Skocz do zawartości

MEGA LAN w Kietrzu! 22-23 sierpnia 2009

Zimol

MEGA LAN  

44 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jedziesz na MEGA LAN?

• TAK, KIERWA, JAD?!
      1
    • Nie
      3
  2. 2. W co masz zamiar najwi?cej gra? na MEGA LANie?

• Halo: Combat Evolved
      0
    • Halo3
      1
    • Rock Band 2
      1
    • Nie jad? tam gra?, interesuje mnie tylko wódka;]!
      2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 113
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)
Czy jest szansa ze ktos by po nas (mnie i Juana) ruszyl tylek do Racka w piatek ok 24? i odstawil nas w niedziele ok 18?

Bo moj Leon w warsztacie a Juana TS pali tyle ze na 2 osoby to sie zupelnie nie kalkuluje, a widze ze nawet dobry dojazd pociagiem tam macie.

Na pewno przyjedziemy, nie ma problemu, jest kilku kierowców, ktoś do waszego dojazdu sobie daruje picie.

Juan i Goldi, nie macie tam żadnych warszawskich dinozaurów Halo jeszcze;]?

Edytowane przez Zimol
Opublikowano

Jak by byli chetni to bysmy smigali samochodem, ale jak widac tylko 2 dinozaury zostaly w Wawce ;)

no to na 90% jestesmy, bo ogolnie jestem chory, ale jak zdaze sie wykurowac to w piatek jestesmy z x1 + 2xS (dajcie znac czy macie CRT bo jak cos to moge component do xa zabrac ale na CRT lepiej by bylo)

Opublikowano
Jak by byli chetni to bysmy smigali samochodem, ale jak widac tylko 2 dinozaury zostaly w Wawce ;)

no to na 90% jestesmy, bo ogolnie jestem chory, ale jak zdaze sie wykurowac to w piatek jestesmy z x1 + 2xS (dajcie znac czy macie CRT bo jak cos to moge component do xa zabrac ale na CRT lepiej by bylo)

No szkoda, pamiętam że w Wawie było Was trochę (liczba uczestników Wawie zawsze była na poziomie "średniej krajowej" albo nieco wyżej ;) )

Goldi może masz tam z 10 kompletów ubioru i markerów do Speedballa?:P To sobie zrobimy deathmatcha na działkach ^_^

Dostałem SMS od Bartha, że przywiezie 4tą konsolę, więc wytarczy jak przybijecie z Skami.

Ja się pytam. Gdzie jest ta Halo3 "elyta" dla której zwożony był do Kietrza sprzęt (komplet LCD + XO)???

Cieszę się z tej grupki osób, która się zadeklarowała na przyjazd bo sympatycznie będzie urządzić sobie małe grańsko-chlańsko.

Widocznie jak to napisała pewna osoba, w prywatnej rozmowie, trzeba byłoby zasponsorować nagrody "za przybycie" i zwrot za transport/darmowe bilety PKP/vouchery na paliwo na stacjach paliw, to możemy zgłosiło się kilka osób więcej ;)

Nam się nie będzie zapewne nudzić, a drugiej takiej okazji do pogrania w jakiekolwiek Halo na żywca szybko nie zaznacie (PGA?).

Zdrowiej Goldi. :)

Opublikowano
drugiej takiej okazji do pogrania w jakiekolwiek Halo na żywca szybko nie zaznacie (PGA?).

Myślę że wcześniej :P ... Aczkolwiek w tak luuuuużnej atmosferce na pewno nie prędko...

Opublikowano

Nie, no toż to skandal w biały dzień... na razie mam bagatela 18ście osób z czego grom ludzi gra TYLKO w Halo1 i RB2, nie wiem czy będziemy w tych okolicznościach targać tam w ogóle sprzęt scenowy. Zagłosujemy jak będziemy w komplecie.

Będzie ktoś jeszcze? Czy ktoś szykuje się na jutro rano?

Opublikowano (edytowane)

Dzieki wszystkim którzy sie zjawili. Szczególnie Molowi - nie pil chłopak żeby wszystko ogarnąć!

H1 Rulaaaa!

Jestem chętny na kolejne spotkania!

Edytowane przez TroniC
Opublikowano

Dziękuje bardzo serdecznie ekipie, która się stawiła, 20 osób przez cały weekend napierało w Halo1 na 2 setupach, RB2 i trochę na Halo3 (brak chętnych do stałego grania na zestawie;])

Pora spać przez ostatnie 72h zaliczyłem tylko kilka godzinek snu, ale warto było!

Opublikowano (edytowane)

Dzięki za świetną zabawę, w szczególności Zimolowi który wszystko zorganizował i miał nerwy żeby to ogarnąć.

Edytowane przez Damiaś
Opublikowano
ubercool 8)

stawiam rzepak

Zielony, czyżbyś zapomniał proKoca? 8)

Kurier czy priorytet?

Adres na PM.

To samo Raz chyba, że mam sobie zawłaszczyć ładowarkę.

A Piczel zostawiłeś ui mnie Gamoniu ('Tylko nie zapomnij go' 'no. nie zapomne') recznik;]

Opublikowano

Molo, ten ręcznik sobie zostaw albo co bo nie jest mi koniecznie potrzebny do życia :)

Co do strat to brakuje mi czarnej Ski, sprawdźcie ludzie czy ktoś sobie jej przypadkiem nie przywłasczył, znak rozpoznawczy to jakieś takie niby P (może wygladać jak A) wyryte nożem na naklejce z tyłu (TroniC dobrze to opisałem bo razem to robiliśmy, chyba to przypomina P c'nie?)

Opublikowano
Zdjęcia dodam jutro...

Mam tez drugi film, ale udostępnię tylko jeśli zezwolą na to głowni aktorzy: Uzny i Velios... :crazy:

Dajesz :D

Czy mnie ktoś pytał o zgodę przy rzucaniu mięchem na Rojka w pierwszym filmie;]?