Xiao 0 Opublikowano 23 czerwca 2009 Opublikowano 23 czerwca 2009 Di, ja chętnie A Libertiego nie pytasz? ;D Cytuj
Di 839 Opublikowano 23 czerwca 2009 Opublikowano 23 czerwca 2009 A Libertiego nie pytasz? ;D Żeby Czarna Suka znowu się na mnie uwzięła? Cytuj
CheeseOfTheDay 47 Opublikowano 23 czerwca 2009 Opublikowano 23 czerwca 2009 Taaa ; D. Ja tam na sc'ka zawsze jestem chętny, więc mnie się pytać nie trzeba:P. Cytuj
Snake. 9 Opublikowano 23 czerwca 2009 Autor Opublikowano 23 czerwca 2009 Velur brał piątaka i nikt nie narzekał, ja tu sie staram i robie 20% obniżki i już głosy niezadowolenia. A w ekstrimie pisali że kryzys nie dotyka graczy Cytuj
alik 0 Opublikowano 23 czerwca 2009 Opublikowano 23 czerwca 2009 hehe lol nie chodzi o tego piątaka jakby się ktoś nie skapnął, ale o dużo więcej . Swoją drogą jestem ciekaw jakim systemem masz zamiar rozegrać te SBO Cytuj
Snake. 9 Opublikowano 23 czerwca 2009 Autor Opublikowano 23 czerwca 2009 No normalnym single elimination, jak inaczej można rozgrywać SBO? Chyba nie DE, w końcu wszyscy chcemy być pro. Aha, gramy na 123%. Cytuj
szyper 0 Opublikowano 23 czerwca 2009 Opublikowano 23 czerwca 2009 To się zastanów co chcesz grać, wer. Japońską czy Koreańską teamówek? Jap: SE i 100 % energii, Kor: Grupy>SE (w SE gra się do 6 wygranych, czyli każdy zawodnik może przegrać nie raz, a dwa razy w danym meczu) i 123% energii. Generalnie byłbym za mieszanym, czyli system koreański, tyle że 100% energii bo ciężko się tak przestawić.. Cytuj
XFrizenX 0 Opublikowano 23 czerwca 2009 Opublikowano 23 czerwca 2009 Podpisuje sie wszystkimi konczynami pod postem Szypera. ^_^ Cytuj
Tundra 0 Opublikowano 23 czerwca 2009 Opublikowano 23 czerwca 2009 No te 123% jakieś dziwne. Szyper chyba znalazł Złoty Środek : ) Cytuj
tokis 0 Opublikowano 23 czerwca 2009 Opublikowano 23 czerwca 2009 (edytowane) @ Kati Wybacz, twój cosplay zrobił na mnie takie wrażenie, że skłonnym wierzyć, iż to designerzy Namco brali inspiracje z Ciebie a nie odwrotnie. @ Alik Nie zawiedź mnie Albert, mieliśmy zagrać w pokera, kto wie może wygrasz na powrót do domu, a jak nie, to jeszcze w DRa masz szanse! A tak swoją drogą, kto by jeszcze chętny był w pokerka zagrać: standardowe zasady Texas Holdem, bez krupiera, 2 dychy wjazd(ew. mniej/więcej), Mały/Duży Blind do ustalenia? Problem byłby z żetonami, bo mi się nie chce brać 3-kilowej skrzynki w daleką podróż. Sneju, ty albo twoi znajomi nie dysponujecie może? Czy tylko ja się tak jaram tym pokerem? @ Di Zagram z przyjemnością, oby więcej, n00b jestem jaki byłem, ale stawię czoła! @ Snake Dla mnie czwórka za wjazd jest jak najbardziej OK, Mateusz warunki zapewniasz godziwe i fun'u kupę do tego - warte tych kilku groszy! @ Wszyscy Nie wykruszać się tam, kroi się konkretny zlocik - "stare" twarze i kilka "nowszych" osób, ponad to proponuję skłonić się do wypadu nad morze, może być fajnie! Zaczynam odliczanie! TrochęLepszyTeam wraca wzmocniony jak nigdy dotąd! Edytowane 24 czerwca 2009 przez tokis Cytuj
Snake. 9 Opublikowano 24 czerwca 2009 Autor Opublikowano 24 czerwca 2009 Kumpel ma albo koleżanka (nie pamiętam dokładnie kto, na imprezie kiedyś widziałem jak pare osób grało), moge spróbować pożyczyć Ja tam zielony jestem w te klocki, ale za to moge każdego pojechać w wojne 8) No, myśle że za czwórke od każdego spokojnie sie za prąd zwróci ;p A pójdzie go pewnie dużo, w końcu to 8 tiwików (i 8 konsol), w tym 3 lcd/plazmowe. Ale mam nadzieje że grubo będzie. Już planuje powiadomić panią ze spożywczego żeby zaczeli robić zapasy napojuf alkocholowyh ;] Cytuj
Tundra 0 Opublikowano 24 czerwca 2009 Opublikowano 24 czerwca 2009 Też z chęcią pogram w SC IV : ) Tylko coś czuję, że przy moim skillu w tą grę duzo nie ugram : ) Cytuj
Hamtaro 0 Opublikowano 24 czerwca 2009 Opublikowano 24 czerwca 2009 No kurde i o to stary chodzi ja podjadę autkiem to można na pakę zakupy wrzucić a ze autko ładowne to nie ma problemu. Tokis chętnie pogram z Tobą w SC jak znajdziesz chwilę. Szyper do Ciebie to przyjdę po nauki w tekkena. Jak ktoś chętny na sparry w SF4 to jestem chętny. O ile czas pozwoli. Cytuj
alik 0 Opublikowano 24 czerwca 2009 Opublikowano 24 czerwca 2009 No właśnie ja też się napaliłem na pokera Tokis, ale jest on jeszcze pod większym znakiem zapytania. Ponieważ my chyba nie będziemy na całym zlocie jedynie na SBO i jakieś spary. A sam wiesz ile taka gra może potrwać Cytuj
szyper 0 Opublikowano 24 czerwca 2009 Opublikowano 24 czerwca 2009 Nauczycielem od Tekkena mianował się teraz Alik, więc on nauczy Cie "co, gdzie, jak?". Cytuj
Pitrex 1 Opublikowano 25 czerwca 2009 Opublikowano 25 czerwca 2009 Nauczycielem od Tekkena mianował się teraz Alik, więc on nauczy Cie "co, gdzie, jak?". No to jestem 2-gi w kolejce do nauki w tekkena ;d Alik mam nadzieję że znajdziesz trochę czasu żeby nauczyć mnie grać w tę popierdółkę. Cytuj
Snake. 9 Opublikowano 26 czerwca 2009 Autor Opublikowano 26 czerwca 2009 my chyba nie będziemy na całym zlocie jedynie na SBO i jakieś spary. "My", to znaczy kto? ;] I dlaczego tak? Cytuj
szyper 0 Opublikowano 26 czerwca 2009 Opublikowano 26 czerwca 2009 Nie ma siana na cały wyjazd. My, czyli Bez Kitu Team, wiadomo. zdecyduj w jaki dzień zrobisz SBO ;] Cytuj
Di 839 Opublikowano 26 czerwca 2009 Opublikowano 26 czerwca 2009 A ile Was będzie kosztowało zostanie dłużej? Cytuj
szyper 0 Opublikowano 26 czerwca 2009 Opublikowano 26 czerwca 2009 (edytowane) Nie wiem, tak czy siak pracujemy, więc na bank nie damy rady na cały zlot wpaść. Oby nam dano wpaść na ten dzień Edytowane 26 czerwca 2009 przez szyper Cytuj
alik 0 Opublikowano 26 czerwca 2009 Opublikowano 26 czerwca 2009 ja się nikim nie mianowałem, mogę jedynie powiedzieć jak ja widzę tekkena Cytuj
alik 0 Opublikowano 26 czerwca 2009 Opublikowano 26 czerwca 2009 Pierwszego dnia zaczynamy SBO ? Cytuj
Krakers 4 Opublikowano 26 czerwca 2009 Opublikowano 26 czerwca 2009 Jeżeli przyjadę to wezmę żetony ze sobą Cytuj
VeluriaN 1 Opublikowano 27 czerwca 2009 Opublikowano 27 czerwca 2009 Joł,Joł elo ziomki, znowu mam neta, z moim przyjazdem to jest tak...Ja jestem do jasnej CHOLERY na soczyste TAK tylko jeszcze nie wiem co z wolnym będzie , już wyglądało wszystko dobrze i zdrowie sie skopało mi, kręgosłup mi od siłowni i pracy padł...no i teraz nie wiem czy wolne dostane, postaram sie dostać bo nie mam zamiaru osierocić swojego teamu, jak coś to i tak jestem spokojny bo Tokis i tak sam w SBO da sobie rade ale mysle że mimo wszystko będe aby bronić barw TrocheLepszegoTeamu a może tym razem TekkenLordsTeam panowie?? A może jak będe mieć sporo kasy to i ja sie na pokerka zapisze, kąpielówki napewno zabiore więc niech słoneczny patrol już sie szykuje na interwencje(sztuczne usta sie przydadzą ale tylko w wersji Female bo za inną to przysięgam że zabije) W SF hamtaro to napewno TLT Manieq i ja z chęcią zagramy Snake, troche takich imprez zrobiłem więc podpowiedziałbym ci pare żeczy więc odezwij sie do mnie na gg jak będe, pnp. plastikowe sztućce i talkeżyki(chyba że lubisz zmywać) by sie przydały, smietniki, worki przedłużacze itp. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi