Gość ragus Opublikowano 13 czerwca 2017 Opublikowano 13 czerwca 2017 (edytowane) Świetny trailer, bez walki xD Ładnie wyglada, ale na razie podchodzę z rezerwą. Wyglada trochę jak MH spinoff dopasowany do każułali, tylko nie wiem czy to im wypali, bo reakcja na zwiastun była zerowa ;/ Tam był nawet tryb detektywistyczny z podświetleniem i chowanie w krzakach. No szanujmy się. Edytowane 13 czerwca 2017 przez ragus Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano 13 czerwca 2017 Opublikowano 13 czerwca 2017 Ja mam nadzieje, ze chcieli tylko nowe patenty pokazac. 1 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 13 czerwca 2017 Opublikowano 13 czerwca 2017 Oby pokazali normalną rozgrywkę po konfie. Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano 13 czerwca 2017 Opublikowano 13 czerwca 2017 multi, bo to wygladalo jak singlowa gra 1 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 13 czerwca 2017 Opublikowano 13 czerwca 2017 i że w japonii tego od razu nie zapowiedzieli? oj coś mi tu śmierdzi. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 13 czerwca 2017 Opublikowano 13 czerwca 2017 akurat chowanie sie w krzakach mi nie przeszkadza - MH od początku miał tryb skradania który praktycznie wcale nie działał, więc jeśli teraz będzie działać to nie mam nic przeciwko Cytuj
devilbot 3 722 Opublikowano 13 czerwca 2017 Opublikowano 13 czerwca 2017 Ten MH wygląda bardziej na nowy frontier niż nową część. Ogra się na steamie z darmowym online. Jednak bardziej czekam na XX. Cytuj
gkihdghdhj 354 Opublikowano 14 czerwca 2017 Opublikowano 14 czerwca 2017 Prawdopodobnie legitne concept-arty nowych broni z MHX, które jak wiemy, do gry nie weszły: "źródło": https://www.reddit.com/r/MonsterHunter/comments/4orwnr/im_obsessed_with_the_hunting_hounds/ Cytuj
Rayos 3 178 Opublikowano 20 czerwca 2017 Opublikowano 20 czerwca 2017 Tak w ramach wspominków i śmieszków: http://www.psxextreme.info/topic/100282-monster-hunter-4-ultimate-tematyka-offline/page-21 micha się cieszy jak widzę ten meltdown Yana Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 20 czerwca 2017 Opublikowano 20 czerwca 2017 po pierwsze to wkurzyłem sie bo jestem prawdziwym fanem monstera, nie to co ty po drugie jak ci sie micha cieszy z cudzego nieszczęścia to pójdziesz do piekła Cytuj
Rayos 3 178 Opublikowano 20 czerwca 2017 Opublikowano 20 czerwca 2017 oczywiście, że pójdę, w piekle jest specjalne miejsce dla fanów nintendo :potter: Cytuj
devilbot 3 722 Opublikowano 4 listopada 2018 Opublikowano 4 listopada 2018 Są pierwsze zdjęcia z monster hunter the movie. Film kręcony przez reżysera residentów w rpa: Niestety to nie fejk. Cytuj
genjuro 85 Opublikowano 16 grudnia 2018 Opublikowano 16 grudnia 2018 (edytowane) Chcialbym poznac Wasza opinie. Jaki macie stosunek do hi rankowych zbroi? Chodzi mi o to czy jak już jesteśmy na endgame, to czy wykuwacie zbroje np.rank 6, czy już tylko te rank 8? Czy majac taka zbroje rank 6, ktora była augmentowana i poziom armora dopakowany na maksa, to przezywalnosc jest taka sama jak augmentowana zbroja rank8? Dopiero co uaktywnilem opcje wzmocnienia rynsztunku,wiec nie wiem. Zbroja z bazelgeza nie tylko kozacko wyglada, ale ma bardzo użyteczne skille...tylko że jest rank 6....warto w nią inwestować? Edytowane 16 grudnia 2018 przez genjuro Cytuj
devilbot 3 722 Opublikowano 16 grudnia 2018 Opublikowano 16 grudnia 2018 (edytowane) Ja zawsze w każdym monsterze robię jedną z pierwszych możliwych zbroi HR które dodają do attack UP. Potem robię tę jaką sobie upatrzę full set. Na końcu bawię się w składanie. Czyli w World biegałem na początku HR chyba w Dober bo dodaje do ataku. Nie jestem fanem full setów ale jak ktoś już musi to w MH World polecam następujące: Początkowy HR - Dober, Odogaron Późniejszy HR - Nergigante, Endgamowy - Kulve Taroth, Drachen, Lunastra na przeżywalność Rank zbroi 6 czy 8 na HR nie ma znaczenia, full augmentowane mają zbliżoną przeżywalność. Zbroja tak naprawdę nie chroni przed niczym w tej grze chyba, że ma skille zwiększające przeżywalność (HP, Guard, element res) Trzeba po prostu znać ruchy i ataki potwora żeby przeżyć. Edytowane 16 grudnia 2018 przez devilbot Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano 15 września 2019 Opublikowano 15 września 2019 Zegarki na 15 rocznice serii https://www.seikowatches.com/jp-ja/products/seikoselection/special/monsterhunter15th/ 1 2 Cytuj
gkihdghdhj 354 Opublikowano 19 marca 2021 Opublikowano 19 marca 2021 20 kwietnia planszówka na kickstarterze: https://steamforged.com/games/monster-hunter-world-board-game Na pewno będę się przyglądał, kuszą tymi figurkami Jakby kogoś ciekawił temat, to całkiem niedawno ufundowano inną planszówkę inspirowaną tematem monster huntera, bez licencji i z odrobinę bardziej magicznymi bestiami, ale klimat z grafik i figurek bohaterów się wylewa: Cytuj
genjuro 85 Opublikowano 29 października 2022 Opublikowano 29 października 2022 Nie widzę nigdzie tematu, o Wild hearts, czyli odpowiedzi ea na capcomowego mh. Jako że gra trafi tylko do fanów mh, nie widzę sensu zakładać tematu. Generalnie wiele elementów jest zapożyczonych z mh jak, samo polowanie na wielkie bestie, wycinanie składników z truchła, śledzenie bestii... Nowe elementy to rozbudowa obozu, budowanie różnych konstrukcji. Oprawa av jest świetna, ale te konstrukcje właśnie niekoniecznie mnie przekonują. Obserwuję tytuł i ciekawy jestem finału. A wy? Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano 27 września Opublikowano 27 września W dniu 26.08.2024 o 09:25, Shen napisał(a): Szykuja sie figurki No nie wiem co tak słabo, wyglada jak jakiś ptak Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi