Opublikowano 29 września 20195 l Nie polecam. Generalnie w smaku jak zwykły Black, może tylko mniej cukrowy, ale za to jest dziwny posmak jakby nie wiem... popiołu ktoś dosypał?
Opublikowano 29 września 20195 l 12 godzin temu, krupek napisał: No bez szału, z cukrem lepsza. Tak samo jak green cola - chociaż to nie energol.
Opublikowano 30 września 20195 l W dniu 29.09.2019 o 11:52, Frantik napisał: Nie polecam. Generalnie w smaku jak zwykły Black, może tylko mniej cukrowy, ale za to jest dziwny posmak jakby nie wiem... popiołu ktoś dosypał? Też kiedyś kupiłem bo z lodówki mieli jeszcze smakowe i po pierwszym łyku stwierdziłem, że to nie smak oryginału. Fakt, jest taki jakby dziwny piekący posmak.
Opublikowano 1 października 20195 l Panowie wiecie że dla energetyków zrobie wszystko. Dziś wyruszyłem w środku potężnego tajfunu na poszukiwania nowych smaków. Wyebałem dwa nieznane mi dotąd smaczki enegetyków rockstar o smaku czerwonych jagód: dobry, dobry nawet bym powiedział że bardzo, smak taki trochę żelkowy ale co ważne był nie za słodki i kojarzył się z beztroskim dzieciństwem na pewno wart waszej uwagi panowie. drugi był P O L S K I komodo energy drink, wziąłem czarną porzeczkę i był okej ale nic ponad to, strasznie bezpieczny energetyk. Będę próbował innych smaków bo jest ich od zayebania!
Opublikowano 1 października 20195 l Poziomkowy czesio to był król energetyków ale nigdzie juz go nie moge znaleźć
Opublikowano 2 października 20195 l 16 godzin temu, Pupcio napisał: drugi był P O L S K I komodo energy drink Piłem o smaku marychłany p o t ę ż n y smak jakbyś zjadł boba
Opublikowano 2 października 20195 l Siemano panowie mam dla was apdejta w sprawie komodosów Arbuzowy- chuy grejpfjut- jak soczek o smaku grejpfjuta, ja lubie kaktusowy- no nawet nawet P O Z I O M K A- chłopaki c00rwa jakbyście poszli do lasu i zerwalibyście poziomki z krzaka to by wam to tak nie smakowało. Energol życia? Jest to możliwe
Opublikowano 2 października 20195 l A gdzie te słynne Komodo się kupuje? Są jakieś bez cukru, któreś mają mniej, czy wszystkie standardowo?
Opublikowano 2 października 20195 l Tylko w odido je widziałem. A na cuker nie patrze bo nie jestem pisdą Jeden jest bez cukru no ale pewno smakuje jak zwykły bepower z biedry
Opublikowano 2 października 20195 l Z tym komodo to właśnie dziwnie jest. Przy niektórych smakach wyraźnie czuć to 1,59 zł, np od arbuza czy kaktusa zajeżdża straszną taniością i ciężko to dopić. Ale taki banan, pina colada, czy jakiś nowy z witaminami i żeńszeniem to cymesik i dil życia. W auchan jest cała paleta smakowa.
Opublikowano 4 października 20195 l Bylem w odido i nawet bezcukrowego komoda dla nielubiacych smaku nie bylo. Oszukales mnie Pupcio.
Opublikowano 4 października 20195 l Te Komodo widziałem w Kuchniach Świata dziś, co to za fenomen? Dorwałem też Kinnie Zest, bez cukru, mmmmmmm. Jakby to Ś.P. @milan widział...
Opublikowano 18 października 20195 l Silnie wyczuwalny smak niebieskości podkreślony jest delikatną nutą z g n i e c e n i a
Opublikowano 20 października 20195 l Piłem komodo jak to jeszcze nie bylo modne. Marihu.janowy najlepszy , serio. Otworzyli u nas jeszcze jakis niemiecki sklep spozywczy. A tam blacki o smaku coli z limonką i black o smaku szampana. Colowy dobry a ten o smaku szampana fuj, w dodatku serio zajezdza takim igristoje xd Jutro sie przejde do leszka, on ma zawsze duzo komodosow moze ma ten poziomkowy Edytowane 20 października 20195 l przez kanabis
Opublikowano 20 października 20195 l Sprawdzałeś datę ważności na tym szampanie? Ze 2 lata temu żabki były tym syfem zawalone xd Cola + limonka to też melodia odległej przeszłości. A teraz, uwaga, uwaga WYPIEHDALAĆ Z TEMATU KUHWY BIEDAKI AAAAAAAAAAAAGGGHHHH Luksus ma smak poziomki. Co ciekawe jest prawie niegazowany.
Opublikowano 22 października 20195 l Luksusowo ja jestem na 2 tygodniowym odwyku ale jak się skończy to walę c00rwa do odcięcia