Opublikowano 16 czerwca 200915 l Stick ten jaki jest każdy wie, ma dwa zajebiste plusy, jest tani i da się na nim grać. Pozbywam się Xboxa 360 to i sticka muszę wypchnąć. (zamieniam się na Wii pogram trochę w Tatsunoko bo SF IV mi się znudził, a z kofa nowego nic nie będzie ciekawego tyle offtopu) Działa też z PC po wgraniu sterowników. 200zł.
Opublikowano 17 czerwca 200915 l Nie wierze że tak po prostu odpuścisz sobie BlazBlue ;] [sory za offtop]
Opublikowano 17 czerwca 200915 l No nie tak po prostu ale wolę jednak Tatsunoko vs Capcom niż BlazBlue, a na Xboxie i tak nie mam w co grać nie bawią mnie Gearsy i inne wypasione graficznie FPSy. Konsolę uruchamiam średnio raz na dwa tygodnie. Poza tym nie przeżyłbym premiery Tekkena 6, już sobie to wyobrażam - wchodzę na lajw a tam wszyscy moi wirtualni znajomi grają w tego crapa. Masakra btw. wystawiłem tego sticka na pewnym serwisie aukcyjnym na A za 200zł kup teraz.
Opublikowano 18 czerwca 200915 l Sam sie wymienilem na Wii ale ja dalem PS3 na ktorego juz totalnie nic mnie nie intersuje i szkoda mi siana na gry. Jesli za to liczysz na Tatsunoko to mysle ze sie troszke zawiedziesz - nie jest to taki dobry tytul za jakiego go masz. Mozna pograc ale daleko mu do wczesniejszych cross-overow. Boze, jak ja bym chcial CvSa2 i SF3 na XBL! Czemu tego nie wydadza? Nie rozumiem Bede mial do sprzedania 2 przejscioweczki GC-PS2 (oczywiscie dzialaja na WII) wiec jak jestes zainteresowany to moge sprzedac (mam 4 ) P.S. Zapomnialem napisac, ze przeciez MVC2 i KOF98UM wychodza na XBL. Moze warto sie wstrzymac z wymiana? Edytowane 18 czerwca 200915 l przez NemoKOF
Opublikowano 18 czerwca 200915 l Chcę Wii i koniec ^_^ , mam DSa i lubię popierdółkowate gry z Mario w tytule itp. A bijatyki wystarczą mi te w, które mogę grać na 2DF i GGPO, tam gra codziennie masa naprawdę spoko ludzi. SF IV wychodzi też na PC także luz. Co do przejściówek to mam jedną.
Opublikowano 18 czerwca 200915 l Nemo, ile byś chciał za taką przejścióweczke? Kumpel ma Wii i niedługo chyba bedzie przerabiał (sajan, wiec chyba nawet go znasz) i tak sobie myśle że w TvC można by sobie pograć
Opublikowano 18 czerwca 200915 l Gadam z Di, on chce jedna, ty druga wiec bym wam opchnal 2 za 50 zl.
Opublikowano 21 czerwca 200915 l Tak na xbox live już raczej nie zagram w Garou jak i nic innego. Nie chciałem trzymać tej kupy złomu tylko dla gier z Xbox Live Arcade i kilku bijatyk. Teraz mam obok telewizora małe i estetyczne Wii na którym też w sumie nie gram. I telewizora nie muszę wymieniać, teraz wymienię dopiero jak wejdą holocorny jedi. Aha, kupię sticka z battopem. Edytowane 21 czerwca 200915 l przez GaScAn
Opublikowano 21 czerwca 200915 l Na jaka platforme? Na ps2 (zeby dzialal z przejsciowkami) latwo zrobic battopa, amerykanskie galki sa tanie.
Opublikowano 21 czerwca 200915 l Tak na PS2. Wolałbym zamówić customa jak ktoś robi i jest chętny niech napisze na PW i poda orientacyjną cenę. Nie spieszy mi się.