c0ŕ 4 834 Opublikowano 10 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Tortex spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 10 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Jak ktoś ma bulimię to się pewnie jara. Nie musi sobie palców do mordy wkładać by się zrzygać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 566 Opublikowano 11 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 Poleci ktoś dobry sos czosnkowy? Tylko bez żartów proszę, pytanie jest poważne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 206 Opublikowano 11 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 Jogurt + majonez + czosnek. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 566 Opublikowano 11 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 Ale taki co można kupić w jednym słoiku/butelce. Gęsty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 206 Opublikowano 11 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 Yano pisal kiedys o majonezie czosnkowym. Sa jakies fanexy ale nie wiem czy ktos polecal. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 11 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 wszystkie te sosy to ta sama chemia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 206 Opublikowano 11 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 No chcialem napisac najpierw, ze z pytaniem wyzej to do Masorza, bo ten zna sie na go.wnie, ale jak kolega chcial ze sloika to nie mam mu co polecic. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 277 Opublikowano 11 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 Kielecki czosnkowy. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 11 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 Uwielbiam majonez i uwielbiam czosnek, ale Kielecki czosnkowy jest dla mnie niejadalny Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 12 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 (edytowane) a ja polecam to poprostu bardzo dobry majonez kielecki z kawałkami czosnku, nie jedzie chemią jak większość najlepszy sos czosnkowy ze słoika jaki jadłem. mimo że to nie jest tak naprawde "sos" tylko poprostu majonez czosnkowy ta sama firma robi jeszcze bardziej typowy sos czosnkowy jest całkiem ok, ale jednak majonez czosnkowy o wiele lepszy Edytowane 12 Listopada 2016 przez Yano Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 277 Opublikowano 14 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 Pojawiła się Sriracha Mayo Mega smak, łagodniejszy od zwykłego, kremowy, ale dalej ma to "coś". Polecam gorąco. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 14 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 Ale to jest sos dla smoka Wawelskiego czy dla białego człowieka również, bo wygląda apetycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 14 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 doczytałem, czy to jest ten pyszny sos dodawany czasami w suszarniach na wynos? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 277 Opublikowano 15 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Tak Panie, Sriracha to jeden z podstawowych dodatków do sushi i pho. Generalnie do wszystkiego kto raz spróbuje ten zrozumie. Ale jak już kupować to markę Flying Goose. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 15 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 dobra tylko gdzie to dorwać? przykładowo kilka dni temu byłem w kuchniach świata, skupiałem sie na sosach, był rózne srirachy ale nie było majonezowego podobnie w leclercu - sporo zagranicznych sosów i srirachy róznych firm - majonezu nie bylo Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 277 Opublikowano 15 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Allegro przecież. Cytuj Odnośnik do komentarza
Barthez 41 Opublikowano 18 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Pojawiła się Sriracha Mayo Mega smak, łagodniejszy od zwykłego, kremowy, ale dalej ma to "coś". Polecam gorąco. przepis niby prosty: http://www.food.com/re(nene)e/sriracha-mayonnaise-431929 z tym ze i tak trzeba zakupic sriracha hot chili sauce Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 (edytowane) Pojawiła się Sriracha Mayo Mega smak, łagodniejszy od zwykłego, kremowy, ale dalej ma to "coś". Polecam gorąco. zakupiłem w PiPie, w sumie drogo, bo koło 25 zł, no ale nie jestem yano i poleży u mnie dłużej niż do wieczora. Bardzo pyszny. Edytowane 1 Stycznia 2017 przez milan Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 http://delikatesyazjatyckie.pl/pasty-c-139_140.html co z tego zestawu jest najlepsze? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 277 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Harisa, chili & bazylia, tom yum, tom kha, czerwone curry. Polecam brać w małych saszetkach te pasty, łatwiej stosować. Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 rozwiń Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 277 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Ale co rozwinąć. Pytaj. Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 co do czego przyrządzać najlepiej + osobiste doświadczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 469 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 W Biedrze ostatnio widziałem sosy Heinz w takich dużych butlach, różne smaki. Weź ktoś spróbuj i powiedz, czy to dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.