MrNorbi 38 Opublikowano 12 czerwca 2009 Opublikowano 12 czerwca 2009 (edytowane) Siema. po wybiciu mi z glowy lg kp500 ciągle szukam nowego telefonu, najlepiej dotykowego, ale wczoraj wpadl mi w oko i to chyba nie dziwne: Samsung M7500 Emporio Armani Co sądzicie o tym fonie. posiada juz ktos taki?? z tego co wiem wyszedl na polski rynek w tym miesiącu dopiero, ale jest w playu jako telefon na zamowienie. Podobają mi sie jego diody led zmieniające kolory. atutem jest chyba wyswietlacz led i dobry odtwarzacz muzyczny. Specyfikacje telefonu znajdziecie TU. czekam na opinie. Edytowane 12 czerwca 2009 przez Norbi13 Cytuj
Gość Opublikowano 21 czerwca 2009 Opublikowano 21 czerwca 2009 Gdybym miał 18 lat i mieszkał na Lazurowym Wybrzeżu, to bym sobie taki kupił. W polandzie dobry pewnie do rwania lasek na wiejskich dyskotekach Cytuj
MrNorbi 38 Opublikowano 21 czerwca 2009 Autor Opublikowano 21 czerwca 2009 heh xD a u mnie jednak padł juz wybór jesli chodzi o telefon. Samsung Avila i nic więcej. super fon. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi