Opublikowano 10 listopada 20168 l Jak ktoś ma bulimię to się pewnie jara. Nie musi sobie palców do mordy wkładać by się zrzygać.
Opublikowano 11 listopada 20168 l Poleci ktoś dobry sos czosnkowy? Tylko bez żartów proszę, pytanie jest poważne.
Opublikowano 11 listopada 20168 l Yano pisal kiedys o majonezie czosnkowym. Sa jakies fanexy ale nie wiem czy ktos polecal.
Opublikowano 11 listopada 20168 l No chcialem napisac najpierw, ze z pytaniem wyzej to do Masorza, bo ten zna sie na go.wnie, ale jak kolega chcial ze sloika to nie mam mu co polecic.
Opublikowano 11 listopada 20168 l Uwielbiam majonez i uwielbiam czosnek, ale Kielecki czosnkowy jest dla mnie niejadalny
Opublikowano 12 listopada 20168 l a ja polecam to poprostu bardzo dobry majonez kielecki z kawałkami czosnku, nie jedzie chemią jak większość najlepszy sos czosnkowy ze słoika jaki jadłem. mimo że to nie jest tak naprawde "sos" tylko poprostu majonez czosnkowy ta sama firma robi jeszcze bardziej typowy sos czosnkowy jest całkiem ok, ale jednak majonez czosnkowy o wiele lepszy Edytowane 12 listopada 20168 l przez Yano
Opublikowano 14 listopada 20168 l Pojawiła się Sriracha Mayo Mega smak, łagodniejszy od zwykłego, kremowy, ale dalej ma to "coś". Polecam gorąco.
Opublikowano 14 listopada 20168 l Ale to jest sos dla smoka Wawelskiego czy dla białego człowieka również, bo wygląda apetycznie.
Opublikowano 14 listopada 20168 l doczytałem, czy to jest ten pyszny sos dodawany czasami w suszarniach na wynos?
Opublikowano 15 listopada 20168 l Tak Panie, Sriracha to jeden z podstawowych dodatków do sushi i pho. Generalnie do wszystkiego kto raz spróbuje ten zrozumie. Ale jak już kupować to markę Flying Goose.
Opublikowano 15 listopada 20168 l dobra tylko gdzie to dorwać? przykładowo kilka dni temu byłem w kuchniach świata, skupiałem sie na sosach, był rózne srirachy ale nie było majonezowego podobnie w leclercu - sporo zagranicznych sosów i srirachy róznych firm - majonezu nie bylo
Opublikowano 18 listopada 20168 l Pojawiła się Sriracha Mayo Mega smak, łagodniejszy od zwykłego, kremowy, ale dalej ma to "coś". Polecam gorąco. przepis niby prosty: http://www.food.com/re(nene)e/sriracha-mayonnaise-431929 z tym ze i tak trzeba zakupic sriracha hot chili sauce
Opublikowano 1 stycznia 20178 l Pojawiła się Sriracha Mayo Mega smak, łagodniejszy od zwykłego, kremowy, ale dalej ma to "coś". Polecam gorąco. zakupiłem w PiPie, w sumie drogo, bo koło 25 zł, no ale nie jestem yano i poleży u mnie dłużej niż do wieczora. Bardzo pyszny. Edytowane 1 stycznia 20178 l przez milan
Opublikowano 3 stycznia 20178 l http://delikatesyazjatyckie.pl/pasty-c-139_140.html co z tego zestawu jest najlepsze?
Opublikowano 3 stycznia 20178 l Harisa, chili & bazylia, tom yum, tom kha, czerwone curry. Polecam brać w małych saszetkach te pasty, łatwiej stosować.
Opublikowano 3 stycznia 20178 l W Biedrze ostatnio widziałem sosy Heinz w takich dużych butlach, różne smaki. Weź ktoś spróbuj i powiedz, czy to dobre.
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.