Opublikowano 29 listopada 20195 l Godzinę temu, Tokar napisał: Pół litra to standard tylko u monstera i częściowo u rockstara, bo normalnie deafultowe są puszki 250ml i to jest właśnie takowa No wlasnie to sa monstery, dlatego pytalem bo jakies male na zdjeciu dzieki Sebciu
Opublikowano 29 listopada 20195 l Godzinę temu, Mejm napisał: Rockstar classic za 1zl z kauflanda - nie polecam. Czemu? Klasyczny do bólu.
Opublikowano 29 listopada 20195 l Klasyczny rockstar ma ten niecodzienny ficzer, że jebie rozpuszczalnikiem
Opublikowano 29 listopada 20195 l Nie no, klasyczne Monstery i Rockstary to jest rzyg totalny, nieporozumienie.
Opublikowano 29 listopada 20195 l Ale Sam Bridges by ci kopa za to zasadził. Ja w sumie też, bo lubię klasycznego Monstera.
Opublikowano 30 listopada 20195 l 12 godzin temu, Grabek napisał: No wlasnie to sa monstery, dlatego pytalem bo jakies male na zdjeciu dzieki Sebciu Jest przecież mniejszy monster.
Opublikowano 30 listopada 20195 l Ktory to jest "klasyczny" monster? Wszystkie jakie znam sa smakowe.
Opublikowano 30 listopada 20195 l 4 minuty temu, Mejm napisał: Ktory to jest "klasyczny" monster? Wszystkie jakie znam sa smakowe. Moim zdaniem, ten czarny z zielonym logo. Kiedyś tylko on był.
Opublikowano 30 listopada 20195 l U mnie faworytem jest Doctor, który w sumie smakuje jak Fanta. Na drugim miejscu biały Monsterek. Reszta mogłaby nie istnieć. Różowego albo tych wynalazków espresso jeszcze nie dane było mi pić
Opublikowano 1 grudnia 20195 l Espresso No to jest po prostu przesłodzona kawa, nie polecam absolutnie.
Opublikowano 1 grudnia 20195 l Czyli po prostu przesłodzony napój kawowy, jakich wiele w lodówkach? Zaorać xd
Opublikowano 1 grudnia 20195 l Dobra bo widze ze sa niejasnosci, najlepsze energole to smaki -klasyczny redbull -mango -modżajto Dziekuje mozna zamknac
Opublikowano 2 grudnia 20195 l W dniu 1.12.2019 o 07:30, krupek napisał: Czyli po prostu przesłodzony napój kawowy, jakich wiele w lodówkach? Zaorać xd Ano, troche sie wcoorwilem jeszcze chora cena z puche
Opublikowano 2 grudnia 20195 l Mi tam pasuje taki słodki, aksamitny, deserowy smaczek, ale ja płaciłem za to 0,99 € Jak chcecie gazowaną kawę o smaku zbyszko 3 cytryny, to polletzam tego blacka sprzed kilku stron.
Opublikowano 3 grudnia 20195 l Moim ulubionym energolkiem jest Komodo kaktusowe. U mnie w mieście znajduje się tylko w jednym sklepie (na szczęście po drodze do pracy) i tylko o smaku kaktusa. Tak więc postanowiłem sobie zamówić i spróbować inne smaki Komodo. Tak więc teraz pytanie: który pierwszy??
Opublikowano 3 grudnia 20195 l Banan sztos, kanabisowy taki se. Fajny na raz w ramach ciekawostki. Reszty niestety jeszcze nie piłem