Yano 3 697 Opublikowano 13 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 wtf Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 18 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 czyli tylko kwestia czasu, zanim monsterek wyląduje na switchu Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 18 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 (edytowane) to było raczej oczywiste, oby tylko porządnie podciągneli grafike tymczasem MHXX już wyszedł nowy potwor którego nie pokazywali przed premierą - wyjmuje z ziemi metalowe elementy i zamienia sie w mecha O_o no i nowy flagowiec - odrzutowy typek nowa walka z lao tym razem z armatami zapomniałem o najważzniejszym filmie Edytowane 18 Marca 2017 przez Yano Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 20 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 nie pogardziłbym portem 4 ultimate albo X/XX na Switcha z grafika jak np 3U z Wii U, ale cmon, dajcie mi całkiem nową część monhuna przebijającą czwóreczkę! Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 20 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Ja (pipi)e, znowe mh na kalekich konsolach nintendo, a juz myslalem ze pogram jak czlowiek, gadajac z ekipe na party. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 20 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 a juz myslalem ze pogram jak czlowiek, gadajac z ekipe na party. na to bym sie nie nastawiał, niestety nadal mh ma wikesze szanse wyjść na konsole nintendo czyli na switcha, a tam nie pogadasz na party tylko trzeba będzie sie pieprzyć z telefonem jako komunikatorem w gierkach na switcha xDD Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 20 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 a juz myslalem ze pogram jak czlowiek, gadajac z ekipe na party.trzeba będzie sie pieprzyć z telefonem jako komunikatorem w gierkach na switcha xDD no juz to przerabialismy na 3ds 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 26 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 capcom podobno potwierdził XX na switcha, narazie nie wiadomo jaka data premiery http://www.ppe.pl/news/51248/monster-hunter-xx-gra-pojawi-sie-na-nintendo-switch.html powiem tak: hmmmmm na switcha szykuje sie też pokemon stars (ulepszone sun moon) czyżby sie zapowiadało że bede musiał kupić konsole dla dwóch odgrzewanych kotletów? chyba nie o take polske walczyłem.... Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 26 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 nie podobno, a potwierdziło. Jutro na duzej imprezie monhunowej podadza szczegóły. Pisaliśmy o tym w temacie switchowym :) http://www.capcom.co.jp/monsterhunter/XX-Switch/sp/?utm_source=tw&utm_campaign=sns&utm_medium=cpc Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 26 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 wiadomo czy to ma być też na europe czy tylko japonia? Cytuj Odnośnik do komentarza
genjuro 82 Opublikowano 26 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 a co z tym zapowiedzianym mh na ps4? cisza w eterze? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 26 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 wiadomo czy to ma być też na europe czy tylko japonia? nic nie wiadomo, ale capcom glupio by zrobil jakby tego XX nie wydal w europie na switcha. w koncu na 3dsie go nie mielismy, wiec bedzie wiecej chetnych. Jak na jutrzejszej imprezie nic nie powiedzą, to czuję, że Nintendo na E3 zapowie ;) nie może być inaczej, pod koniec roku monhun na switcha i GRAAAMYYYYY @genjuro, cisza, ale moze tez cos powiedza na tym evencie jutrzejszym? Cytuj Odnośnik do komentarza
gkihdghdhj 354 Opublikowano 5 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 (edytowane) Nie żeby mnie to jakoś jarało, poczekam raczej na następną generację. Chociaż nowy hub fajny. EDIT: a, ok, każdy już widział :I Edytowane 5 Czerwca 2017 przez gkihdghdhj Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 5 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 Ja na początku się zajarałem ale teraz na chłodno wiem, że jak wydadzą to u nas jeszcze na 3dsa to chyba sobie switcha odpuszczę i wezmę wersje 3ds. A jak nie to trza będzie chyba tego switcha zakupić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 6 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 No ja tez nie mam zamiaru kupowac switcha dla marnego porta I jeszcze płacić za online xd 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 10 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 capcom zarejestrował znak monster hunter world http://www.ppe.pl/news/51536/monster-hunter-world-capcom-czai-sie-z-duza-zapowiedzia-na-e3.html narazie nic wiecej nie wiadomo, mam andzieje że ma to związek z plotkami o monsterze na ps4 i mam nadzieje że nie zrobią z tego f2p mmo, w stylu skyrima online.... gdzie walka sprowadza sie do klikania Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 10 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 Mi by wystarczył MH z wszystkimi mapami i potworami, oczywiscie z odpowiednia grafa, albo frontier w ludzkim jezyku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 10 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 To na 99% angielski tytuł MHXX. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 11 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 Mi by wystarczył MH z wszystkimi mapami i potworami, oczywiscie z odpowiednia grafa, albo frontier w ludzkim jezyku frontier jest już za stary, on bazuje na 2 generacji ja bym chciał normalnego monstera z grafiką godną ps4, a nie jakies udziwnienia i kombinacje To na 99% angielski tytuł MHXX. możliwe, ale nie powiedział bym że na 99% tylko mniej Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 11 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 Jak już koncert życzeń to ja wygłoszę herezje. Chciałbym aby nowy MH nie miał w ogóle farmienia ani misji zbieranych. Zbroje i bronie dało by się odblokować przechodząc misje. Walki tylko na arenach. W sumie nie zdziwię się jak kolejna część właśnie taka będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 to była taka herezja że nawet nie wiem co powiedzieć, chcesz żeby monster nie miał w sobie monstera? to tak jak bys powiedział żeby w fifie nie grało sie w gałe tylko w kręgle Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Przeciez na tym polega monster hunter, że sie farmi te same potwory bez konca dla lepszego sprzetu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
gkihdghdhj 354 Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Ja dodam, że misje gatheringowe na początku Freedom Unite to jedne z najmilej wspominanych zapychaczy w grach, dało się tam wczuć w rolę łowcy, który musi się odpowiednio przygotować do zadania. Teraz oczywiście nam to nie jest potrzebne, pamiętam jaką katorgą były początki 3U, ale nie uważam, by pełnoprawna część monhuna mogła się obyć bez takich rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Przepraszam. Bardziej jara mnie sama walka w MH ostatnio. ...ale spinoffem bym nie pogardził np. Monster Hunter Arena. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 13 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 To na 99% angielski tytuł MHXX. Łyso Ci? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi