Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Wczesniej mi zdjecia nie załadowało, no sorry :<

Sprawdź na pułkach z dedykowanym towarem na następujące tygodnie 

  • Odpowiedzi 485
  • Wyświetleń 83,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

  • Tak zwany sos czosnkowy.

  • Roleski trochę się rozdrabnia z ilością sosów ostatnio, bo wybór jest przytłaczający, ale smakowo im to bardzo dobrze wychodzi.    Nadsos. 10/10, zostawia w tyle większość tego co jest

  • Za rzadko zaglądam na ten dział na forum :v Włączę się więc do dyskusji z przed kilku miesięcy i posta, w którym Yano zastanawia się gdzie kupić srirachę - w Warszawie jest co najmniej kilka bardzo d

Opublikowano

Na pułkach koło bółek powinno być

Opublikowano

Zależy od Biedry, ja raz widziałem przy kasach, a raz w tym pie.rdolniku ze wszystkim.

  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Pierwszy raz trafilem w markecie (Carrefour) na krzepkiego radka. Biegne do chaty je.bnac tosta z mocarelom i keczape.

 

Edit

Przecietny :[ i z konserwantami. Lol kto jeszcze konserwuje keczupy w cenach premium.

Edytowane przez _Red_

  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Gdyby ktoś się zastanawiał... Generalnie jestem przeciwny kupionym sosom na grilla. Zazwyczaj śmierdzą sztucznymi barwnikami i chemią, ale...

8978023350302.jpg

 

Jest przepysznego smaku, idealnej konsystencji i docenili go również moi goście zaproszeni na grilla.

Opublikowano

Wpis, ostatnio jadłem go w Bobby Burgerze i jest przepyszny.

Opublikowano

Podbijam bo pierwsze widzę. 

 

Coś jak Ketjap Manis? 

Opublikowano

80349011_0_640x640.jpg?identifier=1df348

 

A ja polecam ten, tyle grilli za mna ze wleciala juz druga butelka tego sosu i dalej sie nie znudzil. Pyszny, lekko pikantny. W kauflandzie jest, jak na gotwca to drogi bo chyba + 12zl ale warto. Kiedys kupilem najtanszy bbq od heinza za chyba 4zl i nie smakowal

Opublikowano

Kup se od Jacka Danielsa, są pyszne.

Opublikowano
W dniu 13.06.2018 o 00:24, Shankor napisał:

Gdyby ktoś się zastanawiał... Generalnie jestem przeciwny kupionym sosom na grilla. Zazwyczaj śmierdzą sztucznymi barwnikami i chemią, ale...

8978023350302.jpg

 

Jest przepysznego smaku, idealnej konsystencji i docenili go również moi goście zaproszeni na grilla.

bylem w kaufie i kilku zabkach, nie ma =[

  • 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Kupiłem w ciemno taki sos:

a05b5be476dae22c56d84d04f103b625.jpg

Tak średnio mi podszedł bym powiedział. 
Muszę chyba faktycznie zrobić te szaszłyki z kurczaka, bo na kanapkę to się nie nadaje :/

Opublikowano

O, dobry sos wlasnie do tych kurakow na patyku. Albo moze cyca z grila?

Opublikowano

usmażyć pierś i na koniec polać, czy mam zamarynować z tym sosem i dopiero na patelnie?

Opublikowano

Nie wiem. Jak juz to opcja dwa. A dlatego, ze...

 

Kiedys dawno, dawno temu zrobilem ten "sos" z przepisu pana siemanko. I co tu duzo mowic nadawal sie on jedynie do wykonania z niego marynaty do tych patykow. Ale same kurczaki smakowaly bardzo dobrze. Ostatnio chcialem to powtorzyc z jakiegos ogarnietego przepisu i z tego co wyczytalem to sos to osobna sprawa i marynata to osobna sprawa. W sensie, ze jak juz zrobisz kurczaki to sobie je maczas w tym sosie. Czy zatem sos jest baza do marynaty? Nie pamietam. Sprawdz co mowia przepisy. Sorry ze nie pomoglem.

Opublikowano
40 minut temu, grzybiarz napisał:

usmażyć pierś i na koniec polać, czy mam zamarynować z tym sosem i dopiero na patelnie?

 

Marynować w niedużej ilości z dodatkiem jakiegoś kwasu (ocet, limonka), a potem grillować i jak trzeba to smarować nim lekko. Plus na talerz. 

  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

@balon Franks'a często widzę na regałach z importowanymi rzeczami np. w carrefourze, także jak nie widzisz go w dystrybucji od Kamisa to ewentualnie możesz sprawdźić tam.

  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Gdzieś mi śmignął kiedyś post jak ktoś polecał musztardę angielską od Roleskiego to sobie kupiłem i dodałem dzisiaj naiwnie normalną porcję do hotdoga :frog:

Przy pierwszym kęsie tak mi wykręciło nosa, że dosłownie drogi oddechowe doznały szoku i odmówiły na dwie sekundy posłuszeństwa. Morda czerwona, łzy w oczach, gluty wiszą ja pyerdole.

Stężenie tych cyjanów i chuy wie czego jeszcze tam jest w tej musztardzie jest naprawdę sporę i mimo, że uwielbiam dodawać wasabi do kanapek i czasem z nim przesadzić to takiej sytuacji jeszcze nie miałem :obama:

Musiałem zeskrobać większość, bo się bałem, że umrę podczas jedzenia bułki z parówką, ale ogólnie to polecam, bardzo fajny smak i ostra wybitnie nie jest.

Tylko lepiej nie przesadzić z jej ilością w stosunku do gryza, bo może wykur.wić zatoki uszami :usmiech:

Opublikowano

Ktoś gdzieś widział? Kupiłem w Netto w zeszłym roku za 15zł taka butle, ale już nie mają. Na allegro 35zl :yao:

 

Sticky-Korean-BBQ_%5B145%5D_1200.jpg

Opublikowano

tego nie widziałem, ale w piątek kupiłem w biedrze

 

HEINZ-SOS-BARBECUE-CHILI-400ML-PIKANTNY

 

 

 

bardzo kozacki

Opublikowano

Spoko jest, ale ten koreanski to najlepszy jaki jadlem =[

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

Ostatnio przeglądający 0

  • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.