Mendrek 570 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Cóż, chciałbym się przywitać Kiedyś ktoś wpadł na ten pomysł, teraz gdy nadchodzi premiera MHU i MH 3, pomyślałem że te gry zasługują na grupowiec. Przecież, nie będziemy pisać w jednym temacie o całej serii. Mam nadzieję, że nikt się nie obrazi, że przeniosłem tu tematy z forum PSP. Jakieś pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 Kiedyś ktoś wpadł na ten pomysł. No siema . Cytuj Odnośnik do komentarza
Dworek 0 Opublikowano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 Witam wszystkich zapalonych Hunterów takich jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 Nowy grupowiec dla fanow Pokemonow? Cytuj Odnośnik do komentarza
Dworek 0 Opublikowano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 Idź zlap je wszystkie i wróc ja je będziesz mial wszystkie wcześniej nie pokazuj się Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 nie wiedzialem gdzie to napsiac to walne tutaj... patrzcie co maja angole.... my oczywiscie mozemy pomarzyć tylko.... real life gathering hall! Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 O_O. Prawdziwa nerdownia, ale co tam . Chętnie bym tam poszedł i zobaczył (jakbym mieszał w Anglii), w jakim to konkretnie mieście jest? Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 e tam nerdownia, ostanio byla jakas akcja w cd-projekcie z wyprzedażą itp, polazłem kupic jakies tanie gierki i okazalo sie ze ejst wielka kolejka itp, i to dopiero tam była nerdownia , 80% ludzi wyglała jak kompletne nolife'y az mi bylo glupio tam stac xD albo chude pryszczate, albo grube otłuszczone itp naprawde masa stereotypowych graczy tam sie zebrałą ;p ci na fotce wygladaja w miare normalnie w porownaniu z tamtymi ;p nie wiem w jakims miescie, pewnie w londynie Cytuj Odnośnik do komentarza
=PiT= 13 Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 powinni w holandii zrobic taki coffee shop Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark Serge 80 Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 hahaha zajebisty GH No Ty PiT to faktycznie bys sie ucieszył z Coffe shopa z wbudowanym gathering Hall ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
=PiT= 13 Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 no ja na trzezwo juz nie potrafie w to grac ;D Cytuj Odnośnik do komentarza
Dworek 0 Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 No ja też bym byl za takim polaczeniem Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 ja odwrotnie ;p musze byc bardzo trzezwy zeby grac w MH, nawet 1 piwo juz zmniesza zdolnosci i powoduje lagi ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark Serge 80 Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 my nie mówimy o alko ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 wiem, ale tak tylko wtrącilem ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Jak informuje firma Capcom, Monster Hunter Freedom Unite oraz Monster Hunter Freedom Unite The Best (odpowiednik naszej platyny) od swojej premiery w kraju kwitnącej wiśni sprzedała się już w 3,5 miliona kopii. Sprzedane kopie dotyczą wyłącznie Japonii. Pierwsze wyniki sprzedaży z wersji dopiero co wydanych na terenie Ameryki Północnej i Europy nie zadowalają. W Wielkiej Brytanii króluje FIGHT NIGHT ROUND 4, zaś MHFU zajmuje dopiero 28 miejsce w zestawieniu. mozna sie bylo spodziewac ze nic sie nie zmieni jesli chodzi o ilosc sprzedanych kopii, moze to ostatni mh wydany po za japonia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 nie kracz dopiero tydzien po premierze, nie nalezalo sie spodziewac ze ludzie sie na to rzucą jak na gry w stylu GOW, tekken, itp, to gra ktora w japonii jest mega hitem ale u nas jest praktycznie niczym, i capcom dopiero zaczyna ją promowac, hype'u sie nie udalo zrobic wiec nie ma co liczyc na ogormny skok popularnosci w tydzien, oby capcom nie zrezygnowal z promocji i z czasem moze wiecej ludzi sie zreflektuje btw ilu z was ma orginał ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 nie bylo by zbyt dobrze jesli seria mialaby nie wychodzic juz poza KKW ;/ no ale jak dotad pomimo slabej sprzedazy wszystkich czesci wychodza kolejne odslony MHF na innych kontynentach wiec jestem dobrej nadziei PS ja mam oryg MHF i MHF2 a unite czekam az stanieje Cytuj Odnośnik do komentarza
=PiT= 13 Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Yano - zajebiscie sie w to gra po paleniu. Ja zawsze lapie takiego wkreta ze chuj. "O fuck jaki wielki, ale mu najebie! GHAAAAAAAAA!!!". Ogolnie wielka wczuwa i wio. Zamiast "jestem hardcorem" mozna by rzec: "JESTEM HUNTEREM!" ;D Cytuj Odnośnik do komentarza
Dworek 0 Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Ja mam oryginał MHF2 No wczuta zawsze jest nieziemska PiT 19 lipca jade do Anglii i zajde do tego Gathering Hall'a napewno Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 skoro tu są pogawędki to pomyslalem ze tutaj ponazekam na swoją gałke ;p znowu sie zaczela psuc i ciągnać w dół kiedyś chyba Cotai poradzil mi zeby odrkecic kawalek obudowy i odchywlic tak zeby kałka na chwile straciła łacznosc z resztą, dzieki temu sie resetuje i naprawia, wtedy to rzeczywiscie pomogo, i okolo 2 tygodnie bylo spoko , ale dziś znowu zaczela sie kaszanic , zrobilem to samo i mam nadzieje ze pomoże jesli nie to sie wkurze Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark Serge 80 Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 analog z tego co na allegrow idziałem to wydatek ~25 zł, poza tym gdzieś tam widziałem jakieś programiki do centrowania czy coś takiego. ale IMo to uszkodzenie mechaniczne musi juz byc - to samo mam niestety, zeby grac to podpinam sie PSP do pc + pad od PS3 + remotejoylite XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 (edytowane) spora kombinatoryka xD mam nadzieje ze moj analog jeszcze troche pociągnie ;p edit grrrrr dupa. pogralem troche po tym połowicznym rozkręceniu i wydawalo sie ze znowu zadziałało ale ejdnak nie, co prawda jest o wiele lepiej ale znowu zdarza sie ze ciagnie w dół.. Edytowane 17 Lipca 2009 przez Yano Cytuj Odnośnik do komentarza
firana140 620 Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 załóżcie temat o ulubionych broniach z ankietą (ja nie wiem jak się robi albo nie mam takich możliwości na forum ;p) Cytuj Odnośnik do komentarza
=PiT= 13 Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Fajnie byloby miec laske ktora mialaby swoje psp i grala w MH ;_((( Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi