Opublikowano 18 czerwca 200915 l http://www.filmweb.pl/POLSKA+PREMIERA+Kata...;,News,id=52353 Czyli film na ktorym jesz popcorn, popijasz colą i nie myslisz o fabule tylko podziwiasz rozpierduche =D. Jak się to wam widzi?
Opublikowano 18 czerwca 200915 l Mi sie widzi zaje.bicho. Lubie filmy katastroficzne, a ten zapowiada sie bardzo samkowicie. co do efektów... łoł O_O
Opublikowano 18 czerwca 200915 l Dzień Niepodległości i Pojutrze oglądałem po kilka razy, uwielbiam tego typu filmy, nawet jesli fabuła jest kiczowata. Sądząc po trailerze efekty stoją na bardzo wysokim poziomie. Byle do listopada ;()
Opublikowano 18 czerwca 200915 l no efekty fajowwe ale obawiam sie, ze film bedzie nudny w chnj jak te dnie niepodleglosci i pojutrza. Fajne do pewnego momentu
Opublikowano 18 czerwca 200915 l ciekawe co amerykanie wymysla zeby powstrzymac koniec swiata Schowają się w jaskiniach, wyjdą jak przycichnie i ujrzą wschód Słońca nad światem, który zagospodarują na nowo. ...ale po cichu mam nadzieję, że ich wszystkich zajebie
Opublikowano 23 czerwca 200915 l Łoł, no nieźle, w 2012 roku będziemy mieli samobójców pod świątyniami majów, meteoryty, wielkie fale, trzęsienia ziemi, lotniskowiec niszczący biały dom, i zapadającą się ziemię, brakuje jeszcze tylko ufo i godzilli. W kinie będe na 100%, i oczywiście jak inni, jestem bardzo ciekaw co zrobią Amerykanieżeby to zatrzymać/przeżyć...
Opublikowano 23 czerwca 200915 l obowiązkowo w film wkradnie się: -wątek miłosny-jak to ojciec skłócony z synem i żoną jednoczą się i odnajdują na nowo uczucie podczas apokalipsy -jedyny słuszny patriotyczny naród świata USA ratuje cały glob z opresji najnowszymi zdobyczami techniki podczas gry reszta cywilizacji będzie przedstawiona jako ciemnogród -amerykańska flaga -prezydent patriota,który okaże się bohaterem -happy end - pół świata zginęło ale wartościowi ludzi przeżyli silniejsi o nowe doświadczenia będą go odbudowywać na nowo
Opublikowano 25 czerwca 200915 l Dodałbym jeszcze gościa, który to wszystko przewidzi, ale Wysoko Postawieni Politycy nie będą chcieli go słuchać. I przemówienie prezydenta na sam koniec, że wiele stracili, ale się nie poddali i teraz muszą odbudować świat i tak dalej. I jakąś fajną niunię.
Opublikowano 26 czerwca 200915 l Przed transformatorsami widziałem trailer. Koleś jedzie przyczepą, a dookoła niego rozpieprzają wszystko meteoryty xD Ale pomijam to, fajna rozpierducha, bardzo wczuwa. Przechylający się lotniskowiec to niezłe widowisko, jeśli to ogladać, to tylko w kinie.
Opublikowano 26 czerwca 200915 l Ficuś ... coś TY zrobił !! Jak piszesz spojlery to je ukryj teraz juz znam całą fabułe ... ehhh
Opublikowano 26 czerwca 200915 l Po Transach 2 wystarczy mi efektow. Film do obejrzenia w domu niz w kinie.
Opublikowano 8 lipca 200915 l rety ale głupawka, koniec świata a oni samolotu szukają. statki budują, może niech na marsa polecą to przeżyją. ten film rzeczywiscie bedzie mial denna fabule a jedynei efekty mogą byc wporzo
Opublikowano 8 lipca 200915 l A Ty co byś robił w obliczu nadchodzącej katastrofy i w jej trakcie? Może oni do końca wierzą, że uda im się przeżyć. W końcu na tym opiera się instynkt każdego ssaka, także człowieka.
Opublikowano 8 lipca 200915 l http://niezlekino.pl/2009/07/08/po-prostu-katastrofa/ hehe - tylko kino. Będzie fpytkę.
Opublikowano 12 lipca 200915 l A Ty co byś robił w obliczu nadchodzącej katastrofy i w jej trakcie? to samo co Hitler
Opublikowano 12 lipca 200915 l Nawet Prezydent USA jest czarny! Film zapowiada się ciekawie, też podobał mi się dzień niepodległości. Chociaz tam był jasno sprecyzowany wrog - a tutaj, to nie wiem przeciw komu/czemu ma się ludzkosc zjednoczyc. Przeciwko planecie X? ; /
Opublikowano 12 lipca 200915 l Nawet Prezydent USA jest czarny! Film zapowiada się ciekawie, też podobał mi się dzień niepodległości. Chociaz tam był jasno sprecyzowany wrog - a tutaj, to nie wiem przeciw komu/czemu ma się ludzkosc zjednoczyc. Przeciwko planecie X? ; / trailer już Ci sugeruje co będzie wrogiem....wrogiem będą katastrofy i to one będą gonić bohaterów-a to fala,a to wybuch wulkanu,a to trzęsienie ziemi itp to one będą gonić naszych cudownych głównych bohaterów. Zresztą chyba widziałeś Pojutrze tego cudownego reżysera?tam głównymi złymi było stado wilków i promień "zero absolutne" zamarzające wszystko wokoło Jedyne jego zjadliwe filmy to Uniwersalny Żołnierz i Dzień Niepodległości choć w sumie nie wiem ile w nich zjadliwości a ile tego,że oglądałem je jeszcze za młodu...
Opublikowano 16 lipca 200915 l Ten film powinien mieć prequele, "2000" i "2006", wtedy też mówili że będzie koniec świata Edytowane 16 lipca 200915 l przez Merson
Opublikowano 19 lipca 200915 l wlasnie wrocilem z pottera i widzialem trailer do 2012... efekty specjalne masakruja, zapowiada sie niezla rzez. IMO bedzie biedna fabula i genialne efekty
Opublikowano 19 lipca 200915 l o (pipi)a. Obejrzałem trailer i jestem zajarany. Powiem szczerze, że chwyciło mnie za serce jak sufit w kaplicy Syksytńskiej się przerwał albo jak pałac Św. Piotra się zawalił. Czekam na ten film, bo może to być bardzo dobra produkcja
Opublikowano 6 października 200915 l http://www.youtube.com/watch?v=eZxBYItj2sM&feature=popular Brak mi slow... naprawde. Zamurowalo mnie ...