Komandos 21 Opublikowano 10 czerwca 2009 Opublikowano 10 czerwca 2009 Gra miała swoja premierę jednocześnie z wersja na Wii. Nie spodziewam się raczej hitu (chociaż ostatnia gra z Jonesem była niezła), ale gier na PS2 coraz mniej, więc na pewno sprawdzę jak tylko pozaliczam większe tytuły Cytuj
Ancient Lod 0 Opublikowano 11 czerwca 2009 Opublikowano 11 czerwca 2009 Ja również zamierzam się w grę zaopatrzyć. Razem z nowym Jonesem planuję kupićwersję LEGO-ową, bo grając w demo na PC spodobała mi się. No i po Staff of the Kings spodziewam się czegoś dobrego, zwłaszcza po zagraniu w świetne, chociaż chłodno przyjęte przez prasę Indiana Jones and the Emreror's Tomb. Cytuj
Finch 1 Opublikowano 16 czerwca 2009 Opublikowano 16 czerwca 2009 Lego Indy jest świetny. Również grałem w demko na piecu. Może niedługo zakupię full wersję. Swoją drogą obiło mi się o uszy, że dwójeczka ma wyjść. Ciekawe czy będzie na PS2? A co do "Indiana Jones and the Staff of Kings", to liczę że będzie to równie udany tytuł co Lego. Cytuj
marcinwks 1 002 Opublikowano 1 lipca 2009 Opublikowano 1 lipca 2009 Panowie, czy grał ktoś w Indiego na PS2? Nie tyle mi chodzi o wrażenia z rozgrywki, bo patrząc na oceny można się załamać, ale o to, czy wzorem wersji z Wii, po przejściu gry odblokowuje się staroszkolna przygodówka z Indim? Zastanawiam się nad kupnem, ale zdecydowanie bardziej bym wolał wersję na PS2, ponieważ chce się pozbyć Wii jeszcze do końca lata. Cytuj
Kris Blake 40 Opublikowano 1 lipca 2009 Opublikowano 1 lipca 2009 Niestety, Fate of Atlantis jest tylko na Wii. Cytuj
marcinwks 1 002 Opublikowano 1 lipca 2009 Opublikowano 1 lipca 2009 Niestety, Fate of Atlantis jest tylko na Wii. Trochę kiepawo. Nie będe trzymał Wii dla FoA. Najwyżej na PC się kupi gdzieś w czeluściach ebaya/allegro. Cytuj
Kris Blake 40 Opublikowano 2 lipca 2009 Opublikowano 2 lipca 2009 A Fate of Atlantis nie ma przypadku statusu abandonware? Ściągniesz i bez problemu odpalisz na Dosboxie. Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 6 lipca 2009 Opublikowano 6 lipca 2009 Po co na dosboxie? Nie lepiej na SCUMMVM? Niestety gra nie jest abandonware'm.... Jak i każda z Lucas Arts... A na Wii jest jako bonus do Staff of Kings. Cytuj
Finch 1 Opublikowano 7 lipca 2009 Opublikowano 7 lipca 2009 Trochę lipa, że nie dali "Fate..." do wersji PS2. Fajnie by było sobie zagrać na TV Cóż... nie ma się co dziwić. W końcu to Wii jest platformą docelową tej gry. Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 8 lipca 2009 Opublikowano 8 lipca 2009 Nie ma problemu, ściągasz SCUMMVM na PS2, kombinujesz Indianę i grasz na TV Bardzo przyjemnie się gra, a i mysz usb bez problemu program obsługuje. OT polecam też The Dig Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi