Skocz do zawartości

Indiana Jones and the Staff of Kings

Featured Replies

Opublikowano

Gra miała swoja premierę jednocześnie z wersja na Wii. Nie spodziewam się raczej hitu (chociaż ostatnia gra z Jonesem była niezła), ale gier na PS2 coraz mniej, więc na pewno sprawdzę jak tylko pozaliczam większe tytuły :)

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja również zamierzam się w grę zaopatrzyć. Razem z nowym Jonesem planuję kupićwersję LEGO-ową, bo grając w demo na PC spodobała mi się. No i po Staff of the Kings spodziewam się czegoś dobrego, zwłaszcza po zagraniu w świetne, chociaż chłodno przyjęte przez prasę Indiana Jones and the Emreror's Tomb.

Opublikowano

Lego Indy jest świetny. Również grałem w demko na piecu. Może niedługo zakupię full wersję. Swoją drogą obiło mi się o uszy, że dwójeczka ma wyjść. Ciekawe czy będzie na PS2? :)

A co do "Indiana Jones and the Staff of Kings", to liczę że będzie to równie udany tytuł co Lego.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie, czy grał ktoś w Indiego na PS2? Nie tyle mi chodzi o wrażenia z rozgrywki, bo patrząc na oceny można się załamać, ale o to, czy wzorem wersji z Wii, po przejściu gry odblokowuje się staroszkolna przygodówka z Indim? Zastanawiam się nad kupnem, ale zdecydowanie bardziej bym wolał wersję na PS2, ponieważ chce się pozbyć Wii jeszcze do końca lata.

Opublikowano
Niestety, Fate of Atlantis jest tylko na Wii.

Trochę kiepawo. Nie będe trzymał Wii dla FoA. :D Najwyżej na PC się kupi gdzieś w czeluściach ebaya/allegro.

Opublikowano

A Fate of Atlantis nie ma przypadku statusu abandonware? Ściągniesz i bez problemu odpalisz na Dosboxie.

Opublikowano

Po co na dosboxie?

Nie lepiej na SCUMMVM?

Niestety gra nie jest abandonware'm.... Jak i każda z Lucas Arts...

A na Wii jest jako bonus do Staff of Kings.

Opublikowano

Trochę lipa, że nie dali "Fate..." do wersji PS2. Fajnie by było sobie zagrać na TV ;) Cóż... nie ma się co dziwić. W końcu to Wii jest platformą docelową tej gry.

Opublikowano

Nie ma problemu, ściągasz SCUMMVM na PS2, kombinujesz Indianę i grasz na TV :)

Bardzo przyjemnie się gra, a i mysz usb bez problemu program obsługuje.

OT

polecam też The Dig