Opublikowano 23 czerwca 200915 l A Libertiego nie pytasz? ;D Żeby Czarna Suka znowu się na mnie uwzięła?
Opublikowano 23 czerwca 200915 l Taaa ; D. Ja tam na sc'ka zawsze jestem chętny, więc mnie się pytać nie trzeba:P.
Opublikowano 23 czerwca 200915 l Autor Velur brał piątaka i nikt nie narzekał, ja tu sie staram i robie 20% obniżki i już głosy niezadowolenia. A w ekstrimie pisali że kryzys nie dotyka graczy
Opublikowano 23 czerwca 200915 l hehe lol nie chodzi o tego piątaka jakby się ktoś nie skapnął, ale o dużo więcej . Swoją drogą jestem ciekaw jakim systemem masz zamiar rozegrać te SBO
Opublikowano 23 czerwca 200915 l Autor No normalnym single elimination, jak inaczej można rozgrywać SBO? Chyba nie DE, w końcu wszyscy chcemy być pro. Aha, gramy na 123%.
Opublikowano 23 czerwca 200915 l To się zastanów co chcesz grać, wer. Japońską czy Koreańską teamówek? Jap: SE i 100 % energii, Kor: Grupy>SE (w SE gra się do 6 wygranych, czyli każdy zawodnik może przegrać nie raz, a dwa razy w danym meczu) i 123% energii. Generalnie byłbym za mieszanym, czyli system koreański, tyle że 100% energii bo ciężko się tak przestawić..
Opublikowano 23 czerwca 200915 l @ Kati Wybacz, twój cosplay zrobił na mnie takie wrażenie, że skłonnym wierzyć, iż to designerzy Namco brali inspiracje z Ciebie a nie odwrotnie. @ Alik Nie zawiedź mnie Albert, mieliśmy zagrać w pokera, kto wie może wygrasz na powrót do domu, a jak nie, to jeszcze w DRa masz szanse! A tak swoją drogą, kto by jeszcze chętny był w pokerka zagrać: standardowe zasady Texas Holdem, bez krupiera, 2 dychy wjazd(ew. mniej/więcej), Mały/Duży Blind do ustalenia? Problem byłby z żetonami, bo mi się nie chce brać 3-kilowej skrzynki w daleką podróż. Sneju, ty albo twoi znajomi nie dysponujecie może? Czy tylko ja się tak jaram tym pokerem? @ Di Zagram z przyjemnością, oby więcej, n00b jestem jaki byłem, ale stawię czoła! @ Snake Dla mnie czwórka za wjazd jest jak najbardziej OK, Mateusz warunki zapewniasz godziwe i fun'u kupę do tego - warte tych kilku groszy! @ Wszyscy Nie wykruszać się tam, kroi się konkretny zlocik - "stare" twarze i kilka "nowszych" osób, ponad to proponuję skłonić się do wypadu nad morze, może być fajnie! Zaczynam odliczanie! TrochęLepszyTeam wraca wzmocniony jak nigdy dotąd! Edytowane 24 czerwca 200915 l przez tokis
Opublikowano 24 czerwca 200915 l Autor Kumpel ma albo koleżanka (nie pamiętam dokładnie kto, na imprezie kiedyś widziałem jak pare osób grało), moge spróbować pożyczyć Ja tam zielony jestem w te klocki, ale za to moge każdego pojechać w wojne 8) No, myśle że za czwórke od każdego spokojnie sie za prąd zwróci ;p A pójdzie go pewnie dużo, w końcu to 8 tiwików (i 8 konsol), w tym 3 lcd/plazmowe. Ale mam nadzieje że grubo będzie. Już planuje powiadomić panią ze spożywczego żeby zaczeli robić zapasy napojuf alkocholowyh ;]
Opublikowano 24 czerwca 200915 l Też z chęcią pogram w SC IV : ) Tylko coś czuję, że przy moim skillu w tą grę duzo nie ugram : )
Opublikowano 24 czerwca 200915 l No kurde i o to stary chodzi ja podjadę autkiem to można na pakę zakupy wrzucić a ze autko ładowne to nie ma problemu. Tokis chętnie pogram z Tobą w SC jak znajdziesz chwilę. Szyper do Ciebie to przyjdę po nauki w tekkena. Jak ktoś chętny na sparry w SF4 to jestem chętny. O ile czas pozwoli.
Opublikowano 24 czerwca 200915 l No właśnie ja też się napaliłem na pokera Tokis, ale jest on jeszcze pod większym znakiem zapytania. Ponieważ my chyba nie będziemy na całym zlocie jedynie na SBO i jakieś spary. A sam wiesz ile taka gra może potrwać
Opublikowano 24 czerwca 200915 l Nauczycielem od Tekkena mianował się teraz Alik, więc on nauczy Cie "co, gdzie, jak?".
Opublikowano 25 czerwca 200915 l Nauczycielem od Tekkena mianował się teraz Alik, więc on nauczy Cie "co, gdzie, jak?". No to jestem 2-gi w kolejce do nauki w tekkena ;d Alik mam nadzieję że znajdziesz trochę czasu żeby nauczyć mnie grać w tę popierdółkę.
Opublikowano 26 czerwca 200915 l Autor my chyba nie będziemy na całym zlocie jedynie na SBO i jakieś spary. "My", to znaczy kto? ;] I dlaczego tak?
Opublikowano 26 czerwca 200915 l Nie ma siana na cały wyjazd. My, czyli Bez Kitu Team, wiadomo. zdecyduj w jaki dzień zrobisz SBO ;]
Opublikowano 26 czerwca 200915 l Nie wiem, tak czy siak pracujemy, więc na bank nie damy rady na cały zlot wpaść. Oby nam dano wpaść na ten dzień Edytowane 26 czerwca 200915 l przez szyper
Opublikowano 26 czerwca 200915 l ja się nikim nie mianowałem, mogę jedynie powiedzieć jak ja widzę tekkena
Opublikowano 27 czerwca 200915 l Joł,Joł elo ziomki, znowu mam neta, z moim przyjazdem to jest tak...Ja jestem do jasnej CHOLERY na soczyste TAK tylko jeszcze nie wiem co z wolnym będzie , już wyglądało wszystko dobrze i zdrowie sie skopało mi, kręgosłup mi od siłowni i pracy padł...no i teraz nie wiem czy wolne dostane, postaram sie dostać bo nie mam zamiaru osierocić swojego teamu, jak coś to i tak jestem spokojny bo Tokis i tak sam w SBO da sobie rade ale mysle że mimo wszystko będe aby bronić barw TrocheLepszegoTeamu a może tym razem TekkenLordsTeam panowie?? A może jak będe mieć sporo kasy to i ja sie na pokerka zapisze, kąpielówki napewno zabiore więc niech słoneczny patrol już sie szykuje na interwencje(sztuczne usta sie przydadzą ale tylko w wersji Female bo za inną to przysięgam że zabije) W SF hamtaro to napewno TLT Manieq i ja z chęcią zagramy Snake, troche takich imprez zrobiłem więc podpowiedziałbym ci pare żeczy więc odezwij sie do mnie na gg jak będe, pnp. plastikowe sztućce i talkeżyki(chyba że lubisz zmywać) by sie przydały, smietniki, worki przedłużacze itp.