w07t3k 0 Opublikowano 11 czerwca 2009 Opublikowano 11 czerwca 2009 Witam Poszukuję solidnej myszki do laptopa za rozsądną cenę. Głównie przeglądam internet, a gram sporadycznie. Ostatnio miałem Razera Copperheada, stąd wolałbym, żeby nie była to pierwsza lepsza myszka, ale też nie chcę płacić tyle co za wspomnianego Razera trzy lata temu. Jeśli znajdzie się coś bezprzewodowego to tym lepiej. Jeżeli nie, to nie będę rozpaczał - bezprzewodowość nie jest priorytetem. Cytuj
w07t3k 0 Opublikowano 13 czerwca 2009 Autor Opublikowano 13 czerwca 2009 Witam Poszukuję solidnej myszki do laptopa za rozsądną cenę. Głównie przeglądam internet, a gram sporadycznie. Ostatnio miałem Razera Copperheada, stąd wolałbym, żeby nie była to pierwsza lepsza myszka, ale też nie chcę płacić tyle co za wspomnianego Razera trzy lata temu. Jeśli znajdzie się coś bezprzewodowego to tym lepiej. Jeżeli nie, to nie będę rozpaczał - bezprzewodowość nie jest priorytetem. Cytuj
Cerb 7 Opublikowano 14 czerwca 2009 Opublikowano 14 czerwca 2009 Dlugi czas uzywalem tej i polecam. Bateria trzyma jakies 2-3 miesiace. Dla mnie same zalety, wygodna, dziala na praktyczniej kazdej powiezrzchni, cud miod malina. V320 Cordless Optical Mouse for Notebook http://www.logitech.pl/produkty/myszki-tra...r-notebook.html Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 14 czerwca 2009 Opublikowano 14 czerwca 2009 Ja polecam Ci zostać przy Razerze, aczkolwiek zmienić model na Deathaddera, niby gaming, ale mam go do swojego MB i świetnie się sprawdza, fajne matowe wykończenie, podświetlenie i cena nie przesadnie droga, polecam! Cytuj
ogqozo 6 570 Opublikowano 14 czerwca 2009 Opublikowano 14 czerwca 2009 Sam używam Logitecha V450 Nano - bardzo polecam. Mała, wygodna, nadajnika nie trzeba wyjmować przy noszeniu laptopa, bo ma długość milimetra. Nie wiem, czy nadaje się do gier, no ale kto gra na laptopie. Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 14 czerwca 2009 Opublikowano 14 czerwca 2009 ja, na 12" I tak jak marcin, polecam deathadder`a, tylko że ta mycha jest duża (ale dzięki temu dobrze leży w dłoni) Cytuj
Gość Opublikowano 22 czerwca 2009 Opublikowano 22 czerwca 2009 ja polecam microsofta na bluetooth cena ok. 160 pln http://www.microsoft.com/hardware/mouseand...ls.aspx?pid=103 Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 22 czerwca 2009 Opublikowano 22 czerwca 2009 ja, na 12" I tak jak marcin, polecam deathadder`a, tylko że ta mycha jest duża (ale dzięki temu dobrze leży w dłoni) Tak apropo wcześniej przez dzień używałem tej mychy na podkładce jakiejś starej patrze i mam na dole troche rys, teraz już się nie namnażają bo kupiłem Razer Goliathus Omega Control Edition, też swietna podkładka. Też masz jakieś rysy na dole? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi