Yano 3 697 Opublikowano 4 maja 2012 Opublikowano 4 maja 2012 (edytowane) podobno portable3 na psp nie wyjdzie u nas, ale chcieli wydać portable3 HD na ps3, tylko że mają problemy wlasnie z ad hoc party, nie wiem czy te problemy całkowicie udaremnią europejskie wydanie czy tylko opóźnią ale bardzo licze że jednak wyjdzie, nawet wole wersje HD niż tą z psp, bo chetnie w koncu pogram na duzym ekranie i na padzie w monstera, moje psp w kazdej chwili moze sie znowu zepsuc ;p Edytowane 4 maja 2012 przez Yano Cytuj
gkihdghdhj 354 Opublikowano 5 maja 2012 Opublikowano 5 maja 2012 http://www.ebay.pl/itm/MONSTER-HUNTER-PORTABLE-3RD-3-HD-Version-NEW-PS3-GAME-/330727209935?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item4d00e0bbcf Ktoś kupował tu? Te koszta wysyłki to naprawdę dyszka do PL? Nie będzie jakichś jaj że przemycam do PL taki towar? To obecnie najtańsza sztuka na ebay, a strasznie mnie ciągnie do tego. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 5 maja 2012 Opublikowano 5 maja 2012 mnie też kusi , zwlaszcza teraz gdy taką tanią dorwałeś. typ ma 99% pozytywnych komentów wiec nie powinno być lipy, sam tez bym chetnie kupil, ale troszke sie jeszcze powstrzymuje na wypadek gdyby w europie jednak wyszlo, jednak fajniej po angielsku (chociaż juz 4 monstery przeszedlem po japonsku , ale to troche upierdliwe) Cytuj
gkihdghdhj 354 Opublikowano 5 maja 2012 Opublikowano 5 maja 2012 Tia, już szkoda słów na CAPCOM i ich politykę, poczekam niemniej jakiś czas jeszcze, zresztą hype na tą część widocznie spada. A PS Vita ma blokadę regionalną? BTW: http://allegro.pl/monster-hunter-illustrations-i2257512355.html Art book na 300 stron, ~200zł. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 5 maja 2012 Opublikowano 5 maja 2012 (edytowane) ksiażeczka napewno za(pipi)ista, masa concept-artów, wiele z nich nie weszło do żadnej gry (co oznacza że część z nich kiedyś sie jeszcze może pojawić) tutaj pare przykładów http://parkablogs.co...rations-english niestety cena troche zaporowa (na amazonie w przeliczeniu kosztuje okolo 120zł) gdybym akurat mial luzem 200zł pewnie bym kupil, niestety ostatnio nie s.ram kasą więc musze odpuścic (mimo ze widzialem ją na allegro juz kilka miesiecy temu i kusiła bardzo) Edytowane 5 maja 2012 przez Yano Cytuj
gkihdghdhj 354 Opublikowano 6 maja 2012 Opublikowano 6 maja 2012 Widzę, że jest też parę innych art-booków przecenionych, więc może się na coś skuszę(choć to nadal ceny dość duże, jak na książke z obrazkami). Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 6 maja 2012 Opublikowano 6 maja 2012 nie chce tu propagować piractwa książkowego ale w necie są skany Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 8 maja 2012 Autor Opublikowano 8 maja 2012 podobno portable3 na psp nie wyjdzie u nas, ale chcieli wydać portable3 HD na ps3, tylko że mają problemy wlasnie z ad hoc party, nie wiem czy te problemy całkowicie udaremnią europejskie wydanie czy tylko opóźnią ale bardzo licze że jednak wyjdzie, nawet wole wersje HD niż tą z psp, bo chetnie w koncu pogram na duzym ekranie i na padzie w monstera, moje psp w kazdej chwili moze sie znowu zepsuc ;p To już raczej mają kłopoty ze zwykłym online, bo PS 3 nie używa Ad Hoc Party tylko PSN-u Ku.rwa, lenie je.bane a nie. Najmniejszym kosztem na konsole gdzie grafika może być portem, to i tak tyle że na Wii zrobili. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 8 maja 2012 Opublikowano 8 maja 2012 (edytowane) wlasnie o to chodzi ze MHp3 HD to kalka wersji z psp, można grać miedzy sobą na obu konsolach, przenosić save'y itp i wersja na ps3 używa ad hoc party w japonii, stad te problemy Edytowane 8 maja 2012 przez Yano Cytuj
firana140 621 Opublikowano 15 maja 2012 Opublikowano 15 maja 2012 MHp3 HD to kalka wersji z psp, można grać miedzy sobą na obu konsolach elo, dawno mnie tu nie było lol widzę że capcom leci coraz bardziej w kulki ostatni raz w mh grałem we wrzesniu 2010 xP ale właśnie ściągam hunter blade, niedlugo znow sie zaopatrze w psp, ciagle mam mojego MHF1 na UMD mimo ze cala reszte gier sprzedalem xD Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 16 maja 2012 Opublikowano 16 maja 2012 Da sie jeszcze grac w unite po internecie? Co trzeba zrobic, no i da sie grac z randomami? Bo wrocilem do tej wspanialej gry zostawilem przed urgent tigrexem, pokonalem go i przypomnialem sobie ze monster hunter to jedna z 2 moich ulubionych gier, co prawda gralem tylko 80h ale dla mnie to dosyc duzo Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 16 maja 2012 Opublikowano 16 maja 2012 da sie z pomocą PC albo Ps3 na pc potrzbny jest ruter wifi i program xlink kai na ps3 program "ad hoc party", ktory jest za darmo do poprania z psn w obu przypadkach psp łaczy sie z ps3/pc ktore przesyłają wszystko dalej do psp kogos innego, takie udawane ad hoc, konsola mysli ze drugi gracz siedzi obok na pc jest więcej chrzanienia sie wiec polecam ps3 Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 18 maja 2012 Opublikowano 18 maja 2012 Nie dość że działa tylko gdy PS3 jest podpięte do neta przewodowo to jeszcze przycisk WLAN mi się zepsuł w psp nie będzie grania online :< Cytuj
gkihdghdhj 354 Opublikowano 31 maja 2012 Opublikowano 31 maja 2012 Nie powiem, Freedom Unite wygląda zarąbiście na Vicie. DAWAĆ TRÓJKĘ DO EUROPY!!!!1! Cytuj
genjuro 85 Opublikowano 1 czerwca 2012 Opublikowano 1 czerwca 2012 http://n4g.com/news/1006448/monster-hunter-news-at-e3-wait-and-see-say-capcom-europe Mam nadzieje ze cos zapowiedza z serii na vite... Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 1 czerwca 2012 Opublikowano 1 czerwca 2012 (edytowane) zdziwił bym sie gdyby chodziło o nową gre bo te są zapowiadane na TGS, w koncu rynek japonski jest z 15 razy wiekszy niz reszta swiata możeliwe ze chodzi zapowiedz o MHP3 HD na ps3 poza japonią, plotki o tym sa juz od jakiegos czasu, ale pieprzyli sie strasznie do tej pory, moze teraz ogłaszą konkrety i date oczywiscie cieszyl bym sie gdyby zapowiedzieli nowosc na ps3 albo psv, ale serio wątpie, bardziej im sie opyla zapowiadac na TGS w najgorszym razie ogłaszą 3G na 3DS poza japonią ;/ Edytowane 1 czerwca 2012 przez Yano Cytuj
genjuro 85 Opublikowano 1 czerwca 2012 Opublikowano 1 czerwca 2012 Dragons Dogma wypalila w tobie wiare Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 30 czerwca 2012 Opublikowano 30 czerwca 2012 (pipi) capcom potwierdza MH4 na 3dsa, co za z(pipi)ane (pipi) http://www.ppe.pl/news-16461-Capcom_pokazal_Monster_Hunter_4.html czemu nie potrafią zrobic gry na konsole sony? (pipi) przecież wersje na psp przyniosły im najwiecej kasy, w sumie ponad 10 milionow sprzedanych kopii i to grubo ponad 10, same 2 ostatnie czescie zrobily 10mln w japonii kurfa.... Cytuj
genjuro 85 Opublikowano 30 czerwca 2012 Opublikowano 30 czerwca 2012 Hmm, moze nintendo posmarowalo? moze to ma cos wspolnego ze stratami finansowymi sony i capcom sie czegos boi? moze na razie nie wierza w sukces vity? mozna sobie spekulowac. w kazdym razie jezeli vita sie rozkreci to mozliwe ze zrobia jakis port na ta konsolke lub jakis nowy tytul z serii. 3ds zaczal sie sprzedawac bo coraz wiecej nowych tytulow zaczeli w koncu zapowiadac. to czeka rowniez vite, tylko bedzie to dopiero kiedys tam... Anyway niezle wuglada ten mh, podoba mi sie. MH3g ma miec premiere w eu pod koniec roku 2012. Kto wie moze sobie sprawie 3ds'a... Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 30 czerwca 2012 Opublikowano 30 czerwca 2012 to z ta premiera 3g jest potwierdzone ze ma byc pod koniec '12 w Eu? jakies zrodlo? cokolwiek? a Ty Yano sie nie bulwersuj, przeciez MH4 na 3dsa pokazali wieki temu juz ;F ja tam sie ciesze, tylko niech wydadza w eu/usa... Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 30 czerwca 2012 Opublikowano 30 czerwca 2012 czy premiera eu to nie chodzi o 3rd hd? czyli wer na ps3? bo ja takie ploty slyszalem, a nie na psp ktore swoja droga juz umarlo btw co do obawy o sprzedaz na vite -2g i 3rd w samej japonii daly 10mln i podniosly z groby psps 2 razy, mh to wielki system seller w japonii i dziwie sie sony ze wypuszcza z rak taka marke na zachodzie srednio ale sama japonie mogli by zawojowac, i na100 proc sprzedaz vity poszybowala by w gore nintendo musialo sporo zaplacic i wiedza ze im sie to oplaca jednak wersje na wii i 3ds zrobily okolo 3mln czyli o wiele mniej niz wer na psp nie wwiem czemu sony jest takie niedorozwiniete i tego nie widzi Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 30 czerwca 2012 Opublikowano 30 czerwca 2012 trailer co to (pipi)a ma byc? grafika gorsza niż na psp, textury i otoczenie wygląda tak beznadziejnie że (pipi)... jedynka lepiej wyglądała. w dodatku jakieś z(pipi)ane kolory żółto czerowne... co to jest?!?!?!?! niech nintendo sie udławi tym szajdem, a capcom wyda porzadnego monstera na ps3/psv (pipi)ens Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 30 czerwca 2012 Opublikowano 30 czerwca 2012 Yano opamietaj sie. Ta gra ma wyjsc za ROK, do tego czasu mase rzeczy zmienia, tak jak i grafike, a z tego co pamietam to TriG mial grafike porownywalna/lepsza z ta z Unite... pogodz sie z tym ze "czowrka" nie bedzie ani na vite ani na ps3 i ze to nie sa jedyne prawidlowe i swiete konsole na ktore moze wyjsc nowy monster hunter... 3ds to wbrew pozorom normalna konsola i ma takie samo prawo do posiadania swoich hitow jak vita (ktora swoja droga ma ile? 1? 2?). Takze wiec skoncz sie uzalac i (pipi)ensowac i najezdzac na ninny i capcom. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 1 lipca 2012 Opublikowano 1 lipca 2012 grafika w żadnym MH nie zmieniała sie ani odrobine od czasu pierwszego trailera do premiery wiec wiesz po drugie 3ds to nie pelnoprawna konsola tylko badziew o nędznej rozdziałce po trzecie nie w(pipi)iaj mnie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi