Di 839 Opublikowano 13 lipca 2009 Opublikowano 13 lipca 2009 PS. Nie dziwna dziewczyna tylko Agnieszka i jeszcze się z nią nie umówiłem, ale niedługo to zrobię :spox: No pewnie, a na turniejach Tekkena 8 zobaczymy zawodnika o nicku CraigMarduk2010 :vincencik: Cytuj
Cambion 0 Opublikowano 13 lipca 2009 Opublikowano 13 lipca 2009 PS. Nie dziwna dziewczyna tylko Agnieszka i jeszcze się z nią nie umówiłem, ale niedługo to zrobię :spox: No pewnie, a na turniejach Tekkena 8 zobaczymy zawodnika o nicku CraigMarduk2010 :vincencik: No tak daleko w przyszłość to bym nie wybiegał, ale myśle że kiedyś na pewno bedzie taki zawodnik tylko może niekoniecznie craigmarduk2010 ale jakoś craigmarduk20xx Cytuj
Krakers 4 Opublikowano 13 lipca 2009 Opublikowano 13 lipca 2009 Di oglądał na laptopie Kung Fu Panda z jakąś dziwną dziewczyną, Nie spodziewałbym się żadnego innego filmu po Di A Pandalotki były? Jak tak to naprawdę szkoda, że mnie nie było.. Cytuj
tokis 0 Opublikowano 13 lipca 2009 Opublikowano 13 lipca 2009 (edytowane) Dobra też coś skrobnę na szybkości: Miejscówka konkret, Sneju ładnie mieszka - było wygodnie i przestronnie, na czym usiąść, pospać(szczególnie pokój w którym panowała wieczna noc:)) i nie chodziłem głodny nawet! Fajny był ten LCD od Luka na którym naprawdę NIEMAL nie było czuć laga (wg mnie klatka czy dwie straty, niemniej iSW w jugglach wychodził więc nie narzekałem), poza tym konsol i TVików było w sam raz, z rzadka ktoś czekał na swą kolej, a jak czekał, to pił przy okazji lub gadał więc też nie można było narzekać. Ekipa się w sumie zebrała wesoła, z PRAWIE każdym pograłem(Łukasz, ty to zawsze jakąś wymówkę znajdziesz żeby się wykręcić od grania ze mną, szkoda), stwierdziłem też przy tym że jakiś tam mały progres w mojej grze jest, co mnie cieszy. Nowo poznani ludzie też byli w porządku(pozdro Luk, Szogun, Chemik, Red i jego kolega, a także Hamtaro, który wpadł i chyba nawet nic nie zagrał ) i mimo że widać było brak ogrania to nie poddawali się i chcieli grać. Niestety, jak dla mnie to ten Gdańsk trochę za daleko, dźwiganie 10 kg torby było bardzo męczące, tak samo podróż, ale cóż, wiedziałem w co się pakuję. Di - dzięki za gościnę, fajnie się grało ten zakład, fajnie się grało w ogóle. Ten Lee spoko, ale potrzebuje jeszcze paru szlifów, jednak co z tego skoro i tak janisz Pandą. Jedyne walki w których naprawdę byłem wkurzony na tą grę. Mimo wszystko, skillujesz naprawdę szybko i dobrze uskuteczniasz grę po "warszafsku". Łukasz, Paweł, Andrzej, Krzysiek - kupa śmichu z wami ziomki, nie ma co. MTC(lol ), graj no tym Ganryu, ewentualnie Lawem jeszcze, a ty Andrzej naprawdę dobrze jedziesz Fengiem, aż się zdziwiłem na początku, pozbądź się schematów a będzie dobrze. Malhavok, jest poprawa, bez dwóch zdań, liczę że z nowymi sprzętami polecisz szybko w górę. Dzięki za wspólną podróż oraz przezabawne 3 godziny w Galerii Bałtyckiej. I następnym razem nie sadzajcie mnie gdzieś na końcu wagonu to nie będę zamulał, kiedy wy sobie pannę ściemniacie(pozdro Łukasz:D). A ta książka to był Pratchett, a nie "Nad Niemnem", ignorancie! Liber - dzięki za dobre słowo, cieszę się że mogłem stawić godnie czoła! Jak zwykle posparowaliśmy tylko troszkę, skończyło się na znanym mi już "pogramy później jeszcze" - następnym razem zarezerwuj więcej czasu na grę ze mną, proszę. Sobotnia gadka przy wódce(mimo że jej nie piłeś) i próba zakamuflowania braku głowy posążka rozbawiły mnie do łez! Pitrex - jak to jest, przegrywałeś wyraźnie swoimi topami, a wygrywałeś jakimiś mega janami(Paul, Feng się kłania). Nie zamulaj tym GoW2, graj w Tekkena! Ciekawa dyskusja nt. buforowania w PKS, szkoda że w praktyce w sumie do niczego nie doszliśmy. Niemniej miło było się napić z tobą wódki... Ups, chyba nie powinienem tego mówić, tyś chyba jeszcze małolat. Sneju - kurde, chłopak, nie wiem jak to się stało że prawie nic nie pograliśmy. Może następnym razem nie śpij tak długo i olej jakieś pierdołowate gry typu SC2 i SF , a uda się posiedzieć przy Tekkenie dłużej, co? Przez takich zawodników jak ty, boję się Steve'a, serio ta postać to mega rzeźnik, już wiem że nie przypadkowo Matt, Steve88 i Alik, zaszli tak daleko w turniejach - nie mówię o ich niezaprzeczalnym skillu, oczywiście. Pozdro Mateusz, wpadaj do Łodzi na T6 i weź sticka! Pozdrów też mamę, której nie przestraszyło sześciu typa z siatami wypełnionymi browarem, wódką i kiełbasą! Ogólnie szacuneczek dla wszystkich obecnych, a żółta kartka dla zapisanych, a ostatecznie nieobecnych osób! Oby częściej takie granka, na kolejnym u ciebie też się zjawię o ile życie pozwoli! Elo elo Edytowane 13 lipca 2009 przez tokis Cytuj
Pitrex 1 Opublikowano 13 lipca 2009 Opublikowano 13 lipca 2009 PS. Nie dziwna dziewczyna tylko Agnieszka i jeszcze się z nią nie umówiłem, ale niedługo to zrobię :spox: No pewnie, a na turniejach Tekkena 8 zobaczymy zawodnika o nicku CraigMarduk2010 :vincencik: No tak daleko w przyszłość to bym nie wybiegał, ale myśle że kiedyś na pewno bedzie taki zawodnik tylko może niekoniecznie craigmarduk2010 ale jakoś craigmarduk20xx Di oglądał na laptopie Kung Fu Panda z jakąś dziwną dziewczyną, Nie spodziewałbym się żadnego innego filmu po Di A Pandalotki były? Jak tak to naprawdę szkoda, że mnie nie było.. Pandalotek nie było ale była transformacja megazorda xDDDD a i Zordon był jeszcze P.S. Tokis a ja moge do łodzi wpaść na T6 czy tak Cię przejeła przegrana z janowym polem xD? Cytuj
Snake. 9 Opublikowano 13 lipca 2009 Autor Opublikowano 13 lipca 2009 (edytowane) Tokis, jak to mało graliśmy, z niektórymi nie grałem wcale ;p Zagraliśmy z 60 walk, to i tak było sporo zważywszy na moje nastawienie do grania w ten weekend (chodziłem wkurzony że stick zdecydował się je.bnąć akurat w czasie zlotu). Granie z twoim kingiem to ciężki challenge, ale przy tym satysfakcja z wygrywanych walk spora Aha, i nie gralem w sc2 - chciałem nawet pograć w sc3 ale nikt nie miał ochoty ; ( Jedyne w co grałem oprócz tekkena to sf4 z Hamtaro, gg z Libertim i kilka walk z Ravemenem w 3s'a (Paweł, poćwicz tego Kena, ta gra to serio najlepsza bijatyka jaka istnieje;-) Ciesze sie że miejscówka sie podobała, nastepnym razem mam nadzieje bedzie lepiej, bo już nie powinno być dwóch gór piachu usypanych przed domem tylko ładna trawka i kwiatuszki ;p Edytowane 13 lipca 2009 przez Snake. Cytuj
CheeseOfTheDay 47 Opublikowano 13 lipca 2009 Opublikowano 13 lipca 2009 Myślisz że będzie następny raz? Mama wybaczy nam kota? Cytuj
Redmitsu 978 Opublikowano 13 lipca 2009 Opublikowano 13 lipca 2009 to i moze ja cos skrobne. hint dla snejka. ludziom ktorych zapraszasz mow ze mieszkasz w baninie a nie w miszewie. nawet jezeli mieszkasz w miszewie to mow ze mieszkasz w baninie. ogolnie szkoda ze w sumie praktycznie nie zagralismy, bo w koncu granie na lcd to nie granie ;p szkoda ze tak pozno przyjechalem i nie poznalem wszystkich. ogolnie fajni z was no-life'y i ciesze sie ze moglem sobie przypomniec jak sie gra w tekkena po kilkumiesiecznej przerwie. dostalem niezle baty od tokisa i di, obiecuje ze sie poprawie ;P przypomnijcie mi jeszcze tylko kto gral z moim kalekim yoshkiem bo mam slaba pamiec do imion, ksyw. z tego co pamietam to byl bażant i mtc tak? ; P ogolnie bylo swietnie. fajny domek, fajny kotek z glowa dinozaura, beka na czacie i fajna sofa na ktorej spalem ;P wypad do galerii tez udany, na drugi raz wszyscy skladaja sie na jeden kubek pepsi i robimy kolejke do picia, a co tam ;d Cytuj
Di 839 Opublikowano 13 lipca 2009 Opublikowano 13 lipca 2009 (edytowane) z tego co pamietam to byl bażant i mtc tak? ; P Bażant i MTC to dwa nicki jednej osoby Ale tak, grał z Tobą. wypad do galerii tez udany, na drugi raz wszyscy skladaja sie na jeden kubek pepsi i robimy kolejke do picia, a co tam ;d Dla nas pobyt w Galerii rozkręcił się zaraz po tym jak poszliście. Szczegóły - w postaci filmowej - już wkrótce Edytowane 13 lipca 2009 przez Di Cytuj
Redmitsu 978 Opublikowano 13 lipca 2009 Opublikowano 13 lipca 2009 z tego co pamietam to byl bażant i mtc tak? ; P Bażant i MTC to dwa nicki jednej osoby Ale tak, grał z Tobą. wypad do galerii tez udany, na drugi raz wszyscy skladaja sie na jeden kubek pepsi i robimy kolejke do picia, a co tam ;d Dla nas pobyt w Galerii rozkręcił się zaraz po tym jak poszliście. Szczegóły - w postaci filmowej - już wkrótce nie dziwie sie. bazant niosl wodke i chyba od tego sie zaczelo Cytuj
Di 839 Opublikowano 13 lipca 2009 Opublikowano 13 lipca 2009 Nie, chodzi o coś zupełnie innego. A wódka to im się przydała w drodze powrotnej, nawet rybki (tak, Paweł i Andrzej grali w rybki w zapełnionym pociągu ;] ) Cytuj
MTC 0 Opublikowano 13 lipca 2009 Opublikowano 13 lipca 2009 Wkrótce filmiki na YT :-) o ile wszyscy wyrażą zgodę na ekranizacje, tu pytanie do Ciebie Tokis (pomimo dobrej jakości filmu niewyraźnie nas widać) Cytuj
Cambion 0 Opublikowano 13 lipca 2009 Opublikowano 13 lipca 2009 Dziś wrzucę ten nejlepszy, gdzie widać was, "koneserów galerianek" :slinotok: Cytuj
CheeseOfTheDay 47 Opublikowano 14 lipca 2009 Opublikowano 14 lipca 2009 Wkrótce filmiki na YT :-) o ile wszyscy wyrażą zgodę na ekranizacje, tu pytanie do Ciebie Tokis (pomimo dobrej jakości filmu niewyraźnie nas widać) Tu Tokis z konta Libera. Wyrażam zgodę. Cytuj
tokis 0 Opublikowano 14 lipca 2009 Opublikowano 14 lipca 2009 Tu Tokis z konta Tokisa. Uważam ze publikacja tych nagrań godziła by w mój wizerunek zrównoważonego człowieka, stąd odmawiam zgody na udostępnienie filmów ku uciesze żądnej wrażeń gawiedzi. A tak na serio, to po co to wrzucać chłopaki - ten żart rozbawi chyba tylko obecnych wtedy w Galerii, czyli nas(no wiecie o kogo chodzi ), a później na forum wejdzie Lain czy inny Ozzy i znów się będą napinać. Nie wrzucaj Łukasz, nie widzę sensu. @Liber Dobry żarcik. Cytuj
MTC 0 Opublikowano 14 lipca 2009 Opublikowano 14 lipca 2009 (edytowane) Spoko, to Ci jakoś wyślemy na maila i kilka walk Edytowane 14 lipca 2009 przez MTC Cytuj
Cambion 0 Opublikowano 14 lipca 2009 Opublikowano 14 lipca 2009 W sumie też nie widzę sensu, obejżałem to i powiem że tokis ma rację, rozbawi to tylko obecnych Cytuj
Snake. 9 Opublikowano 16 lipca 2009 Autor Opublikowano 16 lipca 2009 (edytowane) Tokis, chyba jednak wziałeś ten mój kabel rgb, przez przypadek albo i nie, i zostawiłeś mi ten swój drugi krótki, bez przełącznika. Edytowane 16 lipca 2009 przez Snake. Cytuj
Redmitsu 978 Opublikowano 17 lipca 2009 Opublikowano 17 lipca 2009 lepiej niech ktos sie przyzna kto wzial glowe kota ;> Cytuj
Cambion 0 Opublikowano 17 lipca 2009 Opublikowano 17 lipca 2009 (edytowane) właśnie wrzucam fotki na sendspace, bedą za godzine, jest tego 240MB razem z najlepszym filmem EDIT: http://www.sendspace.pl/file/1b2417bb03ae319f057e850 tylko kurde sporo tego i chyba max predkość ściagania 20kb ale przesz cały dzień sie ściągnie Edytowane 17 lipca 2009 przez Cambion Cytuj
fishbone 0 Opublikowano 21 lipca 2009 Opublikowano 21 lipca 2009 Mogles troche pokonvertorowac zajelo by ci to jakies 10 minut, a pakunek wtedy mialby z 50mb nie tracac wcale na jakosci, albo nawet gdzies do 20mb. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi