Skocz do zawartości

Zlot w Gdańsku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Pierwszego dnia zaczynamy SBO ?

Myśle że lepiej byłoby zarówno sbo jak i zwykły turniej zrobić w sobote, w piątek pewnie wiele osób jeszcze nie będzie, albo przyjedzie wieczorem. W sumie mi te dwa turnieje wiszą, robie je ze względu na liczbe chętnych, ja bym tam wolał po prostu trzydniowe bezstresowe granie ;)

plastikowe sztućce i talkeżyki(chyba że lubisz zmywać) by sie przydały, smietniki, worki przedłużacze itp.

Thx captain%20obvious.jpg

Nie no, tak serio to o takich rzeczach pomyślałem, ale i tak zgłosze sie po jakieś rady. Dzięx ;]

A właśnie, prosiłbym jakbyście już mogli o napisanie jakimi pociągami przyjedziecie, żebym mógł już zacząć rozplanowywać każdemu dokładny dojazd. Bo serio, u mnie chu.jowo jest z tym dojazdem, to nie waz00n cup, gdzie wsiadasz w byle jaki tramwaj/autobus w byle jakim miejscu i za parę chwil jesteś na Piotrkowskiej :P

• Odpowiedzi 147
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)
Na czym miałbym grać w 3s'a, ST i accent core'a? ;]

1) Dreamcast

2) Chodzi o Super Turbo? Jeśli tak, to na przykład na PC.

3) PSP

---

A-Team przyjedzie do Gdańska w piątek o 13:28 (Wrzeszcz), a wyjedzie w niedzielę o 17:07 (również Wrzeszcz).

Edytowane przez Di
Opublikowano (edytowane)

Ale co tu jest do wyjaśniania? Wybraliście po prostu inny zlot, który odbywa sie w tym samym czasie i który został zaplanowany później. Nie wiem tylko po co było to wasze sztuczne jaranie się i wpisywanie sie na liste. Żeby zapełnić liste i nie pozwolić innym przyjechać?

W sumie mnie tam to je.bie, żałuje tylko że z Mańkiem nie pogram w street fightera. No chyba, że z tym zlotem sie myle i po prostu nie możecie przyjechać - wtedy to inna sytuacja ;]

Edytowane przez Snake.
Opublikowano (edytowane)

no cóż zwolniły się sloty po prostu, chyba.

ja osobiście powinienem dowiedzieć się na dniach czy będę mógł przyjechać

Edytowane przez alik