=PiT= 13 Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 platformer z elementami rpg xD sterujemy felynem po lokacjach i szukamy materialow do budowy naszej felyne osady. Zbieramy po drodze dodatkowe felyny ktore potem zyja w naszej wiosce ktora rosnie im wiecej itemow w nia wjebiemy. Bedzie latalo od chuja vespoidow i hornetaurow jako przeszkadzajek a moze jakis z mniejszych stworkow sie zalapie na bossa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 mamy logo ;p http://playstation.joystiq.com/2009/10/26/capcom-announces-new-monster-hunter-spin-off-for-psp-awaits-mon/ Cytuj Odnośnik do komentarza
firana140 620 Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 robil ktos z was "single weapon run" ? ja sobie gram sama lanca, doszedlem juz do questow kotka musze powiedziec ze lanca elegancko miecie kazdego XD no moze oprocz basariosa, skurczybyka musialem zbombardowac niesamowicie oszczedza sie wszelkie srodki bo nie robi sie dziesiatek broni tylko 2-3 (a ja gram jedna XD lanca z diablosa) jak mi sie znudzi to pojde na SNSa nie ruszalem jakis czas mh bo mi sie po prostu nie chcialo juz, a robiac lanca mam ogromna chcice ;p jak ktos sie znudzil to polecam zrobic chociaz eldera tylko jedna bronia (ale taka ktorej sie nigdy nie uzywalo) Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 ja mh1 zrobilem lancą;p a mh2 i f2 prawie w calosci młotem ;p ale ogolnie to ciekawy pomysl na powrot do gry:D a co do samych lanc to w unite serio sa fajne, normalnie gralem mlotami ale wlasnie niedlugo rpzed koncem i na xlinku gralem sporo lancami i bylo bardzo fajnie przypomnialy sie czasy mh1, chociaz niektorych przeciwnikow dosyc niewygodnie sie klepie, np diablos mnie wkurzal bo trudno bylo w cos trafić ;p btw warto uzywac lancy z elementem (odpowiednim na danego przeciwnika) w lancach tak jak w dualach i sns element ma spore znaczenie btw faja jest ostatnia wersja gravios lancy - z podwójną koncówka Cytuj Odnośnik do komentarza
firana140 620 Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 ja tam wlasnie monoblosa i diablosa cisne najlatwiej (z tych trudniejszych stworow) ;p a wlacha, moj drugi mono byl od razu 2750 XD ku,rwa nie moglem siegnac go lanca musialem tylko po nogach bic ale jak wlazlem do lokacji i zobaczylem takiego olbrzyma to pierwsze co pomyslalem to ze gierka sobie ze mnie jaja robi na szczescie rozmiar nie ma znaczenia zbyt wielkiego na low ranku i zwolnilem dzis wszystkie koty wojowniki wnerwily mnie maksymalnie, non stop przerywaly moje ataki swoimi, w ogole nie wchodzily statusy i w ogole ssaly palke nawet nie zadrzala mi powieka jak widzialem ta animacje odchodzacego placzacego kotka <zimny dran> ps. pobilem rekord treningu kirina, 2:33 mlotkiem ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Dworek 0 Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 ja tam wlasnie monoblosa i diablosa cisne najlatwiej (z tych trudniejszych stworow) ;p a wlacha, moj drugi mono byl od razu 2750 XD ku,rwa nie moglem siegnac go lanca musialem tylko po nogach bic ale jak wlazlem do lokacji i zobaczylem takiego olbrzyma to pierwsze co pomyslalem to ze gierka sobie ze mnie jaja robi na szczescie rozmiar nie ma znaczenia zbyt wielkiego na low ranku i zwolnilem dzis wszystkie koty wojowniki wnerwily mnie maksymalnie, non stop przerywaly moje ataki swoimi, w ogole nie wchodzily statusy i w ogole ssaly palke nawet nie zadrzala mi powieka jak widzialem ta animacje odchodzacego placzacego kotka <zimny dran> ps. pobilem rekord treningu kirina, 2:33 mlotkiem ;] No te koty czasami potrafią uratowac dupe,ale czasami potrafią cię nawet zabic jak dobrze wszytsko się ułoży Ja jednak kotów nie zwolnie,ta animacja jest zbyt smutna xD Ja zabijam wszystko LS'ami dla mnie jest to najlepsza bron.mój ranking wygląda tak: 1.LS 2.Hammer 3.GS W mh2 biłem jeszcze z SnS,ale w tej czesci straciło to sens ponieważ mają zbyt mało dmg jak dla mnie. Dziwi mnie jedna rzecz, gdy gram przez neta i ide z LS'em "Daito Crow" zawsze ktoś musi się mnie zapytac co to za LS i z czego to. WTF ? Czy to aż takie ciężkie do zrobienia ? Cytuj Odnośnik do komentarza
=PiT= 13 Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 ja za to odnioslem wrazenie ze najgorsza bronia jest jednak SnS. Jak nie zamierzasz bombardowac albo walic jakims statusem to namachasz sie tym tyle ze predzej sie quest skonczy ;s Cytuj Odnośnik do komentarza
firana140 620 Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 ale sie nawkurzalem dzis ; // garuga>lanca meczylem sie z ta garuga u kotka-eldera 20 minut ponad az w koncu wyszedlem z questa i wrocilem z setem bombardiera i poszla ponizej 10 minut ale serio, z zadnym potworem nie mialem takich klopotow do tej pory lanca, szlag by ja trafil a co do snsow sa fajne ale nie dali nic sensownego na g ranku do mhf2 byly spoko ale teraz na to tak jak PiT mowi, quest sie skonczy zanim cos zrobimy w mhf2 mozna bylo zrobic podwojnego czarnego diablosa snsem bez przemeczania sie a w 2G jak probowalem do tego podejsc to na jednego poszlo prawie pol czasu questa btw. ktos z was gra hunting hornem? to moj nastepny cel ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
=PiT= 13 Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 dzisiaj wracam do tej gry wiec jak ktos by chcial na kaia to walic mi na GG ;s Cytuj Odnośnik do komentarza
firana140 620 Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 Multi jest za łatwe ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 za łątwe ale tez daje frajde zreszta łatwe tylko jest jak sie gra z ogarnietymi ludzmi ktorzy robią masową masakre i nie dają sie ruszyc przeciwnikowi jak sie spotka jakiegos lamusa ktory co chwile umiera to jest nawet trudniej Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 (edytowane) nowy update do MH frontier 7.0 niesie ze soba ogromnego węża! O_o ktory ma dziwną kolorystyke i dosyc brzydki ryj, ale i tak robi wrazenie chociaz zauwazylem ze od jakiegos czasu maja dziwne pomysły np 2 wilki ktore sie ostatnio pojawily nie mialy w sobie nic fajnego , a to ze byly 2 powoduowalo tylko (pipi)ice;p ten wczesniejszy latajacy elektryczny stwor byl strasznie brzydko-kolorowy ;p jakoś ida w strone bajkowo kolorowych dziwactw, a rpzeciez ten wąż moglby miec w miare jednoloty kolor a nie takie odblaksowe kolory na pysku Edytowane 16 Listopada 2009 przez Yano Cytuj Odnośnik do komentarza
firana140 620 Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 btw sa juz filmiki z nowego mhfo nowy monster dosyc dziwny, polowe czasu lata metr nad ziemią zamiast biegac http://www.youtube.c...h?v=PUuDELLQf04 trochę taki nie monster hunterowy ;p nadawałby się do final fantasy nowego, jakies pioruny, trzy ogony a może to ja się po prostu nie znam xD ten wczesniejszy latajacy elektryczny stwor byl strasznie brzydko-kolorowy ;p jakoś ida w strone bajkowo kolorowych dziwactw, a rpzeciez ten wąż moglby miec w miare jednoloty kolor a nie takie odblaksowe kolory na pysku no cześć ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 a ja chce nowe mh na psp, czwarty raz przechodzic mhf2/unite juz nie chce mi sie przechodzic 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 25 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 pochwalie sie co zamowilem mam nadzieje że dojdzie z chin ;p kilka sie bedzie powtarzac (niektorych moze nie byc wcale jak bede mial pecha ) , powtorki bede mial na sprzedaz ;> Cytuj Odnośnik do komentarza
firana140 620 Opublikowano 27 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 ile takie coś kosztuje? Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 27 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 (edytowane) jedna figurka w chinach okolo 6$, dostawa 5 razy wiecej ja kupilem cala paczke (12 sztuk) i w sumie z dostawą zapłacilem okolo 300zł Edytowane 27 Listopada 2009 przez Yano Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 japonczycy zrobili muzeum MH3 xDDD wariaci ;p zazdroszcze im na filmiku widac kawalki muzeum i pare "eksponatów" i filmik pokazuajcy potwory z mh3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 (edytowane) loool pojawiala sie oficjalna strona nowego niby-mh o kotach ;p http://www.capcom.co.jp/monsterhunter/pokapoka_airu/topic.html jak widac gla dla dziewczynek xD edit!!! a zeby nie bylo tak słodko to walka z nowym ogromnym weżem z mh frontier 7.0 wydaje sie dosyc nudna i niesprawiedliwa, ale w przeciwienstwie do innych wielkich potworow ten serio atakuje itp ;p i jeszcze walka młotem Edytowane 20 Grudnia 2009 przez Yano Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 nikt nic nie pisze a ja w koncu dostalem figurki! przykładowa fota komorką Cytuj Odnośnik do komentarza
=PiT= 13 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 nikt nic nie pisze a ja w koncu dostalem figurki! przykładowa fota komorką ten miecz sie rozklada? dawaJj wiecej fot Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 (edytowane) to slash axe a nie miecz;p wszystkie bronie robią to co w grze lanca .. nic ;p gunlanca sie składa na pół i ma otwieraną klapke łuk sie składa Duale nic młot sie kręci slash axe zmienia kształty - axe/sword (troche łopatologicznie ale jednak) LS narugi ma rozkładaną dodatkowa część ostrza (ktora wyłazi przy naładowanym pasku spirit GS akantora sie rozkłada na boki tak jak przy charge'u no i wiekszosc broni ma rozkładaną rękojeść tak jak w grze (np GS, LS, SA itp) porzyczylem kolezance aparat a komorką sie kipesko robi foty dlatego tak mało wrzucilem, jak dorwe aparat to zrobie ladne foty Edytowane 22 Grudnia 2009 przez Yano Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 kolejny post pod rząd ;p cosplay z MH, i udawana walka 0 jej dynamizm pozostawia wiele do życzenia, ale i niektore stroje i bronie fajnie wyszly :> http://www.youtube.com/watch?v=IbFrh5H78Fg&feature=related Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 kurde tak sobie z nudów czytam guild karty inny graczy jakie dostalem na xlinku, i wiekszosc dosyc typowa uzycie bronie ze 3-4 rodzaje wiekszosc, reszta po kilka(nascie) questów az tu nagle trafilem na typa który ma 650 questów LSem, a reszta broni 0-1 quest O_O dosyc monotematyczny Cytuj Odnośnik do komentarza
=PiT= 13 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 typowe tylko dla LS ;F Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi