Skocz do zawartości

2012

bajej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Prawda boli, co ?????? ;]. Zauwaz, ze kolega wyzyej ocenil identycznie, wiec prosze zamknij sie.

ps. wez sie naucz kultury, bo jeszcze ktos wezmie cie za gimnazjaliste o niskim poziomie wychowania...

Edytowane przez Shagohad
Opublikowano

Czyli nic specialnego, mania 2012 to ludzie do kin ida by zobaczyc jak sie schowac przed tymi kataklizmami badz zobacza jak sie swiat skonczy kilka lat wczesniej. Poczekamy, za to wybiore sie na Swietych jak beda

Gość _Milan_
Opublikowano

No dokladnie. Sredni film, z fajnymi momentami oraz rewelacyjnymi efektami i fabula na poziomie, zabity przez kiepski scenariusz.. 6/10, bo tragedii nie bylo.

no widzisz, a ja to wiedzialem juz dawno, a na slabe filmy nie warto wydawac siana, przegrales zycie.

Opublikowano (edytowane)
Ile jeszcze swoich recenzji zamiescisz w tym temacie?

Moderator moze mi zwracac uwage, nie Ty.

Przegralem zycie, bo co ??. . Czy ja mowilem, ze to bedzie arcydzielo ??. Ja tylko bronilem filmu, przed zbyt pochopnymi ocenami na miesiac przed premiera i tyle. Co jesli bylo by to cos swietnego, he ?. Teraz niech kazdy sobie pisze co chce.

Edytowane przez Shagohad
Gość _Milan_
Opublikowano (edytowane)

chcialem isc na rec2 i chu,j bombki strzelil, swiat nie bedzie.

Seans na 18:30, a ja o 18:05 wchodze do cinemacuty, juz (pipi)a z daleka wiedzialem ze to byl glupi pomysl, parkingi zayebane, po wejsciu widzialem tylko ludzi, jakby sie kryli (pipi)a przed godzilla.

Czekalem 15 minut w kolejce, pelno zaslinionych shagohodow w roznym wieku, udawali fale, i trzesienia ziemi, kladli sie na ziemi, ja pier,dole.

No i sobie poszedlem do domu.

Yebac ten glupi film.

Edytowane przez caps_LOCK_masta
Opublikowano

Racja Bumszakalaka - przeczytałem jedynie nagłówek tego newsa, uznałem, ze nie warto marnować czasu. Faktycznie ma to być serial i ma się rozgrywać w roku 2013 i do niego prawa prawdopodobnie wykupi ABC i

UWAGA SPOILER

Ma opowiadać o grupie osób, które przezyły i próbują odbudować zniszczoną cywilizację.

Opublikowano

UWAGA SPOILER

Ma opowiadać o grupie osób, które przezyły i próbują odbudować zniszczoną cywilizację.

nigdy bym na to nie wpadl, bez kitu haha

Opublikowano

Trwają już prace nad tytułem kontynuacji, dwa z nich:

-2013 chyba że, to będzie prequel no to 2011

-2012 2: Narodziny Ziemi

Podobno w kolejnej części Cusack nie zagra z powodów religijnych. Nie wiem czy jakiś aktor zagraj lepiej od Niego :confused: .

Podobno w kontynuacji twórcy postawili na efekty dźwiękowe, które mają miażdżyć. Z efektów specjalnych zrezygnowali.

Tyle z ciekawostek, jestem na bieżąco.

Opublikowano

głupawe szczęście bohaterów, trochę jak w bakach Disneya. Ogólnie trochę żenada w większości momentów, no ale zobaczyć na dużym ekranie te efekty fajnie.

Opublikowano

No dobra poszedlem do kina i po za efektami ten film niewiele oferuje. Fajne bylo to ze starali sie wszystko wyjasnic i prowadzic wg tej calej przepowiedni. W filmie jest niestety pełno gowien typu "zdarzy nie zdarzy" i po wszystkim wszyscy sie sciskaja i cieszą, ze zdarzyl ;[.

Smialem sie, ze ameryka uratuje swiat i tak w sumie jest, bo (pipi)a arke pokazuja jedna oczywiscie z amerykanska flaga (pipi)a. W filmie jest multum niescislosci i dziwactw. Najgorsze jest to, ze cala koncowka sie na nich opiera. Skad kamera, co w(pipi)ilo mnie niemilosiernie, POD klatka ze zwierzentami, gdzie glowni bohaterowie utkneli? Turbiny sie zablokowaly i heros glowny bohater zanurkowal aby wyciagnac kabel i oczywiscie przy turbinach TEZ ZNALAZLA SIE KAMERA KTORA MA OBRAZ NA CALY STATEK, ja (pipi)e i jeszcze zaraz przed twarza goscia;[

Kolejna sprawa, to wielki wurzut sumienia murzyna na koncu. Cale to (pipi)enie bylo bez sensu, bo i tak wpuscili ludzi z zepsutego statku (bogacze)+ 500 chinczykow pracujacych przy arkach. Totalny bezsens

Reasumujac, prowadzenie akcji i cale zakonczenie to totalne dno. Typowe amerykanskie (pipi).

5,5/10 - obok mnie siedzial gosc ktoremu (pipi)alo z ryja i caly film mi napierdalało, wiec ocena o oczko nizej idzie :/

4,5/10

Opublikowano (edytowane)

Ty, a znasz jeszcze jakieś dobre filmy z Johnem Cusackiem?

nie bierz tego do końca na serio, bo film jest klasy D

ale J. Cusack'a kocham za rolę w komedii z 1987:'Hot Pursuit'(Szaleńczy Pościg),

generalnie to dla mnie aktor komediowy

http://www.youtube.com/watch?v=Mkl6Vyz-LGs&feature=PlayList&p=35E9E8E5CD46ABD0&playnext=1&playnext_from=PL&index=9

z powodu niezaliczonego egz. z chemii John przez cały czas nie może nadążyć za wakacjami na Karaibach, to najlepsza jego rola :turned: , sam film to banał

:ciekawostka:

poza tym dobrze wypadł w Being John Malkovich

Edytowane przez ogicool
Opublikowano

Mnie i tak najbardziej rozwalił moment w którym Gordon (latał może 3 razy malutkimi samolotami) przeleciał samolotem gabarytami podobnymi do pasażerskiego Boeinga między dwoma wieżowcami -_-

No i oczywiście to "zdążyliśmy w ostatniej chwili" na każdym kroku...