Matt-JF 0 Opublikowano 10 czerwca 2009 Opublikowano 10 czerwca 2009 (edytowane) Tekken 6 na WCG Nie raz pewnie niektórzy zastanawiali się czemu na WCG nie ma tekkena jakby nie bylo najlepszej bijatyki(obok 3sa IMO) a jest dead or alive. Dzięki inicjatywie Steva88 może uda nam się to zmienić!Tutaj odsyłam do linka Steva ktory napisał na niemieckim forum opisując wszystko dokładnie oraz maila którego chce napisać do organizatorów. KLIK Zachęcam więc wszystkich do napisania maila.Załóżmy że z polski poleci ze 100mailów,z Niemczech może tez koło setki i z kilku innych państw z którymi rozmawia Steve to może coś z tego będzie.Każdy kto to przeczyta ma wysłać maila i nawet niech nie myśli że jeden głos nic nie da.KAŻDY mail się będzie liczył.Być może właśnie dzięki Tobie zobaczymy Nina i MDJ w finale lub sponsorzy zaczną dostrzegać tekkeniarzy dofinansowując ich Edytowane 10 czerwca 2009 przez Matt-JF Cytuj
Keii 0 Opublikowano 10 czerwca 2009 Opublikowano 10 czerwca 2009 Za(pipi)iście!!! Do tego przecież głównym sponsorem WCG stał się teraz Microsoft, a że tekken 6BR gości na ich konsolce wielce prawdopodobne że pojawi się na WCG! Popieram inicjatywę i już wysyłam m@ila. Cytuj
Di 839 Opublikowano 10 czerwca 2009 Opublikowano 10 czerwca 2009 Wieczorem wyślę mail i napiszę o tym na nSports. Cytuj
sayuu 0 Opublikowano 10 czerwca 2009 Opublikowano 10 czerwca 2009 Za namową mojego przyszłego męża ( Juni0r ) też wyślę maila. (Juni0r z konta Sayuu - nie chciało mi sie przelogowywać)-->Może niech każdy grający namówi chociaż jedną osobę ze swojej rodziny żeby także wysłała maila.A wtedy zamiast 100 będzie ich 200 Cytuj
szyper 0 Opublikowano 10 czerwca 2009 Opublikowano 10 czerwca 2009 Tylko nie piszcie na konto YouTube'a Ja znalazłem tą drugą formę kontaktu, ale to było tak na szybko, jeśli ktoś uważa, że powinniśmy napisać w innym miejscu, niech da znać Cytuj
Bati 1 Opublikowano 10 czerwca 2009 Opublikowano 10 czerwca 2009 Mail wysłany... nigdy nie można mieć przesadnej nadziei, ale gdyby akurat stało się tak że Tekken zostanie w jakiś sposób "dofinansowany" to był by to przełomowy moment w jego rozwoju na Polskiej scenie. No a wiadomo, że maila napisać nie zaszkodzi Cytuj
Aramis 10 Opublikowano 10 czerwca 2009 Opublikowano 10 czerwca 2009 Cóż...: - WCG to przede wszystkim impreza PCtowa i na to idzie prawdziwa kasa, Xbox jest tylko dodatkiem. - grami na ten rok na X360 są Gituar Hero i VF5. - fightery jakie się pojawiały do tej pory są albo exclusivami na X0, albo posiadają ekskluzywny dla tej konsoli tryb online. Innymi słowy, wątpię. Cytuj
jamor 0 Opublikowano 10 czerwca 2009 Opublikowano 10 czerwca 2009 Właśnie przeczytałem temat,przeczytałem treśc listu napisanego przez autora tematu na niemieckim forum.Ja też coś od siebie do nich skrobnę, lecz jednak uważam że dobrze by było napisac list z lepszym angielskim niż ten który jest na wcześniej wspomnianym forum, z oczywistych powodów. Ktoś się pisze na to żeby napisac po anglicku ładnie liścik tak żeby można było skopiowac wkleic podpisac się i wysłac... Cytuj
alik 0 Opublikowano 11 czerwca 2009 Opublikowano 11 czerwca 2009 (edytowane) Pragnę się z wami podzielić, odpowiedzią którą dostałem od WCG This year WCG announced all of official game title of WCG 2009 event. Unfortunately, TEKKEN is not included WCG 2009 Official game title. Anyway, WCG will considering abuot TEKKEN for the next year official game title. Thank you for your deep interest of the WCG event. Bye. A więc myślę że zgłosimy się w odpowiednim czasie. Edytowane 11 czerwca 2009 przez alik Cytuj
<spike> 0 Opublikowano 11 czerwca 2009 Opublikowano 11 czerwca 2009 wedlug mnie tekken na wcg sie predzej,czy poznien i tak pojawi,od kiedz sony stracilo exclusive'a na ten tylul.chlopcy szkoda zachodu. Cytuj
Di 839 Opublikowano 18 listopada 2009 Opublikowano 18 listopada 2009 http://www.wcg.com/6th/POLL/poll_PTT.asp Chyba wiadomo, na co głosujemy? W końcu Dragon Ball na WCG... Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 18 listopada 2009 Opublikowano 18 listopada 2009 Po prostu Tekken nie jest najlepsza bijatyka pod sloncem i wszyscy wola VF-a xD Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 19 listopada 2009 Opublikowano 19 listopada 2009 mhm dlatego pewnie wygra t6 i sf4 a gdzie naruto na wii? Cytuj
C1REX 16 Opublikowano 19 listopada 2009 Opublikowano 19 listopada 2009 O ile mi wiadomo, to eliminacje w grach odbywają się online. Dlatego był DOA4, a później VF5. Nie mam pojęcia, jak oni chcą zrobić eliminacje online w Tekkenie. Ta gra sama siebie technicznie dyskwalifikuje z turnieju. Jeśli jakaś bijatyka ma szansę, to najpewniej SF4. Cytuj
Krakers 4 Opublikowano 19 listopada 2009 Opublikowano 19 listopada 2009 Już widzę te finały online: Lee d+4,4,4,4 kontra Kazuya u/f+4,4,4,4 Cytuj
mashter 54 Opublikowano 22 listopada 2009 Opublikowano 22 listopada 2009 Akurat z blokowaniem tych rzeczy nie ma zadnego problemu online. Wystarczy zagrac 3 razy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi