Lain 107 Opublikowano 1 września 2015 Opublikowano 1 września 2015 Toż Heinz jest najgorszym ścierwem. Zawiera w sobie najmniej pomidora ze wszystkich, nawet tych no-name tesco xD Cytuj
Gość osiol Opublikowano 1 września 2015 Opublikowano 1 września 2015 Co Ty (pipi), kobieto? Skąd Ty bierzesz te koleżanki? Heinz ma więcej pomidorów niż m.in. Kamis czy Kotlin. To Heinz wymyślił ketchup, jaki znamy i jaki uwielbiamy. Pudliszek nie bije pod kątem zawartości pomidorów, ale w smaku - owszem. Heinz był, jest i będzie. Heinz pikantny jest królem. Heinz smakuje. Cytuj
Lain 107 Opublikowano 2 września 2015 Opublikowano 2 września 2015 Co kto lubi. Jak dla mnie jest kiepski i tyle, ale ja też rzadko kiedy używam sosów. Jeśli już to kotlin i tylko w słoiczku. Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 2 września 2015 Opublikowano 2 września 2015 Lain, juz ktorys raz z kolei piszesz takie farmazony ze glowa peka. Ty wez sie zdecyduj, czy masz o czyms pojecie czy nie, najpierw piszesz ze heinz ma najmniej pomidorow (lol ómg?) a teraz ze to kwestia tylko tego co kto lubi. Wez pomysl czasami zanim je bniesz posta ok ? Taki maly protip. 1 Cytuj
Widget 306 Opublikowano 2 września 2015 Opublikowano 2 września 2015 McDonald ma dużo pomidorów i niezły smak. Cytuj
Rudiok 3 372 Opublikowano 2 września 2015 Opublikowano 2 września 2015 Włocławek >> McD >>>>> Heinz >>>> PudliszkiKotlinyTortexyIInneGoowna. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 3 września 2015 Opublikowano 3 września 2015 to spróbujcie tego od wielu lat kupuje praktycznie tylko to, i jak dla mnie ma najfajniejszy smak, lekko ziołowy (bardziej ziołowy niż inne), nie jedzie chemią 1 Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 3 września 2015 Opublikowano 3 września 2015 Hellmans dobry ketchup, maja tez wersje napoli, która jest jeszcze bardziej ziołowa. Cytuj
Rudiok 3 372 Opublikowano 3 września 2015 Opublikowano 3 września 2015 I chyba bawarską, która jest z cebulą i przez to jest bliska sercu każdego Polaka. Cytuj
Lain 107 Opublikowano 3 września 2015 Opublikowano 3 września 2015 Lain, juz ktorys raz z kolei piszesz takie farmazony ze glowa peka. Ty wez sie zdecyduj, czy masz o czyms pojecie czy nie, najpierw piszesz ze heinz ma najmniej pomidorow (lol ómg?) a teraz ze to kwestia tylko tego co kto lubi. Wez pomysl czasami zanim je bniesz posta ok ? Taki maly protip. To, że ktoś sobie (pipi)nie na etykiecie heinza, że mają 70% pomidora, to nie znaczy, że tak jest. ;] Jak dla mnie smakuje jak ketchup no-name z tesco za złoty pięćdziesiąt. ot co. Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 3 września 2015 Opublikowano 3 września 2015 Lain, juz ktorys raz z kolei piszesz takie farmazony ze glowa peka. Ty wez sie zdecyduj, czy masz o czyms pojecie czy nie, najpierw piszesz ze heinz ma najmniej pomidorow (lol ómg?) a teraz ze to kwestia tylko tego co kto lubi. Wez pomysl czasami zanim je bniesz posta ok ? Taki maly protip. To, że ktoś sobie (pipi)nie na etykiecie heinza, że mają 70% pomidora, to nie znaczy, że tak jest. ;] Jak dla mnie smakuje jak ketchup no-name z tesco za złoty pięćdziesiąt. ot co. Ahahah wez sie nie osmieszaj bo pasowaloby wkleic twoje ostatnie posty do tematu Czy baby sa glupie w WKP, rly. 1 Cytuj
baziu123 0 Opublikowano 6 września 2015 Opublikowano 6 września 2015 Unikam kupnych sosów toz to rak Cytuj
grzybiarz 10 301 Opublikowano 7 września 2015 Opublikowano 7 września 2015 Dlaczego wszystkie sosy czosnkowe, czy to do pizzy, czy do kebaba, nie posiadają w ogóle czosnku? Z czego oni je robią? NAwet jakby to był jogurt + przyprawa czonsek granulowany, to da się wyczuć czosnek, a tu jakieś to takie słodkawe, hmmmmm... Czy może tego sosu robią na cały tydzień i to wietrzeje? Bo w ogóle ten sos nie piecze, ani nie czuć czosnku, właśnie jem pizzę i mam ten sos pseudoczsonkowy Cytuj
Bjały 2 951 Opublikowano 7 września 2015 Opublikowano 7 września 2015 A pytałeś czy kupny czy robiony? Jak jesz pizze w domu to najlepiej zrobić samemu sos. Ja osobiście robię w gastro i nigdy się nie spotkalem żeby robić z czosnku granulowanego no ale są różni ludzie, leniwi przede wszystkim. Cytuj
grzybiarz 10 301 Opublikowano 7 września 2015 Opublikowano 7 września 2015 no wiesz, wróciłem głodny (a jak jestem głodny, to wkurzony:), zamówiłem pizzę, odebrałem i podziękowałem, nie otwierałem przy pizzamanie. Nie chciało mi się jeszcze robić sosu (wolałem ten czas oczekiwania spędzić na forum). Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 8 września 2015 Opublikowano 8 września 2015 Przecież zrobienie sosu czosnkowego to jest jakieś piętnaście sekund roboty. 2 Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 8 września 2015 Autor Opublikowano 8 września 2015 To tak samo jak z najebaniem się przed południem? Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 8 września 2015 Opublikowano 8 września 2015 Poziom żarcików bez zmian widzę Cytuj
grzybiarz 10 301 Opublikowano 8 września 2015 Opublikowano 8 września 2015 Babka przez telefon mnie wrobiła w konia. Bo spytała, czy jakiś sos będzie, no to odpowiedziałem automatycznie "tak, czosnkowy" Cytuj
krupek 15 482 Opublikowano 8 września 2015 Opublikowano 8 września 2015 Mogłeś odpowiedzieć "A czemu ma nie być?". HEHEHE. Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 10 września 2015 Opublikowano 10 września 2015 Takie coś zakupiłem będąc u hitlerowcow: Była też masa innych sosów ale mnie z gotowcó generalnie interesuje tylko ketchup, oprócz tego trochę musztard wziąłem ale ten Heinz powinien być dobry a nawet lepszy niż standardowy. Cytuj
messer88 6 522 Opublikowano 10 września 2015 Opublikowano 10 września 2015 Ten Heinz culinair jest za(pipi)isty w wersji z miodem i czosnkiem. Polecam też sos HP BBQ spicy. Cytuj
krupek 15 482 Opublikowano 10 września 2015 Opublikowano 10 września 2015 Ten Heinz kulinarny jest też u nas, muszę go spróbować do jakiegoś makaronu, albo dania z pomidorami. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi