Sqtr78 1 038 Opublikowano 23 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2009 http://www.vgboxart.com/boxes/PS3/6940_fin...iii-v2-orig.png i jeszcze mirors edge , ale nie chce mi sie szukac Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 23 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2009 Myślę, że na razie sami twórcy nie wiedzą jak będzie wyglądać okładka Versusa Cytuj Odnośnik do komentarza
grzes_l 9 Opublikowano 23 czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2009 Wlasnie sie dowiedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza
Sqtr78 1 038 Opublikowano 23 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2009 no jak taka bedzie , to na serio jestem pod wrazeniem Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 442 Opublikowano 23 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2009 Batman Arkham Asylum Batman stoi na tle księżyca i klimatycznego miasta w deszczu, miodzio : P http://www.batmanarkhamasylumcheats.com/wp...-boxart-ps3.jpg Świetna okładka najnowszego Batman'a, kolorystyka, deszcze i wyraz samego Nietoperza Nieźle sie prezentuje również okładka z MS: Cytuj Odnośnik do komentarza
Kwapi 1 Opublikowano 23 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2009 Chyba okładka, która mi się najbardziej podoba. Super kolory, świetny design i pomysł z użyciem szalika. Fajne rozplanowanie, kolorystyka i bohater. Super kolorystyka i pomysł na uwzględnienie trójki na okładce. Trochę nostalgiczna, z fajnym efektem barwnym i ciekawie ujętym tematem. no comments, ale kolor i efekt wyje.bisty http://ultimopocky.files.wordpress.com/200.../mgs4_cover.jpg bardziej mi się podoba niż europejska, taka high-tech i prosta zarazem http://www.buttonmasher.co.nz/wp-content/u...cover_thumb.jpg tu za to bardziej mi się podoba ta niż amerykańska, ISA pasują, kolorystyka brudna i helghast bardziej tajemniczy niż na USA Cytuj Odnośnik do komentarza
davidkoz 0 Opublikowano 23 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2009 (edytowane) Dla mnie ciekawa jest z MK szczególnie w metalowym pudełku: Edytowane 23 czerwca 2009 przez davidkoz Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 075 Opublikowano 23 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2009 http://videogamerx.gamedonga.co.kr/zbxe/fi...s_kor_cover.jpg klimat Panowie, klimat Cytuj Odnośnik do komentarza
Jacobss 2 Opublikowano 23 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2009 Moim zdaniem okładka powinna się rzucać w oczy i posiadać duszę artystyczną. Ponadto musi mówić coś o grze. Mój ranking okładek: 1. Edycja kolekcjonerska Killzone 2 w wersji PAL 2. Resistance 2 w wersji NTSC 3. Formula 1 Championship Edition w wersji PAL (niemiecka) Cytuj Odnośnik do komentarza
GeX 0 Opublikowano 26 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2009 (edytowane) Okladki : KZ2 HS Resistance 1 i 2 Demon's Souls Ksiazeczki Demon'S souls wyglada konkret tylko po skosnookiemu mamy 60 kolorowych stron Edytowane 26 czerwca 2009 przez GeX Cytuj Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 4 grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2012 (edytowane) Odkopuje: Ostatnio kupilem Lego Lord Of The Rings (polecam!) i gra ma bardzo ladna okladke - jest bardzo kolorowa, glowni bohaterowie sa duzi i od razu rzucaja sie w oczy, do tego motyw wiekszej walki na dole - obydwa obrazki dobrze ze soba wspolgraja. Edytowane 4 grudnia 2012 przez saptis Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 4 grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2012 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Szprota Opublikowano 4 grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2012 mega klimatyczna Cytuj Odnośnik do komentarza
Musiol 188 Opublikowano 4 grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2012 Ale bez tego zj.ebanego USK, który oszpeca każdy cover. Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 075 Opublikowano 4 grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2012 (edytowane) Dla mnie następująca okładka jest najlepsza z całej serii: GoW ]|[ to małe arcydzieło: Edytowane 4 grudnia 2012 przez stoodio Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 5 grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2012 Z książeczek najbardziej mi się podobają te do MGSów. Konami nie odstawia lipy, są grube, kolorowe, opisują dokładnie sterowanie. Rockstar też nie oszczędza lasów. Podoba mi się że dają mapę z plakatem do większości swoich gier. Fajna była również książeczka do FFXIII. Co do najgorszych okładek to najszybciej przychodzą mi do głowy The Orange Box i Devil May Cry 4. Dużo było brzydkich okładek, ale nie mam do nich pamięci. A teraz okładki moim zdaniem najładniejsze. Najbardziej mi się podobają covery japońskich gierek. Mój faworyt z 7 generacji, okładka z klasą. Konkretnie jest to pudło amerykańskiej edycji kolekcjonerskiej Drugie i trzecie miejsce I moje ulubione okładki z ery PS2 W RE4 mamy zło czające się w lesie, ewentualnie zagubionego grzybiarza Okładka ICO to czyste piękno jak z obrazu. A MGS2 jest po prostu genialny. Japońska okładka dużo lepsza moim zdaniem od europejskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 5 grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2012 Z książeczek najbardziej mi się podobają te do MGSów. Konami nie odstawia lipy, są grube, kolorowe, opisują dokładnie sterowanie. I beznadziejnie klejone. Miałem 3 egzemplarze MGS3 i w każdej kartki zaczęły wypadać po normalnym przejrzeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 5 grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2012 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 5 grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2012 Wewnętrzna strona okładki Resistance 3 wygląda lepiej: Cytuj Odnośnik do komentarza
Ken Marinaris 372 Opublikowano 5 grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 063 Opublikowano 5 grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2012 (edytowane) Uwielbiam europejskie okładki, te z USA najczęściej pokazują całą plejadę bohaterów, najlepiej w akcji (vide RE4 PAL = Klimacik > RE4 NTSC Leon ze spluwą) Edytowane 5 grudnia 2012 przez Czappi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 547 Opublikowano 5 grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2012 Jedna z lepszych okładek wg mnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 6 grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2012 Jeszcze mi się przypomniała śliczna okładka Zeldy z DS'a Cytuj Odnośnik do komentarza
kasuro 34 Opublikowano 17 grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2012 Za każdym razem kiedy widzę te okładki w sklepach myślę sobie: to jest to w co można grać non stop. uważam za jedne z lepszych okładek w końcu utkwiły mi w pamięci. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 547 Opublikowano 17 grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2012 (edytowane) Ta z Burnout Revenge jest lepsza wg mnie, a zdecydowanie numerem jeden w serii jest Burnout Paradise (i jedna z najlepszych w ogóle). Edytowane 17 grudnia 2012 przez Square Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi