szymuR1920 5 Opublikowano 11 czerwca 2009 Opublikowano 11 czerwca 2009 Po 5 minutach nie udało się wyłapać Czekam na kolejną porcję Cytuj
septo 1 Opublikowano 11 czerwca 2009 Opublikowano 11 czerwca 2009 hmm zalozmy ze mialbym kod do Uncharted 2... jak wogole sciagnac to demo i gdzie wpisac kod? Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 11 czerwca 2009 Opublikowano 11 czerwca 2009 (edytowane) Najszybciej to na koncie USA wbijasz do Playstation Store i w prawym górnym rogu masz ikonke Redeem Code - tam wpisujesz kodzik i pokazuje Ci się ikonka Uncharted 2 Beta i Dowload Ewentualnie w Acoount Information też masz Redeem Code Edytowane 11 czerwca 2009 przez Kyo Cytuj
Widget 306 Opublikowano 11 czerwca 2009 Opublikowano 11 czerwca 2009 Myślę, że to dobry pomysł żeby założyc ten temat niektórzy może nie chcą czytac naszych wypocin na temat ''chetnie przyjme kod'' a tak btw. chetnie przyjme kod^^ bo mimo tego że założyłem 15 kont mailowych na gmail i yahoo i załozylem konta na gametrailers i wyslalem wiadomosc ''drake's code'' to i tak narazie na zadnym mailu nie ma kodu ale w sumie minely dopiero 2 dni... lol, to jak ci po tygodniu wmkoncu przyjdzie to chyba calemu forum rozdasz Cytuj
Nemo_PL 0 Opublikowano 11 czerwca 2009 Opublikowano 11 czerwca 2009 rozdam, rozdam ale póki co nie mam w co grać a tu kodu jak nie było tak nie ma, odświeżam od 3 godzin jak debil tego twittera ale cos nie widze kolejnych kodów :o Cytuj
Nemo_PL 0 Opublikowano 13 czerwca 2009 Opublikowano 13 czerwca 2009 Sorry, że post pod postem ale dostał ktos może ostatnio kod od GT? tzn dzis albo wczoraj? bo czekam czekam i nic........ a na twitterze to kody znikaja po minucie od opublikowania. Cytuj
Dawid-kun 3 Opublikowano 13 czerwca 2009 Opublikowano 13 czerwca 2009 Chyba nikt nie dostał, a sam najprawdopodobniej dostaniesz we wtorek. Sam czekam na kod z wywieszonym jęzorem. Cytuj
Wooyek 1 130 Opublikowano 14 czerwca 2009 Opublikowano 14 czerwca 2009 Jak ktoś ma ochotę to mogę sprezentować FFVII za kodzik do bety, jak są chętni to pisać. Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 15 czerwca 2009 Opublikowano 15 czerwca 2009 (edytowane) No to mały konkurs. Prawdopodobnie nie grałem w bete już 24h czyli kodzik daje już możliwość grania na innej konsoli. Żeby nie było za łatwo zrobię coś specjalnego Musicie zgadnąć moje drugie imię! Piszcie na to gg <cenzor>. Przyjmuje tylko pojedyncze imiona, ich szereg w jednej wiadomości nie będzie brany pod uwagę. Każdy ma 3 szanse.(tak będę liczył). Kto pierwszy ten lepszy! START! Mały TIP ....idzie przez wieś.... KONIEC odgadł Madaxaa Imię to Grzesiek. Edytowane 15 czerwca 2009 przez Wiolku Cytuj
juni8 6 Opublikowano 15 czerwca 2009 Opublikowano 15 czerwca 2009 coś mi się wydaje że już po baletach z tymi kodami z GT Cytuj
Dawid-kun 3 Opublikowano 16 czerwca 2009 Opublikowano 16 czerwca 2009 (edytowane) Jest 5 minut po 20, a ja nadal niedostałem kodu od GT . Może jest ktoś kto dostał dzisiaj ten kod od GT? Edytowane 16 czerwca 2009 przez Dawid-kun Cytuj
ziolo69 20 Opublikowano 16 czerwca 2009 Opublikowano 16 czerwca 2009 Kodów brak ludziska. Póki co GT nic nie przesłało. Cytuj
Nemo_PL 0 Opublikowano 16 czerwca 2009 Opublikowano 16 czerwca 2009 Ja tez nic.. najprawdopodobniej ta akcja na GT sie skonczyla. Cytuj
toudi 0 Opublikowano 16 czerwca 2009 Opublikowano 16 czerwca 2009 http://www.destructoid.com/take-these-unch...e--136438.phtml pozostało 7 miejsc jeśli dobrze zrozumiałem, warto spróbować może dostanę kodzik do bety kto wie Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 16 czerwca 2009 Opublikowano 16 czerwca 2009 szybkie pytanie. nie bede juz gral w bete z powodu braku czasu czy jak dobrze zrozumialem po 24h od ostatniej gry moge komus oddac kod? Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 16 czerwca 2009 Opublikowano 16 czerwca 2009 kod juz kiedys obiecalem uzytkownikowi tego forum takze jak wroce to leci do niego Cytuj
Look4z 16 Opublikowano 16 czerwca 2009 Opublikowano 16 czerwca 2009 mam kodzik do bety. nie grałem od 24h i nie będę już grał. chętnie wymienię na jakąś ciekawą grę/gry z pss. czekam na propozycje (pisać PW) Cytuj
Kornolio 1 053 Opublikowano 17 czerwca 2009 Opublikowano 17 czerwca 2009 Ja chętnie przyjmę kod. Obiecuję że będę się nim dobrze opiekował ;]. (też kiedyś dałem kod na bete od CoD:waw dla xbotów, liczę na rewanż ;]) Cytuj
Madaxaa 4 Opublikowano 17 czerwca 2009 Opublikowano 17 czerwca 2009 Mylicie się. Komentarz z polygamii: "Zeby beta działała musisz miec jego konto na swojej konsoli i gdy ściągniesz bete instalujesz na jego koncie, potem dopiero przekierowujesz sie na swoje konto i tam możesz grać do woli. Pamiętaj do puki masz jego konto na swojej PS3 będziesz mógł grać, bo jak wykasujesz jego konto nie zagrasz juz." Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 17 czerwca 2009 Opublikowano 17 czerwca 2009 Bullshit blushitów! Można instalować na jakim się chce koncie. Instalowałem 3 bety na swoim koncie głównym PL i każda działała bez problemu. Ważne aby hasło do tamtego konta było zapamiętane - jak ktoś zmieni hasło na tamtym koncie to gra przestaje działac. Identyczne zasady są jak z SOCOMEM z PSN. Plik z grą jest jeden - mam po prostu 3 ownersów. Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 17 czerwca 2009 Opublikowano 17 czerwca 2009 no nie wiem oddalem kod uzytkownikowi nie gralem ponad 24h. zalozyl konto na US i pisze ze beta nie dziala wiec cos w tym moze byc... Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 17 czerwca 2009 Opublikowano 17 czerwca 2009 Jak kod oddałeś? Przecież kody są jednorazowego użytku!!! Oddajesz a raczej dajesz dostęp do konta z BETĄ - do ściągnięcia w Dwonloads w PSS. Dżizas - podstawy a Wy nie wiecie? Dodam tylko że max 5 osób z takiego konta może ściągnąć betę na PS3 - chyba że ktoś kto ją ma deaktywuje konto to konto. Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 17 czerwca 2009 Opublikowano 17 czerwca 2009 dobra to teraz rozumiem o co chodzi:) moj blad:) Cytuj
krak2610 0 Opublikowano 17 czerwca 2009 Opublikowano 17 czerwca 2009 Jak kod oddałeś? Przecież kody są jednorazowego użytku!!! Oddajesz a raczej dajesz dostęp do konta z BETĄ - do ściągnięcia w Dwonloads w PSS. Dżizas - podstawy a Wy nie wiecie? Dodam tylko że max 5 osób z takiego konta może ściągnąć betę na PS3 - chyba że ktoś kto ją ma deaktywuje konto to konto. Kyo dał sobie bana na tematy o ciekawszych grach to teraz lata po całej reszcie topiców i gani wszystkich za spam, czy jak tutaj niewiedze. Serio gdzie nie wejdę tam Kyo na jakiegoś biednego użytkownika krzyczy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi