bajej 28 Opublikowano 18 czerwca 2009 Opublikowano 18 czerwca 2009 http://www.filmweb.pl/POLSKA+PREMIERA+Kata...;,News,id=52353 Czyli film na ktorym jesz popcorn, popijasz colą i nie myslisz o fabule tylko podziwiasz rozpierduche =D. Jak się to wam widzi? Cytuj
puszkin 235 Opublikowano 18 czerwca 2009 Opublikowano 18 czerwca 2009 Mi sie widzi zaje.bicho. Lubie filmy katastroficzne, a ten zapowiada sie bardzo samkowicie. co do efektów... łoł O_O Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 18 czerwca 2009 Opublikowano 18 czerwca 2009 Ja melduję się w kinie obowiązkowo. Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 18 czerwca 2009 Opublikowano 18 czerwca 2009 Dzień Niepodległości i Pojutrze oglądałem po kilka razy, uwielbiam tego typu filmy, nawet jesli fabuła jest kiczowata. Sądząc po trailerze efekty stoją na bardzo wysokim poziomie. Byle do listopada ;() Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 18 czerwca 2009 Opublikowano 18 czerwca 2009 ciekawe co amerykanie wymysla zeby powstrzymac koniec swiata Cytuj
Snejk 273 Opublikowano 18 czerwca 2009 Opublikowano 18 czerwca 2009 no efekty fajowwe ale obawiam sie, ze film bedzie nudny w chnj jak te dnie niepodleglosci i pojutrza. Fajne do pewnego momentu Cytuj
Solidny (pan) 3 Opublikowano 18 czerwca 2009 Opublikowano 18 czerwca 2009 ciekawe co amerykanie wymysla zeby powstrzymac koniec swiata Schowają się w jaskiniach, wyjdą jak przycichnie i ujrzą wschód Słońca nad światem, który zagospodarują na nowo. ...ale po cichu mam nadzieję, że ich wszystkich zajebie Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 19 czerwca 2009 Opublikowano 19 czerwca 2009 Dobre, czekam. Lubię takie klimaty. Cytuj
_One_ 36 Opublikowano 23 czerwca 2009 Opublikowano 23 czerwca 2009 Łoł, no nieźle, w 2012 roku będziemy mieli samobójców pod świątyniami majów, meteoryty, wielkie fale, trzęsienia ziemi, lotniskowiec niszczący biały dom, i zapadającą się ziemię, brakuje jeszcze tylko ufo i godzilli. W kinie będe na 100%, i oczywiście jak inni, jestem bardzo ciekaw co zrobią Amerykanieżeby to zatrzymać/przeżyć... Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 23 czerwca 2009 Opublikowano 23 czerwca 2009 obowiązkowo w film wkradnie się: -wątek miłosny-jak to ojciec skłócony z synem i żoną jednoczą się i odnajdują na nowo uczucie podczas apokalipsy -jedyny słuszny patriotyczny naród świata USA ratuje cały glob z opresji najnowszymi zdobyczami techniki podczas gry reszta cywilizacji będzie przedstawiona jako ciemnogród -amerykańska flaga -prezydent patriota,który okaże się bohaterem -happy end - pół świata zginęło ale wartościowi ludzi przeżyli silniejsi o nowe doświadczenia będą go odbudowywać na nowo 1 Cytuj
Hejas 455 Opublikowano 25 czerwca 2009 Opublikowano 25 czerwca 2009 Dodałbym jeszcze gościa, który to wszystko przewidzi, ale Wysoko Postawieni Politycy nie będą chcieli go słuchać. I przemówienie prezydenta na sam koniec, że wiele stracili, ale się nie poddali i teraz muszą odbudować świat i tak dalej. I jakąś fajną niunię. Cytuj
Tori 12 Opublikowano 26 czerwca 2009 Opublikowano 26 czerwca 2009 Przed transformatorsami widziałem trailer. Koleś jedzie przyczepą, a dookoła niego rozpieprzają wszystko meteoryty xD Ale pomijam to, fajna rozpierducha, bardzo wczuwa. Przechylający się lotniskowiec to niezłe widowisko, jeśli to ogladać, to tylko w kinie. Cytuj
LiSoQuan 23 Opublikowano 26 czerwca 2009 Opublikowano 26 czerwca 2009 Ficuś ... coś TY zrobił !! Jak piszesz spojlery to je ukryj teraz juz znam całą fabułe ... ehhh Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 26 czerwca 2009 Opublikowano 26 czerwca 2009 Po Transach 2 wystarczy mi efektow. Film do obejrzenia w domu niz w kinie. Cytuj
nWo 1 Opublikowano 8 lipca 2009 Opublikowano 8 lipca 2009 rety ale głupawka, koniec świata a oni samolotu szukają. statki budują, może niech na marsa polecą to przeżyją. ten film rzeczywiscie bedzie mial denna fabule a jedynei efekty mogą byc wporzo Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 8 lipca 2009 Opublikowano 8 lipca 2009 A Ty co byś robił w obliczu nadchodzącej katastrofy i w jej trakcie? Może oni do końca wierzą, że uda im się przeżyć. W końcu na tym opiera się instynkt każdego ssaka, także człowieka. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 8 lipca 2009 Opublikowano 8 lipca 2009 http://niezlekino.pl/2009/07/08/po-prostu-katastrofa/ hehe - tylko kino. Będzie fpytkę. Cytuj
kamilpolpak 61 Opublikowano 10 lipca 2009 Opublikowano 10 lipca 2009 bez jaj film zapowiada się za(pipi)iscie Cytuj
nWo 1 Opublikowano 12 lipca 2009 Opublikowano 12 lipca 2009 A Ty co byś robił w obliczu nadchodzącej katastrofy i w jej trakcie? to samo co Hitler Cytuj
jakee 29 Opublikowano 12 lipca 2009 Opublikowano 12 lipca 2009 Nawet Prezydent USA jest czarny! Film zapowiada się ciekawie, też podobał mi się dzień niepodległości. Chociaz tam był jasno sprecyzowany wrog - a tutaj, to nie wiem przeciw komu/czemu ma się ludzkosc zjednoczyc. Przeciwko planecie X? ; / Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 12 lipca 2009 Opublikowano 12 lipca 2009 Nawet Prezydent USA jest czarny! Film zapowiada się ciekawie, też podobał mi się dzień niepodległości. Chociaz tam był jasno sprecyzowany wrog - a tutaj, to nie wiem przeciw komu/czemu ma się ludzkosc zjednoczyc. Przeciwko planecie X? ; / trailer już Ci sugeruje co będzie wrogiem....wrogiem będą katastrofy i to one będą gonić bohaterów-a to fala,a to wybuch wulkanu,a to trzęsienie ziemi itp to one będą gonić naszych cudownych głównych bohaterów. Zresztą chyba widziałeś Pojutrze tego cudownego reżysera?tam głównymi złymi było stado wilków i promień "zero absolutne" zamarzające wszystko wokoło Jedyne jego zjadliwe filmy to Uniwersalny Żołnierz i Dzień Niepodległości choć w sumie nie wiem ile w nich zjadliwości a ile tego,że oglądałem je jeszcze za młodu... Cytuj
mersi 804 Opublikowano 16 lipca 2009 Opublikowano 16 lipca 2009 (edytowane) Ten film powinien mieć prequele, "2000" i "2006", wtedy też mówili że będzie koniec świata Edytowane 16 lipca 2009 przez Merson Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 19 lipca 2009 Opublikowano 19 lipca 2009 wlasnie wrocilem z pottera i widzialem trailer do 2012... efekty specjalne masakruja, zapowiada sie niezla rzez. IMO bedzie biedna fabula i genialne efekty Cytuj
orion50 632 Opublikowano 19 lipca 2009 Opublikowano 19 lipca 2009 o (pipi)a. Obejrzałem trailer i jestem zajarany. Powiem szczerze, że chwyciło mnie za serce jak sufit w kaplicy Syksytńskiej się przerwał albo jak pałac Św. Piotra się zawalił. Czekam na ten film, bo może to być bardzo dobra produkcja Cytuj
Shago 3 569 Opublikowano 6 października 2009 Opublikowano 6 października 2009 http://www.youtube.com/watch?v=eZxBYItj2sM&feature=popular Brak mi slow... naprawde. Zamurowalo mnie ... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi