Skocz do zawartości

Zlot w Gdańsku

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor
Pierwszego dnia zaczynamy SBO ?

Myśle że lepiej byłoby zarówno sbo jak i zwykły turniej zrobić w sobote, w piątek pewnie wiele osób jeszcze nie będzie, albo przyjedzie wieczorem. W sumie mi te dwa turnieje wiszą, robie je ze względu na liczbe chętnych, ja bym tam wolał po prostu trzydniowe bezstresowe granie ;)

plastikowe sztućce i talkeżyki(chyba że lubisz zmywać) by sie przydały, smietniki, worki przedłużacze itp.

Thx captain%20obvious.jpg

Nie no, tak serio to o takich rzeczach pomyślałem, ale i tak zgłosze sie po jakieś rady. Dzięx ;]

A właśnie, prosiłbym jakbyście już mogli o napisanie jakimi pociągami przyjedziecie, żebym mógł już zacząć rozplanowywać każdemu dokładny dojazd. Bo serio, u mnie chu.jowo jest z tym dojazdem, to nie waz00n cup, gdzie wsiadasz w byle jaki tramwaj/autobus w byle jakim miejscu i za parę chwil jesteś na Piotrkowskiej :P

• Odpowiedzi 147
  • Wyświetleń 7,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja będę w piątek po robocie, więc w Gdańsku byłbym o 18:26. Ale, jako że mam dość blisko, to w razie potrzeby mogę przyjechać jakimś późniejszym (wcześniej raczej ciężko będzie się wyrobić).

Opublikowano

Czy ktoś będzie chciał zagrać w SC2?

Opublikowano

nie pamiętam już jak się grało w 2 (w 4 też już dawno nie grałam :/) ale czemu nie? :)

Opublikowano

SC2 jest najlepszy :D Sneju, masz jeszcze PS2?

Będzie ktoś grał w ogóle MM? Zakłady bym dodał na nSports ;)

Opublikowano

Nie przywiozę, bo mnie nie będzie.

Opublikowano
  • Autor
Sneju, masz jeszcze PS2?

lol, fajne pytanie. Przecież każdy ma peesdwójke. Na czym miałbym grać w 3s'a, ST i accent core'a? ;]

Opublikowano
Na czym miałbym grać w 3s'a, ST i accent core'a? ;]

1) Dreamcast

2) Chodzi o Super Turbo? Jeśli tak, to na przykład na PC.

3) PSP

---

A-Team przyjedzie do Gdańska w piątek o 13:28 (Wrzeszcz), a wyjedzie w niedzielę o 17:07 (również Wrzeszcz).

Edytowane przez Di

Opublikowano

Przepraszam cię Snejku ale muszę cie zmartwić. Ja i Velur się nie pojawimy. Pozdro i miłej zabawy.

Opublikowano

Niestety ja manieq i junior, jak coś to ci na gg wszystko wyjasnie, tokis pojedzie:)

Opublikowano
  • Autor

Ale co tu jest do wyjaśniania? Wybraliście po prostu inny zlot, który odbywa sie w tym samym czasie i który został zaplanowany później. Nie wiem tylko po co było to wasze sztuczne jaranie się i wpisywanie sie na liste. Żeby zapełnić liste i nie pozwolić innym przyjechać?

W sumie mnie tam to je.bie, żałuje tylko że z Mańkiem nie pogram w street fightera. No chyba, że z tym zlotem sie myle i po prostu nie możecie przyjechać - wtedy to inna sytuacja ;]

Edytowane przez Snake.

Opublikowano

no cóż zwolniły się sloty po prostu, chyba.

ja osobiście powinienem dowiedzieć się na dniach czy będę mógł przyjechać

Edytowane przez alik

Opublikowano
no cóż zwolniły się sloty po prostu, chyba.

No to trzeba urządzić eliminacje o miejsca na te sloty.

Opublikowano

Ja się rozbiłem o sprawę $$$ ... Zmieniam robotę bo w starej się poje<b>a</b>ło i nie mam na razie żadnych opcji.

Opublikowano

Tak jak się obawiałem, nie będę mieć wolnego w robocie, po prostu nie da się tego zrobić. Sorka, pozdro.

Opublikowano

Co najmniej 6 - pięć z Warszawy oraz gospodarz.

Opublikowano

Pitrex musi rozegrać rewanż z MTC, więc nie może nas tam zabraknąć.

Opublikowano

Jeden za wszystkich, wszyscy za jednego :(