raven_raven 12 013 Opublikowano 8 września 2009 Opublikowano 8 września 2009 Jeszcze tylko tydzień, tak? Jezus, jak bliziutko już . Zleci jak z bata strzelił, mój DS też niedawno został zepchnięty na bok przez PSP i czas na powrót dwóch ekranów w moje łapki. Cytuj
Taikun 60 Opublikowano 8 września 2009 Opublikowano 8 września 2009 Mój leży od momentu jak skończyłem SMT:DS ... a przed tym leżał również dłuuuugo i się kurzył ... Scribblenauts to zmieni ... i zapewne na długo Cytuj
Velius 5 704 Opublikowano 8 września 2009 Opublikowano 8 września 2009 A moj w ogole nie lezy bo tyle wspanialych gier ze na wszystko nie ma czasu.Dlatego pewnie w scriblenauts zagram dopiero pozniej jak przejde kilka innych gier,chociaz pewnie zaopatrze sie w gierke i zobacze jak to sie sprawuje "na zywo". Cytuj
ogqozo 6 544 Opublikowano 8 września 2009 Autor Opublikowano 8 września 2009 No ja czekam obecnie tylko na Scribblenauts, pre-order jest, jak mnie ta gra zawiedzie to się zastrzelę. Cytuj
Texz 670 Opublikowano 9 września 2009 Opublikowano 9 września 2009 Info z NeoGafa: Pierwsza reka 10/10 Cytuj
ogqozo 6 544 Opublikowano 9 września 2009 Autor Opublikowano 9 września 2009 To chyba nic dziwnego. Pisma, które dostają okazję do pierwszej recenzji na świecie, zazwyczaj zawyżają ocenę z podniety (widać to również na przykładzie polskiego miesięcznika). Ale jestem ciekaw, ile wystawią największe serwisy, które zazwyczaj nie obchodzą się zbyt dobrze z grami na Nintendo. Nie przypominam sobie, by jakakolwiek gra na DS-a dostała więcej niż 9,5 na Gamespocie czy IGN-ie. Cytuj
Taikun 60 Opublikowano 9 września 2009 Opublikowano 9 września 2009 fakt, GS nawet Zeldzie, FFIV czy TWEWY nie wystawił nic powyżej 9 Cytuj
ogqozo 6 544 Opublikowano 9 września 2009 Autor Opublikowano 9 września 2009 Kilka cytatów z tej recenzji, jeśli ktoś ciekawy (wręcz streszczenie): Widzieliśmy w życiu tylko kilka gier, które potrafiły przyciągnąć uwagę absolutnie każdego, kto je zobaczył. Super Mario Bros, w swoim czasie. Tetris - może. Okaryna? Niee, ona się rozkręcała powoli. Scribblenauts zachwyca każdego, kto je zobaczy. Ta gra to magnes na ludzi. Wszystkiego, co musisz wiedzieć o tej grze, dowiadujesz się w ciągu 2 minut, a twoja uwaga zostaje przyciągnięta na dłuuugo. Gdy dostaliśmy grę, spędziliśmy 4 godziny na samym ekranie tytułowym, sprawdzając różne słowa. Ilość obiektów jest niesamowita. Możesz wpisać pawiana, orangutana, szympansa, małpę, lemura, goryla - otrzymasz naprawdę różne od siebie małpiszony. Wszystkie obiekty mają własną "inteligencję" i "wolę". Są pewne ograniczenia. Można wpisywać tylko fizyczne przedmioty, i to "przyzwoite". Jest ponadto ograniczenie ilości przedmiotów, więc niektóre plany, zakrojone na większą skalę, mogą nie być możliwe. Czy poza samym wpisywaniem słów, jest coś faktycznie do grania? Tak. Zadania z czasem robią się coraz trudniejsze i naprawdę trzeba użyć mózgu, by sobie poradzić. To jest jak Brain Training dla twojej wyobraźni. Każda osoba, która zasiądzie do Scribblenauts, zostawia konsolkę z jakąś szaloną historią do opowiedzenia. Zazwyczaj dotyczy to jakiegoś wymyślnego słowa, które jest w grze, albo zachowania sztucznej inteligencji, którego po prostu nie spodziewałbyś się zobaczyć w grze video. Scribblenauts to potęga, która przekracza granice wieku, "hardkorowości", nawet uprzedzeń wobec platformy. Pracuje z nami jeden gość, który nie pisze do naszego magazynu, ba, jest wojującym przeciwnikiem Nintendo. Właśnie kupił DS-a tylko dla tej gry. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 10 września 2009 Opublikowano 10 września 2009 Kuźwa moje ciśnienie na tę grę jest tak wielkie, że zaraz chyba eksploduje! Nie mogę, nie mogę się już doczekać, to będzie rewolucja. PSP do szuflady, Scribblenauts w łapę! Cytuj
STRETCH 30 Opublikowano 10 września 2009 Opublikowano 10 września 2009 no ja juz gram!!1! gra rzeczywiscie jest swietna, po prostu nie mozna sie oderwac. jak do tej pory wszystkie slowa ktore wpisalem sprawialy ze na ekraniku pojawiala sie pozadana postac!11 pierwsze plansze sa lajtowe a pozniej zaczyna sie juz kombinowanie. wracam do grania! polecam wszystkim 11/10 Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 10 września 2009 Opublikowano 10 września 2009 sciagnalem emulator ds'a na psp specjalnie dla tej gry, wpisałem huge dick i na plansze spadł wielki penis, gra jest niesamowita. Cytuj
ogqozo 6 544 Opublikowano 10 września 2009 Autor Opublikowano 10 września 2009 Co to ma być? Lożę sarkastów sobie założyliście? Nie jesteście wcale zabawni! Robicie tylko z siebie głupków! Panie modzie! Proszę wykonywać swoją robotę! Cytuj
bartiz 1 615 Opublikowano 11 września 2009 Opublikowano 11 września 2009 Gierka wyciekła do sieci ;P Właśnie testuje Wpisałem dragon pojawił się wielki smok:D pozniej wpisalem sniper i pojawil sie komandos ze snajperka, ktory zaczal mnie bronic:D Szykuje sie GOTY na DS'a. Ta gra to istna masakra... ilość możliwości zabija. W szoku byłem jak w jednym levelu trzeba było uratować kota z dachu. Co zrobiłem ? Wpisałem FIRE, pojawilo sie ognisko, zapaliłem dom i kotek sam zszedł Oficjalnie GAME OF THE YEAR NA DS'a. Cytuj
Snake. 9 Opublikowano 11 września 2009 Opublikowano 11 września 2009 Morda cieszy mi sie przy wpisywaniu każdego pojedynczego słowa i patrzeniu na efekty. Nie wyszedłem poza menu główne i nie zanosi się na to żebym szybko je opuścił. Kuźwa, jak za dzieciaka ;] Cytuj
Texz 670 Opublikowano 11 września 2009 Opublikowano 11 września 2009 Panowie, przecież ta gra zajmuje niecałe ... . Jak oni to zrobili? Cytuj
Dante 432 Opublikowano 11 września 2009 Opublikowano 11 września 2009 Bardzo fajnie się bawi tutaj. Na razie zaliczyłem tylko tutorial i pierwszy pakiet zagadek ale jest świetnie. Po zaliczeniu zadania jest jeszcze dla niego advance mode gdzie trzeba zrobić to samo na 3 różne sposoby. Wracam grać. Później pobawię się edytorem leveli(można się nimi dzielić). Cytuj
Velius 5 704 Opublikowano 11 września 2009 Opublikowano 11 września 2009 To normalne ze ROM wazy okolo 10mb...?Przeciez to chyba nie mozliwe na tak wielka gre Cytuj
ogqozo 6 544 Opublikowano 11 września 2009 Autor Opublikowano 11 września 2009 Człowiek czeka na pre-ordera z Kanady, a ci sobie ściągli 10 megabajtów i se grają. Życie boli. 1 Cytuj
Texz 670 Opublikowano 11 września 2009 Opublikowano 11 września 2009 Teleporter -> opcja Interact -> Cthulhu. Twórcy gry mieli niezłego zdziwa. Do sprawdzenia w grze o co kaman. Cytuj
dexter 19 Opublikowano 11 września 2009 Opublikowano 11 września 2009 10mb ? Ja widziałem torrent który miał 32mb Ale w Polsce jeszcze nie widziałem pre-order`a co jest dziwne bo premiera za 4 dni Cytuj
Di 839 Opublikowano 11 września 2009 Opublikowano 11 września 2009 Bo 15 jest premiera w USA. Mam nadzieję, że na Allegro będą aukcje z tym tytułem, bo jednak wolałbym go posmakować w oryginale Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 11 września 2009 Opublikowano 11 września 2009 10mb ? Ja widziałem torrent który miał 32mb Ale w Polsce jeszcze nie widziałem pre-order`a co jest dziwne bo premiera za 4 dni Rom strimowany sam w sobie ma 10 MB. Przechodzę właśnie tutorial, jezu, to już jest, jest, jest! Szybciej o 4 dni niż myślałem, akurat na weekend. Dziś nie idę spać, mam zamiar znaleźć wszystkie 10 000 słów jakie są w tej grze. Szykuje się genialna zabawa . Cytuj
Enori 0 Opublikowano 11 września 2009 Opublikowano 11 września 2009 genialna gra. jakie zróżnicowanie zadań, a każde z nich musimy wykonać 4 razy przy użyciu różnych słów żeby plansza była "mastered". Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 11 września 2009 Opublikowano 11 września 2009 Testowal ktos ta gre pod emulatorem? Gierka 2d wiec moze bedzie grywalna na PC Cytuj
STRETCH 30 Opublikowano 11 września 2009 Opublikowano 11 września 2009 milan testowal. bardzo mu sie spodobla. wyslij mu pmke a na pewno odpowie na wszystkie twoje pytania. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi