Skocz do zawartości

Monster Hunter Trivia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 93
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

mozna poprostu kucnąć zdala od krawędzi (przy scianie) , mozna w ostatniej chwili zrobic szczupaka, mozna ostrzyc broń xD rozne są opcje

Opublikowano

dobra dośc żartów ;p

to ja tez zapytam o yama - co oprocz uciekania (i zeskoczenia) mozna zrobic zeby nie dać sie wessać jej "odkurzaczem" ?

Opublikowano

tak, mozna przerwac atak tranqilazierem, i to chyba nawet nie trzeba do pyska

ogolnie jak sie rzuca tranqiem to jakos jej/jemu to przeszkadza troche w niektorych sytuacjach

uznaje odp

Opublikowano

Sonic bomb.

Złowienie go na żabę.

Trafienie go z jakiejś broni dystansowej w gardziel.

Pogranie na flecie.

Chyba też da się beczka z prochem jak się go ładnie trafi przy brzegu, ale nigdy mi się nie udało ;p

Poczekanie, aż sam wyskoczy ;p

Opublikowano

Ok :)

Można po prostu domniemywać, że grzebał przy trupie monoblosa jak zakładał jego czaszkę, więc stąd można serce wydobyć z niego(dobrze, że nie co innego ;p ), oczywiście stosunkowo rzadko.

Możesz zadać.

Opublikowano (edytowane)

mam propozycje, jak ktos jest pewny ze dobrze odpowiedział to niech odrazu zadaje, bedzie szybciej ;>

w nagroszym wypadku odpowiedz i pytanie bedą nie uznane jesli jesdnak bedzie jakas pomyłka

Edytowane przez Yano
Opublikowano (edytowane)

poniewaz odpowiedz jest tak/nie, wiec jesli nie zalicze bedzie wiadomo jaka jest dobra dlatego nie ma sensu czekac na dobrą ;p (chociaz odpowiedz PITa jest niejdnoznaczna XD)

da sie przezyc jak sie ma w cholere defa i ponad 100 zycia (najlepiej 150), mi sie to udalo tylko raz, zazwyczaj przezywalem dzięki anty KO, ale raz przezylem i zycie nie spadło do 1hp, tylko zostalo mi kilkanascie hp (wiec to nie skill)

w zaistniałej sytuacji zadam kolejne pytanie, tym razem obrazkowe ( i chyba troche trudne)

gdzie stoje? (prosze podac co to za mapa i jaka lokacja)

zagadkak.jpg

Edytowane przez Yano