Opublikowano 1 września 20159 l Toż Heinz jest najgorszym ścierwem. Zawiera w sobie najmniej pomidora ze wszystkich, nawet tych no-name tesco xD
Opublikowano 1 września 20159 l Co Ty (pipi), kobieto? Skąd Ty bierzesz te koleżanki? Heinz ma więcej pomidorów niż m.in. Kamis czy Kotlin. To Heinz wymyślił ketchup, jaki znamy i jaki uwielbiamy. Pudliszek nie bije pod kątem zawartości pomidorów, ale w smaku - owszem. Heinz był, jest i będzie. Heinz pikantny jest królem. Heinz smakuje.
Opublikowano 2 września 20159 l Co kto lubi. Jak dla mnie jest kiepski i tyle, ale ja też rzadko kiedy używam sosów. Jeśli już to kotlin i tylko w słoiczku.
Opublikowano 2 września 20159 l Lain, juz ktorys raz z kolei piszesz takie farmazony ze glowa peka. Ty wez sie zdecyduj, czy masz o czyms pojecie czy nie, najpierw piszesz ze heinz ma najmniej pomidorow (lol ómg?) a teraz ze to kwestia tylko tego co kto lubi. Wez pomysl czasami zanim je bniesz posta ok ? Taki maly protip.
Opublikowano 2 września 20159 l Włocławek >> McD >>>>> Heinz >>>> PudliszkiKotlinyTortexyIInneGoowna.
Opublikowano 3 września 20159 l to spróbujcie tego od wielu lat kupuje praktycznie tylko to, i jak dla mnie ma najfajniejszy smak, lekko ziołowy (bardziej ziołowy niż inne), nie jedzie chemią
Opublikowano 3 września 20159 l Hellmans dobry ketchup, maja tez wersje napoli, która jest jeszcze bardziej ziołowa.
Opublikowano 3 września 20159 l I chyba bawarską, która jest z cebulą i przez to jest bliska sercu każdego Polaka.
Opublikowano 3 września 20159 l Lain, juz ktorys raz z kolei piszesz takie farmazony ze glowa peka. Ty wez sie zdecyduj, czy masz o czyms pojecie czy nie, najpierw piszesz ze heinz ma najmniej pomidorow (lol ómg?) a teraz ze to kwestia tylko tego co kto lubi. Wez pomysl czasami zanim je bniesz posta ok ? Taki maly protip. To, że ktoś sobie (pipi)nie na etykiecie heinza, że mają 70% pomidora, to nie znaczy, że tak jest. ;] Jak dla mnie smakuje jak ketchup no-name z tesco za złoty pięćdziesiąt. ot co.
Opublikowano 3 września 20159 l Lain, juz ktorys raz z kolei piszesz takie farmazony ze glowa peka. Ty wez sie zdecyduj, czy masz o czyms pojecie czy nie, najpierw piszesz ze heinz ma najmniej pomidorow (lol ómg?) a teraz ze to kwestia tylko tego co kto lubi. Wez pomysl czasami zanim je bniesz posta ok ? Taki maly protip. To, że ktoś sobie (pipi)nie na etykiecie heinza, że mają 70% pomidora, to nie znaczy, że tak jest. ;] Jak dla mnie smakuje jak ketchup no-name z tesco za złoty pięćdziesiąt. ot co. Ahahah wez sie nie osmieszaj bo pasowaloby wkleic twoje ostatnie posty do tematu Czy baby sa glupie w WKP, rly.
Opublikowano 7 września 20159 l Dlaczego wszystkie sosy czosnkowe, czy to do pizzy, czy do kebaba, nie posiadają w ogóle czosnku? Z czego oni je robią? NAwet jakby to był jogurt + przyprawa czonsek granulowany, to da się wyczuć czosnek, a tu jakieś to takie słodkawe, hmmmmm... Czy może tego sosu robią na cały tydzień i to wietrzeje? Bo w ogóle ten sos nie piecze, ani nie czuć czosnku, właśnie jem pizzę i mam ten sos pseudoczsonkowy
Opublikowano 7 września 20159 l A pytałeś czy kupny czy robiony? Jak jesz pizze w domu to najlepiej zrobić samemu sos. Ja osobiście robię w gastro i nigdy się nie spotkalem żeby robić z czosnku granulowanego no ale są różni ludzie, leniwi przede wszystkim.
Opublikowano 7 września 20159 l no wiesz, wróciłem głodny (a jak jestem głodny, to wkurzony:), zamówiłem pizzę, odebrałem i podziękowałem, nie otwierałem przy pizzamanie. Nie chciało mi się jeszcze robić sosu (wolałem ten czas oczekiwania spędzić na forum).
Opublikowano 8 września 20159 l Przecież zrobienie sosu czosnkowego to jest jakieś piętnaście sekund roboty.
Opublikowano 8 września 20159 l Babka przez telefon mnie wrobiła w konia. Bo spytała, czy jakiś sos będzie, no to odpowiedziałem automatycznie "tak, czosnkowy"
Opublikowano 10 września 20159 l Takie coś zakupiłem będąc u hitlerowcow: Była też masa innych sosów ale mnie z gotowcó generalnie interesuje tylko ketchup, oprócz tego trochę musztard wziąłem ale ten Heinz powinien być dobry a nawet lepszy niż standardowy.
Opublikowano 10 września 20159 l Ten Heinz culinair jest za(pipi)isty w wersji z miodem i czosnkiem. Polecam też sos HP BBQ spicy.
Opublikowano 10 września 20159 l Ten Heinz kulinarny jest też u nas, muszę go spróbować do jakiegoś makaronu, albo dania z pomidorami.
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.