Figaro 8 236 Opublikowano 20 stycznia 2010 Opublikowano 20 stycznia 2010 Ten film jest nazwą usera poprzedniego postu. HE HE HE HE Cytuj
Masorz 13 199 Opublikowano 15 stycznia 2011 Opublikowano 15 stycznia 2011 KLIK Czy jednak taka dowolność, prezentowana w wysokobudżetowych filmach science-fiction, nie przekracza ostatecznych granic? Na pewno może być szkodliwa, uznali naukowcy NASA, wybierając „2012" najbardziej antynaukowym i bzdurnym filmem w historii kinematografii. 'Nagroda' zdecydowanie zasłużona. Cytuj
mersi 804 Opublikowano 18 stycznia 2011 Opublikowano 18 stycznia 2011 (edytowane) Film nawet fajny( znaczy efektowny tylko), oglądałem go kilka razy na kompie, ale postanowiłem jeszcze raz gdy pożyczyłem go od kumpla na BD. Nie wiedziałem ze są jakieś dodatki specjalne na BD do tego filmu więc z ciekawością je zobaczyłem. Załączyłem sobie chyba to sie nazywało "wierzenia w koniec świata" czy jakoś tak. No i naukowcy zaczęli opisywać ładnie dlaczego bedzie koniec świata, nawet jeden z nich(jak go zobaczyłem to sie przestraszyłem, wyglądał mi na jakiegoś doktorka-pedofila) mówił że wierzy bardzo w koniec świata i robi już sobie schron dla siebie i dla znajomych. Nie wiem jak trzeba być popi.erdolonym żeby takie głupoty gadac, cały czas oglądając to robiłem facepalma z ich głupty, że jak to oni wierzą w te koniec świata. Najbardziej zj.ebany dodatki do filmu jaki oglądałem. Za film zasłużone 2/10 Edytowane 18 stycznia 2011 przez Merson Cytuj
balon 5 355 Opublikowano 18 stycznia 2011 Opublikowano 18 stycznia 2011 Film nawet fajny( znaczy efektowny tylko), oglądałem go kilka razy na kompie, ale postanowiłem jeszcze raz gdy pożyczyłem go od kumpla na BD. Nie wiedziałem ze są jakieś dodatki specjalne na BD do tego filmu więc z ciekawością je zobaczyłem. Załączyłem sobie chyba to sie nazywało "wierzenia w koniec świata" czy jakoś tak. No i naukowcy zaczęli opisywać ładnie dlaczego bedzie koniec świata, nawet jeden z nich(jak go zobaczyłem to sie przestraszyłem, wyglądał mi na jakiegoś doktorka-pedofila) mówił że wierzy bardzo w koniec świata i robi już sobie schron dla siebie i dla znajomych. Nie wiem jak trzeba być popi.erdolonym żeby takie głupoty gadac, cały czas oglądając to robiłem facepalma z ich głupty, że jak to oni wierzą w te koniec świata. Najbardziej zj.ebany dodatki do filmu jaki oglądałem. Za film zasłużone 2/10 Oksymoron ? Cytuj
krusejder 1 Opublikowano 21 stycznia 2011 Opublikowano 21 stycznia 2011 Obejrzałem wczoraj, albo przedwczoraj. No, moim zdaniem, kilka niedociągnięć jest, ale sprawdził się znakomicie jako apokaliptyczny odmóżdżacz. Dałbym mu 8, ale czytałem pieprzenie na forum Filmwebu i na złość tamtym "kinomanom" daję 9. Cytuj
ogqozo 6 559 Opublikowano 21 stycznia 2011 Opublikowano 21 stycznia 2011 Hejtowanie "2012" nie czyni człowieka od razu kinomanem, ale na pewno jest ważnym pierwszym krokiem. Cytuj
Masorz 13 199 Opublikowano 22 stycznia 2011 Opublikowano 22 stycznia 2011 Obejrzałem wczoraj, albo przedwczoraj. No, moim zdaniem, kilka niedociągnięć jest, ale sprawdził się znakomicie jako apokaliptyczny odmóżdżacz. Dałbym mu 8, ale czytałem pieprzenie na forum Filmwebu i na złość tamtym "kinomanom" daję 9. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi