Opublikowano 5 marca 20196 l Więc zamiast szydzić doradź koledze co warto kupić, a nie jak na forum elektrody ;/ Mam jak kolega powyżej, piłem jedynie redbulle do wódki i jakieś tanie tesco value, i to x lat temu. Wieczorne zakuwanie wsparte dwoma puszkami zakończyło się zgagą i waleniem serca jak po przebiegnięciu maratonu. Co bez cukru polecacie?
Opublikowano 5 marca 20196 l Spusty i polowanie na mango loco niczymna lejsy piekielny czedar. A ide ostatnio do żaby i na polce wielka cena "monstery 3.99 zl". Wzialem jednego z wielu mango loco ale przy kasie oddalem z fochem bo promo na wszystko poza tym smakiem Pogardzilem waszym graalem xd
Opublikowano 5 marca 20196 l Godzinę temu, mcp napisał: Co bez cukru polecacie? Kazdy monsterek ultra oprocz citron i bialego
Opublikowano 5 marca 20196 l Ostatnio zrobiłem drugie podejście do białego i smakował dużo lepiej niż za pierwszym razem, czerwony bez cukru już się trochę przepił. No ale w sobotę na nockę kupię tego Loco i chyba fioletowy Punch bo jeszcze go nie piłem. Oczywiście dwóch nie wypiję.
Opublikowano 5 marca 20196 l Dla mnie standartowy monsterek z zielonym logasem wciąż najbardziej robi
Opublikowano 5 marca 20196 l Chyba jestem tu jedynym pasjonatem napoju Rapid za 1,5 ze stokrotki. Ale moze ktos raz probowal i moglby wyrazic swoja opinie? Zapraszam. Dyskutujmy.
Opublikowano 5 marca 20196 l Ja jeszcze lubię sobie walnąć Level up cranberry z Żabki Też dobrze wchodzi
Opublikowano 6 marca 20196 l czerwony monster wy chorzy ;/ biały > żółty > zielony >>>>>>>>>>>>> czerwony dla zwyroli Edytowane 6 marca 20196 l przez ragus
Opublikowano 6 marca 20196 l To przychodzi z doświadczeniem. W pewnym momencie dochodzisz do wniosku, że biały jednak niedobry i wtedy wjeżdża czerwony.
Opublikowano 6 marca 20196 l Zolty za bialym xD no wychodzi na to ze Tokar mial racje czerwony>fioletowy>bialy>zielony>granie w fortnite>>>>>>zolty
Opublikowano 6 marca 20196 l GOD TIER loco, fioletowy mixxed bez cukru DIAMOND TIER biały, czerwony Reszta do zlewu
Opublikowano 6 marca 20196 l Różowo-fioletowy najlepszy. Loco nie piłem tylko póki co. Edytowane 6 marca 20196 l przez Robak
Opublikowano 6 marca 20196 l 2 godziny temu, Pupcio napisał: fioletowy xDD wy jesteście poyebani ty lubisz czarnego c0rwa poyebancu xD Edytowane 6 marca 20196 l przez _Be_
Opublikowano 6 marca 20196 l Monster Mango dobre piciu jak chcesz sobie płukanko żołądka zrobić. Albo umrzeć. Spoiler Nawet producent się z tym nie kryje dając kościotrupy na grafike :
Opublikowano 6 marca 20196 l Jutro jadę kupić kilka puszek gdyż chcę aktywnie uczestniczyć w dyskusji
Opublikowano 6 marca 20196 l Nie ma mango loco? No to chuj ci w oko Black samurai mango ninja karate będzie grane. Swoją drogą smak mango się robi popularniejszy od modżajta