Skocz do zawartości

F1 2010

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A rzucił ktoś pomysł forumowego turnieju F1 ? O ile się nie mylę w grze jest multi , więc można by strzelić turniej ,zebrać kilkadziesiąt chętnych forumowiczów i zrobić taki sezon w multi . Zrobić do tego tabelkę i po każdym GP zliczać kto ile ma punktów i zobaczymy na koniec kto jest mistrz świata :D Albo dobrać do tego się w dwójki i jeżdzić w jednym teamie , tak samo zrobić tabelkę mistrzostw konstruktorów :D

ciezko widze ten sezon jak np polowa kupi na x'a a polowa na ps3

Opublikowano

Turniej lub sezon z osobami brzmi nieźle, ale obawiam się że umrze śmiercią naturalną. Na początku będzie tłok a po 2-3 miesiącach nie będzie z kim grać. Ale spróbować można.

Opublikowano

Szkoda, że tylko 12 graczy online :( Ale w TYM roku, za rok ma być lepiej.

Opublikowano

Szkoda? Wszyscy dalej niż 13-15 miejsce i tak by pewnie wychodzili. A tak przynajmniej będzie ścisła ekipa i więcej wyścigów dostępnych. Jak dla mnie to duży plus.

ehe, w ligach rzeczywiście wszyscy wychodzą ;]

Opublikowano

bo to powinno byc sprawiedliwie -> najwieksi czarodzieje hrt itp. Poczatkujace lamki RB itp i bylaby wyrownana walka

Opublikowano (edytowane)

Jest :

Red Bull , Maclaren , Ferrari , Mercedes ,Renault , Force India , Williams i BMW Sauber.Może jeszcze Toro Rosso. Wystarczy 9 ogarniętych osób i wszystko jest możliwe na torze :potter:

Dla mnie na przykład nie był by problem start np. bolidem Force India.

Edytowane przez z2djtkose
Opublikowano (edytowane)

Z oficjalnego forum:

"All the cars are now approved so people can pick whichever they like. The version on display will not feature any of the career stuff but will allow people to race at one of 12 circuits:

? Spain

? Monaco

? Valencia

? Silverstone

? Hungary

? Spa

? Korea

? Brazil

? Abu Dhabi

? Montreal

? Monza

? Istanbul"

Także możemy sie spodziewac wieeeelu filmików z gamescom :D. Jaram się :D.

Edytowane przez maciucha
Opublikowano (edytowane)

Zapowiada się naprawdę ciekawie. Szkoda, że gra wychodzi w okresie kiedy premiere ma ps move i fifa.. Widział ktoś tańszy pre order niż 170 zł ?

Edytowane przez Lipa
Opublikowano

Niestety taniej nie ma. Ja nie mam problemu z kontrolerami ruchowymi, więc najpierw łykam F1 2010, potem Fifkę i z bani :) Olewam temat Kinect'ów i Move'ów bo mnie to nie jara. A Ty Lipa będziesz się bawił różdżkami? btw. szkoda, że nie masz już X'a, kozacko się pykało we Fifke

Pozdro

Opublikowano

ja mam nadzieje ze wersje na ps3 i X'a nie beda sie jakos znazcaco roznic np ze na jednej wersji czasy sa jakos magicznie lepsze to mozna byc grac razem bez dzielenia sie zapewne na 2 ekipy po 3-4 graczy