Opublikowano 24 sierpnia 201014 l ciekawe czy będą jakieś losowe awarie bolidów, niespodzianki z niedokręconym kołem, przypadkowym złapaniem gumy
Opublikowano 24 sierpnia 201014 l Nie no, ja nie mam więcej pytań - ogień ! Bardzo liczę na jakiś tryb "full hardcore", gdzie byle kontakt ze skrzydłem innego bolidu zafunduje nam kapcia To samo kontakty ze ścianą = urwane koło i koniec wyścigu Edit: jeśli ta gra spełni wszystkie moje oczekiwania, to GT5 może być zagrożone jeśli chodzi o pozycję lidera Edytowane 24 sierpnia 201014 l przez Michał102
Opublikowano 24 sierpnia 201014 l 7 minut gameplay w Abu Dhabi Renault nie mam pytań : http://www.youtube.com/user/DigiProst#p/u/0/MKRLSLY_CQg Edytowane 24 sierpnia 201014 l przez orion50
Opublikowano 24 sierpnia 201014 l Dokładnie Ja czekam i po prostu już mnie boli zwieracz z bólu przez to czekanie
Opublikowano 24 sierpnia 201014 l Od razu trzeba będzie spróbować na Hard i jazda... szkoda że nie ma żadnej limitki fajnej
Opublikowano 24 sierpnia 201014 l A po co komu limitka? Ja najbardziej żałuje tego, że nie będzie bolidów z zeszłego sezonu. Mogliby to dac na jakąs nagrode za najtrudniejszy poziom/whateva, bo bym se chętnie Brawnem pośmigał ale czytałem że z powodu licencji stare auta zostaną tylko na starych trailerach .
Opublikowano 24 sierpnia 201014 l Ja tam żałuję że nie ma tankowania, tego obecnie brakuję mi w prawdziwych wyścigach i będzie brakowało w grze
Opublikowano 24 sierpnia 201014 l Mi starych bolidów nie brakuje, BRAWN był po prostu brzydki, pośmigasz se Sauberem jest podobny z tym, że wolniejszy a co do tankowania to imo nie jest to potrzebne. Mi go nie brakuje, zmiany opon dają podobne o ile nie większe emocje w tym roku
Opublikowano 24 sierpnia 201014 l Ale mi ciśnienie skoczyło po ostatnich filmikach. W dzień premiery biorę wolne z pracy, bo człowiek nie będzie w stanie normalnie funkcjonować wiedząc że może zaraz odpalić i przetestować grę
Opublikowano 24 sierpnia 201014 l Ja tam pre-order nie składam ale zaraz po premierze i opiniach biegnę do sklepu
Opublikowano 24 sierpnia 201014 l No to nie będziesz tró. Ja swój preorder złożyłem w pierwszy dzień jak tylko ultima dodała F1 do swojej oferty i chocby gra zbierała 1/10 to i tak bym brał .
Opublikowano 24 sierpnia 201014 l pięknie to wygląda, wiadomo coś o demie? Dema niestety nie bedzie...
Opublikowano 27 sierpnia 201014 l Co tylko pokażą jakiś filmik to ja jestem coraz bardziej nakręcony na ten tytuł . Trzeba będzie chyba złożyć pre-order, mam nadzieję że przed premierą pojawi się już sporo recenzji, bo aż się nie chce wierzyć że to się tak dobrze zapowiada .
Opublikowano 27 sierpnia 201014 l Cieszy mnie, ze ta gra nie miala zadnego deadlinu. Codies na spokojnie tworzylo gre, nie spieszac sie z niczym. To chyba dobry przepis na udana gre. Podstawowe rzeczy maja zapewnione. Teraz moga sobie pozwolic na wypuszczanie corocznego tasiemca.
Opublikowano 27 sierpnia 201014 l Po tak długiej przerwie od gier związanych z F1 ja z otwartymi rękami przyjmę takiego tasiemca. A biorąc pod uwagę częste pomysły zmian w regulaminie przez FIA Cody będzie miało co robić, a jeśli ta edycja będzie tak dobra na jaką się zapowiada to tylko szlifować taki diament
Opublikowano 28 sierpnia 201014 l Wiadomo coś o polonizacji ? Bo jeden gościu na Allegro sprzedaje grę po polsku.
Opublikowano 28 sierpnia 201014 l kiender a skąd te info? bo zmieniłem swojego preordera na ultimie na wersje PL ale dopiero potem się skapnąłem, że mają tam napisane "pełna polska". Z kolei nie chce mi się wierzyc, żeby nagrywali komunikaty z radia itd.
Opublikowano 28 sierpnia 201014 l Dadzą Pazure na inżyniera, albo jakiegoś innego pedała i dopiero będzie wczuwa. Wiem jaki potencjał mają w tłumaczeniu gier, więc wykładam pompke i łykam angola, pozatym w polskimi wersjami często nie działa DLC, więc mogą mi wyssać moszne ;] rzeklem