Opublikowano 11 czerwca 200915 l hmm zalozmy ze mialbym kod do Uncharted 2... jak wogole sciagnac to demo i gdzie wpisac kod?
Opublikowano 11 czerwca 200915 l Najszybciej to na koncie USA wbijasz do Playstation Store i w prawym górnym rogu masz ikonke Redeem Code - tam wpisujesz kodzik i pokazuje Ci się ikonka Uncharted 2 Beta i Dowload Ewentualnie w Acoount Information też masz Redeem Code Edytowane 11 czerwca 200915 l przez Kyo
Opublikowano 11 czerwca 200915 l Myślę, że to dobry pomysł żeby założyc ten temat niektórzy może nie chcą czytac naszych wypocin na temat ''chetnie przyjme kod'' a tak btw. chetnie przyjme kod^^ bo mimo tego że założyłem 15 kont mailowych na gmail i yahoo i załozylem konta na gametrailers i wyslalem wiadomosc ''drake's code'' to i tak narazie na zadnym mailu nie ma kodu ale w sumie minely dopiero 2 dni... lol, to jak ci po tygodniu wmkoncu przyjdzie to chyba calemu forum rozdasz
Opublikowano 11 czerwca 200915 l rozdam, rozdam ale póki co nie mam w co grać a tu kodu jak nie było tak nie ma, odświeżam od 3 godzin jak debil tego twittera ale cos nie widze kolejnych kodów :o
Opublikowano 13 czerwca 200915 l Sorry, że post pod postem ale dostał ktos może ostatnio kod od GT? tzn dzis albo wczoraj? bo czekam czekam i nic........ a na twitterze to kody znikaja po minucie od opublikowania.
Opublikowano 13 czerwca 200915 l Chyba nikt nie dostał, a sam najprawdopodobniej dostaniesz we wtorek. Sam czekam na kod z wywieszonym jęzorem.
Opublikowano 14 czerwca 200915 l Jak ktoś ma ochotę to mogę sprezentować FFVII za kodzik do bety, jak są chętni to pisać.
Opublikowano 15 czerwca 200915 l No to mały konkurs. Prawdopodobnie nie grałem w bete już 24h czyli kodzik daje już możliwość grania na innej konsoli. Żeby nie było za łatwo zrobię coś specjalnego Musicie zgadnąć moje drugie imię! Piszcie na to gg <cenzor>. Przyjmuje tylko pojedyncze imiona, ich szereg w jednej wiadomości nie będzie brany pod uwagę. Każdy ma 3 szanse.(tak będę liczył). Kto pierwszy ten lepszy! START! Mały TIP ....idzie przez wieś.... KONIEC odgadł Madaxaa Imię to Grzesiek. Edytowane 15 czerwca 200915 l przez Wiolku
Opublikowano 16 czerwca 200915 l Jest 5 minut po 20, a ja nadal niedostałem kodu od GT . Może jest ktoś kto dostał dzisiaj ten kod od GT? Edytowane 16 czerwca 200915 l przez Dawid-kun
Opublikowano 16 czerwca 200915 l http://www.destructoid.com/take-these-unch...e--136438.phtml pozostało 7 miejsc jeśli dobrze zrozumiałem, warto spróbować może dostanę kodzik do bety kto wie
Opublikowano 16 czerwca 200915 l szybkie pytanie. nie bede juz gral w bete z powodu braku czasu czy jak dobrze zrozumialem po 24h od ostatniej gry moge komus oddac kod?
Opublikowano 16 czerwca 200915 l kod juz kiedys obiecalem uzytkownikowi tego forum takze jak wroce to leci do niego
Opublikowano 16 czerwca 200915 l mam kodzik do bety. nie grałem od 24h i nie będę już grał. chętnie wymienię na jakąś ciekawą grę/gry z pss. czekam na propozycje (pisać PW)
Opublikowano 17 czerwca 200915 l Ja chętnie przyjmę kod. Obiecuję że będę się nim dobrze opiekował ;]. (też kiedyś dałem kod na bete od CoD:waw dla xbotów, liczę na rewanż ;])
Opublikowano 17 czerwca 200915 l Mylicie się. Komentarz z polygamii: "Zeby beta działała musisz miec jego konto na swojej konsoli i gdy ściągniesz bete instalujesz na jego koncie, potem dopiero przekierowujesz sie na swoje konto i tam możesz grać do woli. Pamiętaj do puki masz jego konto na swojej PS3 będziesz mógł grać, bo jak wykasujesz jego konto nie zagrasz juz."
Opublikowano 17 czerwca 200915 l Bullshit blushitów! Można instalować na jakim się chce koncie. Instalowałem 3 bety na swoim koncie głównym PL i każda działała bez problemu. Ważne aby hasło do tamtego konta było zapamiętane - jak ktoś zmieni hasło na tamtym koncie to gra przestaje działac. Identyczne zasady są jak z SOCOMEM z PSN. Plik z grą jest jeden - mam po prostu 3 ownersów.
Opublikowano 17 czerwca 200915 l no nie wiem oddalem kod uzytkownikowi nie gralem ponad 24h. zalozyl konto na US i pisze ze beta nie dziala wiec cos w tym moze byc...
Opublikowano 17 czerwca 200915 l Jak kod oddałeś? Przecież kody są jednorazowego użytku!!! Oddajesz a raczej dajesz dostęp do konta z BETĄ - do ściągnięcia w Dwonloads w PSS. Dżizas - podstawy a Wy nie wiecie? Dodam tylko że max 5 osób z takiego konta może ściągnąć betę na PS3 - chyba że ktoś kto ją ma deaktywuje konto to konto.
Opublikowano 17 czerwca 200915 l Jak kod oddałeś? Przecież kody są jednorazowego użytku!!! Oddajesz a raczej dajesz dostęp do konta z BETĄ - do ściągnięcia w Dwonloads w PSS. Dżizas - podstawy a Wy nie wiecie? Dodam tylko że max 5 osób z takiego konta może ściągnąć betę na PS3 - chyba że ktoś kto ją ma deaktywuje konto to konto. Kyo dał sobie bana na tematy o ciekawszych grach to teraz lata po całej reszcie topiców i gani wszystkich za spam, czy jak tutaj niewiedze. Serio gdzie nie wejdę tam Kyo na jakiegoś biednego użytkownika krzyczy.