Skocz do zawartości

Najładniejsze okładki i najfajniejsze książeczki do gier

Featured Replies

Opublikowano

A właśnie dla mnie w okładce Paradise został zatracony duch Burnout z poprzedniej generacji. No, ale wiadomo, ile ludzi, tyle opinii.

• Odpowiedzi 65
  • Wyświetleń 10,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

EU lepsza IMO ;) Kur.wa, niech Criterion rzuca tego NFS'a i robią Black 2 ;(( Chyba żadna inna zapowiedź nie ucieszyłaby mnie bardziej od B2 :D

Opublikowano

Jest tych fajnych okładek całkiem sporo wiec wybrałem tylko kilka:

Doom

Doom.jpg

MGS3:Subsistence

1204358262-00.jpg

Return to Castle Wolfestein:

2287889-rtcw.png

SW:Jedi Knight II Jedi Outcast

1787534-box_swjk2.png

Edytowane przez Paliodor

• 3 lata później...
Opublikowano

Black miał fajną, ale w wersji NTSC.

black.jpg

ależ to jest dobre. kto by pomyślał że szuter fpp może mieć przykuwajacy januszowe oko cover, bez alfa male z gnatem na pierwszym planie

Opublikowano

Uwielbiam minimalistyczną estetykę okładek europejskich fajnali z czasów psx/ps2. No po prostu aż chce się zagrać. Grafik nie wklejam bo i tak każdy zna.

Opublikowano

Seria GTA ma świetną tradycję okładek. Jeśli wyrwać pojedynczą z kontekstu, to nie wygląda jakoś wybitnie, ale charakterystyczny styl stał się rozpoznawalny nawet poza światem gier.

Opublikowano

Uwielbiam minimalistyczną estetykę okładek europejskich fajnali z czasów psx/ps2. No po prostu aż chce się zagrać. Grafik nie wklejam bo i tak każdy zna.

a co pan powie o jeszcze wcześniejszej?

Final_Fantasy_VI.jpg

:banderas:

• 2 lata później...
Opublikowano

Oficjalna okładka z gry "Germs: Nerawareta Machi". Jakaś ambitna przygodówka:

germs-6.png

germs-4.png

germs-11.png

germs-8.png

germs-14.png