Skocz do zawartości

Sosy


Figlarz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co Ty (pipi), kobieto? Skąd Ty bierzesz te koleżanki? Heinz ma więcej pomidorów niż m.in. Kamis czy Kotlin. To Heinz wymyślił ketchup, jaki znamy i jaki uwielbiamy. Pudliszek nie bije pod kątem zawartości pomidorów, ale w smaku - owszem. Heinz był, jest i będzie. Heinz pikantny jest królem. Heinz smakuje.

Opublikowano

Lain, juz ktorys raz z kolei piszesz takie farmazony ze glowa peka. Ty wez sie zdecyduj, czy masz o czyms pojecie czy nie, najpierw piszesz ze heinz ma najmniej pomidorow (lol ómg?) a teraz ze to kwestia tylko tego co kto lubi. Wez pomysl czasami zanim je bniesz posta ok ? Taki maly protip.

  • Plusik 1
Opublikowano

to spróbujcie tego

lagodny.png

 

od wielu lat kupuje praktycznie tylko to, i jak dla mnie ma najfajniejszy smak, lekko ziołowy (bardziej ziołowy niż inne), nie jedzie chemią

  • Plusik 1
Opublikowano

Lain, juz ktorys raz z kolei piszesz takie farmazony ze glowa peka. Ty wez sie zdecyduj, czy masz o czyms pojecie czy nie, najpierw piszesz ze heinz ma najmniej pomidorow (lol ómg?) a teraz ze to kwestia tylko tego co kto lubi. Wez pomysl czasami zanim je bniesz posta ok ? Taki maly protip.

 

To, że ktoś sobie (pipi)nie na etykiecie heinza, że mają 70% pomidora, to nie znaczy, że tak jest. ;] Jak dla mnie smakuje jak ketchup no-name z tesco za złoty pięćdziesiąt. ot co.

Opublikowano

 

Lain, juz ktorys raz z kolei piszesz takie farmazony ze glowa peka. Ty wez sie zdecyduj, czy masz o czyms pojecie czy nie, najpierw piszesz ze heinz ma najmniej pomidorow (lol ómg?) a teraz ze to kwestia tylko tego co kto lubi. Wez pomysl czasami zanim je bniesz posta ok ? Taki maly protip.

 

To, że ktoś sobie (pipi)nie na etykiecie heinza, że mają 70% pomidora, to nie znaczy, że tak jest. ;] Jak dla mnie smakuje jak ketchup no-name z tesco za złoty pięćdziesiąt. ot co.

 

 

 

 

Ahahah wez sie nie osmieszaj bo pasowaloby wkleic twoje ostatnie posty do tematu Czy baby sa glupie w WKP, rly.

  • Plusik 1
Opublikowano

Dlaczego wszystkie sosy czosnkowe, czy to do pizzy, czy do kebaba, nie posiadają w ogóle czosnku?

Z czego oni je robią? NAwet jakby to był jogurt + przyprawa czonsek granulowany, to da się wyczuć czosnek, a tu jakieś to takie słodkawe, hmmmmm...

Czy może tego sosu robią na cały tydzień i to wietrzeje? Bo w ogóle ten sos nie piecze, ani nie czuć czosnku, właśnie jem pizzę i mam ten sos pseudoczsonkowy :/

Opublikowano

A pytałeś czy kupny czy robiony? Jak jesz pizze w domu to najlepiej zrobić samemu sos. Ja osobiście robię w gastro i nigdy się nie spotkalem żeby robić z czosnku granulowanego no ale są różni ludzie, leniwi przede wszystkim.

Opublikowano

no wiesz, wróciłem głodny (a jak jestem głodny, to wkurzony:), zamówiłem pizzę, odebrałem i podziękowałem, nie otwierałem przy pizzamanie. Nie chciało mi się jeszcze robić sosu (wolałem ten czas oczekiwania spędzić na forum).

Opublikowano

Takie coś zakupiłem będąc u hitlerowcow:

 

X5XcuDK.jpg

 

 

y9cABLX.jpg

 

 

Bj1bYqb.jpg

 

 

Była też masa innych sosów ale mnie z gotowcó generalnie interesuje tylko ketchup, oprócz tego trochę musztard wziąłem ale ten Heinz powinien być dobry a nawet lepszy niż standardowy.

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...