Yano 3 697 Opublikowano 14 września 2012 Opublikowano 14 września 2012 wiem wiem tylko wczoraj nie mialem czasu pisac to jest dokladnie mh3G tylko pod zmienioną nazwą zeby europa miala cos chwytliwego (tak samo jak p2g nazywal sie unite) wychodzi na to ze to identyczna sytuacja jak p3g i p3g HD na ps3, czyli wersja z małej konsoli z podbitą rozdziałką , czyli w sumie nie aż taka atrakcja, chetnie bym zagral ale nie zamierzam kupowac wiiu ktore po wczorajszych doniesieniach cenowo, dyskowo, dodatkowych wydaje mi sie kompletnym absurdem (rozważał bym zakup gdyby kosztowala 700zł, ale placic 1500zeta za konsole na poziomie 7 letniej konkurencji? tylko po to zeby miec niewygodnego pada? jeszcze mnie nie posrało ;p) poczekam co bedzie z wersjami na konsole sony nadal czekam na pelnoprawną stacjonarną część z porządną grafą (np taką jak lost planet 2) Cytuj
genjuro 85 Opublikowano 14 września 2012 Opublikowano 14 września 2012 raczej sie nie zanosi abys sie doczekal. Moim zdaniem capcom olal juz totalnie ps3 w tej serii, bedzie wspieral handheldy, czyli 3ds i moze vita. Mniejsze koszta i gwarantowana sprzedaz... Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 14 września 2012 Opublikowano 14 września 2012 (edytowane) jak narazie crapcom na konsolach nintendo zarobil z 5 razy mniej niz na sony, (licze tylko 2 najnowsze odslony zeby bylo sprawiedliwie) jak moga tak olewac sony Edytowane 14 września 2012 przez Yano Cytuj
genjuro 85 Opublikowano 14 września 2012 Opublikowano 14 września 2012 Tego nie wiem ale wszyscy widzimy co sie dzieje. Z naszego punktu widzenia ich postepowanie jest conajmniej idiotyczne ( bo przeciez nie chca najwidoczniej naszych pieniedzy ), ale mysle ze oni maja zatrudniony cwany sztab ludzi, ktorzy znaja sie na robieniu kasy. Jezeli inwestuja w nintendo, a nie w sony, jak dotychczas, to widocznie wiedza, ze bedzie na tym wieksza forsa. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 14 września 2012 Opublikowano 14 września 2012 no nie wiem, liczyli ze skoro wii ma ponad 100mln ludzi to sprzedają wiecej MH, a wyszło tylko niecale 2mln, gdy tymczasem na umierajacej psp w samej japonii bylo 5mln jesli licza ze w koncu casuale z wii zaczna kupwoac taka hardkorowa gre to niech se liczą ale czemu nie wydadzą jednoczesnie wersji na ps3/psv gdzie maja gwarantowany sukces. a z nintendo mogą sie bawić na boku Cytuj
genjuro 85 Opublikowano 14 września 2012 Opublikowano 14 września 2012 Porownujesz gry ktore wyszly jedna na stacjonarke a druga na handheld. Jak wiemy skosnoocy preferuja ten drugi typ konsolki. Jezeli przytoczysz slaba sprzedaz 3g na 3ds to od razu ripostuje, ze 3g to taki odgrzewany kotlet, wiec nie dziwota ze nie sprzedal sie w zawrotnej ilosci. Podejrzewam natomiast ze mh4 na 3ds sprzeda sie w sporej ilosci, bo - nowy content, nowe patenty. Zobaczysz. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 14 września 2012 Opublikowano 14 września 2012 (edytowane) niestety nie wiesz co mowisz, mhp2G/unite to też byl dokaldnie taki sam "kotlet" jak 3G (dodana literka i pare nowych stworó) i unite zrobil ponad 4 miliony na podobnej zasadzie mhP3 to było rozwinięcie MH3 z wii (pare nowych potworow i detali) a zrobilo 5mln poprostu target konsol nintendo to casuale, a monster jest jedną z bardziej wymagających gier ostatnich wielu lat Edytowane 14 września 2012 przez Yano Cytuj
genjuro 85 Opublikowano 15 września 2012 Opublikowano 15 września 2012 ...mozliwe, wiec zwracam honor Cytuj
firana140 621 Opublikowano 18 kwietnia 2013 Opublikowano 18 kwietnia 2013 I'll just leave this here tak mniej więcej mógł wyglądać Tri gdyby wyszedł na x360/ps3 ;( Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 18 kwietnia 2013 Opublikowano 18 kwietnia 2013 (edytowane) wow! co to ma byc?! to jest prawdziwa gra czy tylko pokazówka cryengine ? ale niech mi teraz nikt nie mowi "oj przestań jano nażekać na konsole nintendo, na 3ds też jest ładnie a pozatym grafika nie jest najważniejsza" .... no kurna nie jest ale fajnie by bylo mieć taką grafike zamiast tej z 2006 roku edit HOLY FUCK!! to ma byc prawdziwa nowa gra, kontynuacja pecetowego MH frontier JA PIERDOLE!!! tyylko żeby wyszło poza japonie !!!!!!!!!!!!!!! ;( a najlepiej to na ps3 + poza japonie, bo nie mam ochoty zmieniać pc;p ten nowy potówr -bojowy chomik.. lol xd Edytowane 18 kwietnia 2013 przez Yano Cytuj
firana140 621 Opublikowano 18 kwietnia 2013 Opublikowano 18 kwietnia 2013 niestety to bedzie chinskie free2play pay2win mmo Cytuj
genjuro 85 Opublikowano 18 kwietnia 2013 Opublikowano 18 kwietnia 2013 (edytowane) ...i chooj strzelil babelki... EDIT: zaraz ,zaraz, to nie moze byc chinske mmo f2p. Bo jest logo Capcom, potwory itd, a takie sprawy sa chronione prawami autorskimi i marki. Ja stawiam na pelnoprawne MMO od capcom ( na co wskazuje nazwa "online" w tytule). Pytanie czy na calym swiecie bedzie udostepnione i jakie platformy. EDIT 2 : Yano, to nie zaden chomik, tylko mega bobr Edytowane 18 kwietnia 2013 przez genjuro Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 18 kwietnia 2013 Opublikowano 18 kwietnia 2013 Ma poki co wyjsc tylko na PC w CHINACH, niedlugo zamkniete beta testy Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 18 kwietnia 2013 Opublikowano 18 kwietnia 2013 to nie moze byc chinske mmo f2p pewnie mu chodzilo o to co napisał ryos - mmo przeznaczone na chiny, ale oficjalnie robione przez capcom, a nie że to chińska podróbka. oryginał ale przeznaczony na chiny, już bywały takie przypadki że jakas gra była robiona tylko dla chin, zwykle własnie mmo, to w koncu wielki rynek dla takich gier nie wiem dlaczego nie mogą zrobic tego globalnie skoro już mają gotową gre.. ale jak widac takie ograniczanie sie do chin z jakiegoś powodu sie opłaca Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 18 kwietnia 2013 Opublikowano 18 kwietnia 2013 zawsze bedzie mozna testowac korzystajac z proxy chinskiego czy cos Cytuj
firana140 621 Opublikowano 18 kwietnia 2013 Opublikowano 18 kwietnia 2013 Capcom bodajże odsprzedał licencje na zrobienie tej gry. Developerem jest Tencent. Tencent to takie Chińskie EA+Activision. Wydają same pay2win mmo. Mikrotransakcje w tym MHO są potwierdzone ;p Cytuj
Gość kaz_ Opublikowano 18 kwietnia 2013 Opublikowano 18 kwietnia 2013 Ręce dalej przenikają przez broń xd Cytuj
firana140 621 Opublikowano 18 kwietnia 2013 Opublikowano 18 kwietnia 2013 (edytowane) Raczej nie da się zrobić relistycznej fizyki i detekcji kolizji bez niszczenia 'feelingu' MH ;p Edytowane 18 kwietnia 2013 przez firana140 Cytuj
Gość kaz_ Opublikowano 18 kwietnia 2013 Opublikowano 18 kwietnia 2013 Wystarczyłaby drobna korekta w animacji postaci, albo lekki przesunięcie modeli broni. Szkoda, że to tylko chińskie mmo, zagrałbym w takiego next-genowego MHa. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 20 kwietnia 2013 Opublikowano 20 kwietnia 2013 http://clgamer.com/2013/04/monster-hunter-online-confirmed-coming-to-the-west/ Składam PC. Cytuj
genjuro 85 Opublikowano 20 kwietnia 2013 Opublikowano 20 kwietnia 2013 Ja olewam to mmo bo wszelkie tytuly p2w oraz abonamentowe , mnie nie interesuja. Wazne zeby capcom wypuszczal nadal mh na 3ds. Cytuj
firana140 621 Opublikowano 20 kwietnia 2013 Opublikowano 20 kwietnia 2013 Wystarczy że gram w lola, więcej kabzy tencent nie nabije. Wazne zeby capcom wypuszczal nadal mh na 3ds. Prosimy tego pana o opuszczenie sali. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 20 kwietnia 2013 Opublikowano 20 kwietnia 2013 ganjuro ty zdradziecki łobuzie ;p ja mam nadzieje ze mi ruszy na lapku, chociaz pewnie niezbyt, skoro to cryengine. ale sama grafa przeciez nadal nie jest jakas super realistyczna ani nic.. hm zobaczymy Cytuj
genjuro 85 Opublikowano 20 kwietnia 2013 Opublikowano 20 kwietnia 2013 Troche zle napisalem, mialem na mysli nie tylko 3ds, ale kazdy inny handheld lub stacjonarke. Wazne zeby ta gra nie byla stricte multi ( czy tam mmo), bo to smierdzi strasznym wyludzaniem pieniedzy. Yano, jezeli masz lapka conajmniej 5 letniego z zintegrowana karta graficzna, to zapomnij, Na mojej stacjonarce z gf9800 gt crysis 3 juz nie ruszyl, bo karta nie obslugiwala jakichs pierdół Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 20 kwietnia 2013 Opublikowano 20 kwietnia 2013 mam niecałe 2 lata lapka i5, 4gb ramu, mobiolity radeon hd 5650 szału nie ma, szczerze mowiąc wątpie żebym coś uzyskał Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi