Opublikowano 19 czerwca 200915 l Nie no jak jedzie Velu i Junior to ja na bank też bo najlepiej pije się na plaży ... XD
Opublikowano 19 czerwca 200915 l Sneju, ja zaklepuję sobie łóżko Kati, na ile pewny jest Twój przyjazd?
Opublikowano 19 czerwca 200915 l lol ja śpię ze Snejem ; d Jeżeli chodzi o plażę, to sprytną sprawą byłoby ugadanie się wcześniej na takie wyjście. Żeby nie okazało się, że nagle połowa chce iść na plażę a druga połowa jest w takim stanie że ledwo się na nogach trzyma i strach gdziekolwiek z nimi wychodzić.
Opublikowano 20 czerwca 200915 l Autor Piszcie "będe, dopisz mnie" czy coś, a nie "chętnie bym pojechał". Tutaj trzeba jasnego przekazu ;] Cheeeeese Ej no, myślałem że mnie znacie. Przecież wiadomo było, że z tym plażowaniem to tak żeby lud zachęcić, to strata prawie całego dnia, ja chce grać :nerd:
Opublikowano 20 czerwca 200915 l Autor Dobra, dopisuje Mańka, Cactuara i Reda, myśle że tyle już wystarczy ;p Co za dużo to niezdrowo. Oczywiście osoby specjalne mogą sie śmiało nadal zgłaszać.
Opublikowano 20 czerwca 200915 l Jak starczy to wywal z pierwszego posta "mam nadzieje że ktoś jeszcze sie dopisze ;]".
Opublikowano 20 czerwca 200915 l Autor How smart of you. To kto jeszcze wspomógłby peestrójką? W sumie jeszcze jedna z tekkenem ntsc-u na pokładzie i myśle że styknie. Edytowane 20 czerwca 200915 l przez Snake.
Opublikowano 20 czerwca 200915 l Autor Hmm tak średnio, jakieś 600-700 metrów. Jakby co to kumpel chyba bedzie autem, wiec bedzie można robić jakieś listy zakupów i wysyłać po kilka osób
Opublikowano 21 czerwca 200915 l Sneju znajdzie się i dla mnie miejsce pograłbym z wami w SF4 i poszukam chętnego który nauczy mnie kapić w teczkę. Ktoś chętny?
Opublikowano 22 czerwca 200915 l Jeśli się jeszcze nie zaoferowałem to teraz piszę - Mogę wziąć 3 Psy
Opublikowano 22 czerwca 200915 l Uuu 1sze msce na liście Di, mój przyjazd jest pewny i zgłaszam się do sc4, pokera i singstara, niech wam uszy pokrwawią! ;] ps. ale stroju Xiao niestety nie wezmę Tokisie więc z tym wcieleniem to no Edytowane 22 czerwca 200915 l przez Xiao
Opublikowano 22 czerwca 200915 l Autor Dobra, lista definitywnie zamknieta żeby nie było znowu głupich sytuacji ;p Teraz tylko Wijajpis. aha, wstęp 4 zeta ;p Edytowane 22 czerwca 200915 l przez Snake.
Opublikowano 23 czerwca 200915 l na obecną chwilę mój wyjazd jest pod znakiem zapytania, wszystko zależy od finansów
Opublikowano 23 czerwca 200915 l Popatrz Snejku podales cene wejsciowki i juz ludzie nie wiedza czy przyjada ze wzgledu na fundusze