pogromcamuch 0 Opublikowano 25 czerwca 2009 Opublikowano 25 czerwca 2009 Hiszpania 0-2 USA lub "Real Madryt" 0-2 USA jak kto woli Sensacja jak nic.Amerykanie zatrzymali Hiszpanów w biciu kolejnych rekordów w niezłym stylu. Brazylia 1-0 RPA Bez niespodzianki.Widać,że wielu zawodników Canarinhos jest zmęczonych sezonem.Dużo akcji im nie wychodziło,często zaliczali niecelne podania które prowokowały kontry dla gospodarzy turnieju.RPA jednak nawet przy tak słabo dysponowanej Brazylii nie stwarzało zbyt dużego zagrożenia.Spotkanie ożywił Dani Alves,który zdobył gola z rzutu wolnego oglądałeś chyba wyniki na telegazecie. Ja postawiłem u buka RPA +1,5 więc elegancko mimo wszystko szkoda mi RPA Cytuj
MYSZa7 8 944 Opublikowano 25 czerwca 2009 Opublikowano 25 czerwca 2009 (edytowane) Ej ej ,ale czy ja mówię,że Brazylia zagrała dobrze? Nic takiego nie napisałem Dla mnie wynik był nie zaskakujący.Sama gra Brazylii oczywiście rozczarowała.I taki Alves to teraz kozak bo wszedł pod koniec meczu kiedy wszyscy byli już ostro zmęczeni Edytowane 25 czerwca 2009 przez MYSZa7 Cytuj
Incognitos 2 Opublikowano 25 czerwca 2009 Opublikowano 25 czerwca 2009 (edytowane) No właśnie, przecież napisał, że zagrali słabo! o so chodzi jakby?? szkoda mi RPA Mi to szkoda Hiszpanii, piłka nie zawsze jest sprawiedliwa .... ale w tym tkwi jej cały urok Edytowane 25 czerwca 2009 przez Incognitos Cytuj
Cris 120 Opublikowano 26 czerwca 2009 Autor Opublikowano 26 czerwca 2009 Pamiętam jak w 2002 roku ówczesny trener US Team mówił,że w 2010 roku ich zespół zacznie się liczyć na Mistrzostwach w RPA. Wtedy się śmiałem. I choć nie grają porywającej piłki,to poradzili sobie z Hiszpanią , a słowa Areny wydają się być prorocze. Finał Brazylia - USA Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 26 czerwca 2009 Opublikowano 26 czerwca 2009 Imo wygra Brazylia. I zdania nie zmienię, chociaż dobrze życzę Amerykanom Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 28 czerwca 2009 Opublikowano 28 czerwca 2009 Mecz o 3 miejsce nudny, az do 73 minuty, od ktorej zaczelo sie strzelanie. Jest 2-2 i zara dogrywka. Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 28 czerwca 2009 Opublikowano 28 czerwca 2009 No i po meczu... Wynik niby nie zaskakujący, bo wygrała Hiszpania 3-2, ale wg. mnie lepszą piłkę grało RPA. Dwie bramki Hiszpanów totalnie farciarskie (kiks i nieprzecięta wrzutka). Naprawdę szkoda mi Afrykanów, bo w całym turnieju grali naprawdę dobrze i na dobrą sprawę i z Hiszpanami i z Brazylijczykami przegrali nie do końca sprawiedliwie, bo mecze pomiędzy nimi były bardzo wyrównane. Ciekaw jestem jak bardzo namieszają w Mistrzostwach Świata. Jeszcze 3h i finał... Nie mogę się doczekać Cytuj
MYSZa7 8 944 Opublikowano 28 czerwca 2009 Opublikowano 28 czerwca 2009 (edytowane) No i po meczu... Wynik niby nie zaskakujący, bo wygrała Hiszpania 3-2, ale wg. mnie lepszą piłkę grało RPA. Dwie bramki Hiszpanów totalnie farciarskie (kiks i nieprzecięta wrzutka). Naprawdę szkoda mi Afrykanów, bo w całym turnieju grali naprawdę dobrze i na dobrą sprawę i z Hiszpanami i z Brazylijczykami przegrali nie do końca sprawiedliwie, bo mecze pomiędzy nimi były bardzo wyrównane. Ciekaw jestem jak bardzo namieszają w Mistrzostwach Świata. Jeszcze 3h i finał... Nie mogę się doczekać Chyba se jaja robisz... kiks? widać że Guiza chciał tak strzelić,przed strzałem skierował głowę w stronę bramki.A jeśli chodzi o nieprzeciętą wrzutkę sądzę,że jakby już ją ktoś przeciął to byłby to gracz Espany i mielibyśmy i tak gola Edytowane 28 czerwca 2009 przez MYSZa7 Cytuj
golab 1 670 Opublikowano 28 czerwca 2009 Opublikowano 28 czerwca 2009 Szkoda, że jankesi się sfrajerzyli i dali sobie władować trzy gole bez jakiejkolwiek walki. Druga połowa bez pomysłu i atutów = granie do jednej bramki. Gdyby nie strata gola zaraz po przerwie może dowieźliby wynik do końca. Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 28 czerwca 2009 Opublikowano 28 czerwca 2009 Brazylijczyk Kaka otrzymał "Złotą Piłkę" - nagrodę dla najlepszego zawodnika zakończonego w niedzielę w RPA Pucharu Konfederacji. LOOOLXD no mozna bardzo lubic kake ale bez jaj ze byl najlepszy;f Cytuj
MYSZa7 8 944 Opublikowano 28 czerwca 2009 Opublikowano 28 czerwca 2009 Sam się trochę zdziwiłem,ale jeśli nad tym zastanowić to Kaka grał najrówniej ze wszystkich zawodników tego turnieju...bo jeśli nie on to kto? Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 29 czerwca 2009 Opublikowano 29 czerwca 2009 Bardzo cieszę się z wygranej Brazylii, (pipi)e USA nawet w piłce nożnej chciało by być "najlepsze", co nie znaczy że jest najlepsze we wszystkim. Mamy też dowód na to, że gwiazdeczką się nie chce zazwyczaj, wystarczyło spojrzeć na 1 połowę meczu w wykonaniu canarinhos. Cytuj
przema 0 Opublikowano 29 czerwca 2009 Opublikowano 29 czerwca 2009 dobrze, że kanarkom zostało choć troche ambicji, bo nie przetrawie nigdy ludzi nie znających nazwy dyscypliny sportu w który próbują grać i wygrywać Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 29 czerwca 2009 Opublikowano 29 czerwca 2009 No i po meczu... Wynik niby nie zaskakujący, bo wygrała Hiszpania 3-2, ale wg. mnie lepszą piłkę grało RPA. Dwie bramki Hiszpanów totalnie farciarskie (kiks i nieprzecięta wrzutka). Naprawdę szkoda mi Afrykanów, bo w całym turnieju grali naprawdę dobrze i na dobrą sprawę i z Hiszpanami i z Brazylijczykami przegrali nie do końca sprawiedliwie, bo mecze pomiędzy nimi były bardzo wyrównane. Ciekaw jestem jak bardzo namieszają w Mistrzostwach Świata. Jeszcze 3h i finał... Nie mogę się doczekać Chyba se jaja robisz... kiks? widać że Guiza chciał tak strzelić,przed strzałem skierował głowę w stronę bramki.A jeśli chodzi o nieprzeciętą wrzutkę sądzę,że jakby już ją ktoś przeciął to byłby to gracz Espany i mielibyśmy i tak gola http://www.youtube.com/watch?v=WOb0vbkIB6E 2:25 Zobacz sobie jeszcze raz i dopiero się wypowiadaj. Nie ma na świecie takiego piłkarza w profesjonalnym futbolu, który z takiej pozycji w meczu o takiej randze strzelałby z tej pozycji. Nie sądzisz, że niezwykle trudno z tego miejsca strzelić podobnego gola? I czy nie sądzisz, że lepiej było by wrzucić piłkę do czekającego na 7 metrze kolegi, który z łatwością strzeliłby bramkę? Na powtórkach było widać, że skierował głowę... ale w stronę bodajże Llorente, stojącego na 7 metrze. Nie mam zamiaru się teraz rozwodzić nad tym, czy mieli szczęście, czy nie, bo i tak jest już po fakcie i niczego to nie zmieni. Chciałbym jednak, żebyś jeszcze raz zobaczył tą bramkę i dopiero się wypowiedział. _________________________________ Chyba nikt nie zwrócił uwagi na to, że mieliśmy dwa zaje.biste mecze na końcówce Pucharu Konfederacji. Oba równie emocjonujące z takim samym, zaskakującym rezultatem. Wątpię, by ktoś obstawiał przed tymi meczami takie wyniki. Co by nie powiedzieć - ŚWIETNY TURNIEJ. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi