Gość ragus Opublikowano 13 czerwca 2017 Opublikowano 13 czerwca 2017 (edytowane) Świetny trailer, bez walki xD Ładnie wyglada, ale na razie podchodzę z rezerwą. Wyglada trochę jak MH spinoff dopasowany do każułali, tylko nie wiem czy to im wypali, bo reakcja na zwiastun była zerowa ;/ Tam był nawet tryb detektywistyczny z podświetleniem i chowanie w krzakach. No szanujmy się. Edytowane 13 czerwca 2017 przez ragus Cytuj
Shen 10 198 Opublikowano 13 czerwca 2017 Opublikowano 13 czerwca 2017 Ja mam nadzieje, ze chcieli tylko nowe patenty pokazac. 1 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 13 czerwca 2017 Opublikowano 13 czerwca 2017 Oby pokazali normalną rozgrywkę po konfie. Cytuj
Shen 10 198 Opublikowano 13 czerwca 2017 Opublikowano 13 czerwca 2017 multi, bo to wygladalo jak singlowa gra 1 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 13 czerwca 2017 Opublikowano 13 czerwca 2017 i że w japonii tego od razu nie zapowiedzieli? oj coś mi tu śmierdzi. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 13 czerwca 2017 Opublikowano 13 czerwca 2017 akurat chowanie sie w krzakach mi nie przeszkadza - MH od początku miał tryb skradania który praktycznie wcale nie działał, więc jeśli teraz będzie działać to nie mam nic przeciwko Cytuj
devilbot 3 804 Opublikowano 13 czerwca 2017 Opublikowano 13 czerwca 2017 Ten MH wygląda bardziej na nowy frontier niż nową część. Ogra się na steamie z darmowym online. Jednak bardziej czekam na XX. Cytuj
gkihdghdhj 354 Opublikowano 14 czerwca 2017 Opublikowano 14 czerwca 2017 Prawdopodobnie legitne concept-arty nowych broni z MHX, które jak wiemy, do gry nie weszły: "źródło": https://www.reddit.com/r/MonsterHunter/comments/4orwnr/im_obsessed_with_the_hunting_hounds/ Cytuj
Rayos 3 202 Opublikowano 20 czerwca 2017 Opublikowano 20 czerwca 2017 Tak w ramach wspominków i śmieszków: http://www.psxextreme.info/topic/100282-monster-hunter-4-ultimate-tematyka-offline/page-21 micha się cieszy jak widzę ten meltdown Yana Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 20 czerwca 2017 Opublikowano 20 czerwca 2017 po pierwsze to wkurzyłem sie bo jestem prawdziwym fanem monstera, nie to co ty po drugie jak ci sie micha cieszy z cudzego nieszczęścia to pójdziesz do piekła Cytuj
Rayos 3 202 Opublikowano 20 czerwca 2017 Opublikowano 20 czerwca 2017 oczywiście, że pójdę, w piekle jest specjalne miejsce dla fanów nintendo :potter: Cytuj
devilbot 3 804 Opublikowano 4 listopada 2018 Opublikowano 4 listopada 2018 Są pierwsze zdjęcia z monster hunter the movie. Film kręcony przez reżysera residentów w rpa: Niestety to nie fejk. Cytuj
genjuro 86 Opublikowano 16 grudnia 2018 Opublikowano 16 grudnia 2018 (edytowane) Chcialbym poznac Wasza opinie. Jaki macie stosunek do hi rankowych zbroi? Chodzi mi o to czy jak już jesteśmy na endgame, to czy wykuwacie zbroje np.rank 6, czy już tylko te rank 8? Czy majac taka zbroje rank 6, ktora była augmentowana i poziom armora dopakowany na maksa, to przezywalnosc jest taka sama jak augmentowana zbroja rank8? Dopiero co uaktywnilem opcje wzmocnienia rynsztunku,wiec nie wiem. Zbroja z bazelgeza nie tylko kozacko wyglada, ale ma bardzo użyteczne skille...tylko że jest rank 6....warto w nią inwestować? Edytowane 16 grudnia 2018 przez genjuro Cytuj
devilbot 3 804 Opublikowano 16 grudnia 2018 Opublikowano 16 grudnia 2018 (edytowane) Ja zawsze w każdym monsterze robię jedną z pierwszych możliwych zbroi HR które dodają do attack UP. Potem robię tę jaką sobie upatrzę full set. Na końcu bawię się w składanie. Czyli w World biegałem na początku HR chyba w Dober bo dodaje do ataku. Nie jestem fanem full setów ale jak ktoś już musi to w MH World polecam następujące: Początkowy HR - Dober, Odogaron Późniejszy HR - Nergigante, Endgamowy - Kulve Taroth, Drachen, Lunastra na przeżywalność Rank zbroi 6 czy 8 na HR nie ma znaczenia, full augmentowane mają zbliżoną przeżywalność. Zbroja tak naprawdę nie chroni przed niczym w tej grze chyba, że ma skille zwiększające przeżywalność (HP, Guard, element res) Trzeba po prostu znać ruchy i ataki potwora żeby przeżyć. Edytowane 16 grudnia 2018 przez devilbot Cytuj
Shen 10 198 Opublikowano 15 września 2019 Opublikowano 15 września 2019 Zegarki na 15 rocznice serii https://www.seikowatches.com/jp-ja/products/seikoselection/special/monsterhunter15th/ 1 2 Cytuj
gkihdghdhj 354 Opublikowano 19 marca 2021 Opublikowano 19 marca 2021 20 kwietnia planszówka na kickstarterze: https://steamforged.com/games/monster-hunter-world-board-game Na pewno będę się przyglądał, kuszą tymi figurkami Jakby kogoś ciekawił temat, to całkiem niedawno ufundowano inną planszówkę inspirowaną tematem monster huntera, bez licencji i z odrobinę bardziej magicznymi bestiami, ale klimat z grafik i figurek bohaterów się wylewa: Cytuj
genjuro 86 Opublikowano 29 października 2022 Opublikowano 29 października 2022 Nie widzę nigdzie tematu, o Wild hearts, czyli odpowiedzi ea na capcomowego mh. Jako że gra trafi tylko do fanów mh, nie widzę sensu zakładać tematu. Generalnie wiele elementów jest zapożyczonych z mh jak, samo polowanie na wielkie bestie, wycinanie składników z truchła, śledzenie bestii... Nowe elementy to rozbudowa obozu, budowanie różnych konstrukcji. Oprawa av jest świetna, ale te konstrukcje właśnie niekoniecznie mnie przekonują. Obserwuję tytuł i ciekawy jestem finału. A wy? Cytuj
Shen 10 198 Opublikowano 27 września 2024 Opublikowano 27 września 2024 W dniu 26.08.2024 o 09:25, Shen napisał(a): Szykuja sie figurki No nie wiem co tak słabo, wyglada jak jakiś ptak Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi