Opublikowano 17 grudnia 201212 l A właśnie dla mnie w okładce Paradise został zatracony duch Burnout z poprzedniej generacji. No, ale wiadomo, ile ludzi, tyle opinii.
Opublikowano 19 grudnia 201212 l EU lepsza IMO Kur.wa, niech Criterion rzuca tego NFS'a i robią Black 2 ;(( Chyba żadna inna zapowiedź nie ucieszyłaby mnie bardziej od B2
Opublikowano 20 grudnia 201212 l Jest tych fajnych okładek całkiem sporo wiec wybrałem tylko kilka: Doom MGS3:Subsistence Return to Castle Wolfestein: SW:Jedi Knight II Jedi Outcast Edytowane 20 grudnia 201212 l przez Paliodor
Opublikowano 19 września 20168 l Black miał fajną, ale w wersji NTSC. ależ to jest dobre. kto by pomyślał że szuter fpp może mieć przykuwajacy januszowe oko cover, bez alfa male z gnatem na pierwszym planie
Opublikowano 20 września 20168 l Uwielbiam minimalistyczną estetykę okładek europejskich fajnali z czasów psx/ps2. No po prostu aż chce się zagrać. Grafik nie wklejam bo i tak każdy zna.
Opublikowano 20 września 20168 l Seria GTA ma świetną tradycję okładek. Jeśli wyrwać pojedynczą z kontekstu, to nie wygląda jakoś wybitnie, ale charakterystyczny styl stał się rozpoznawalny nawet poza światem gier.
Opublikowano 20 września 20168 l Uwielbiam minimalistyczną estetykę okładek europejskich fajnali z czasów psx/ps2. No po prostu aż chce się zagrać. Grafik nie wklejam bo i tak każdy zna. a co pan powie o jeszcze wcześniejszej?
Opublikowano 23 czerwca 20195 l Oficjalna okładka z gry "Germs: Nerawareta Machi". Jakaś ambitna przygodówka: