maciucha 11 638 Opublikowano 28 sierpnia 2010 Opublikowano 28 sierpnia 2010 Była w tej generacji jakaś gra nie od Sony/MS, w której zostały podłożone głosy? Po drugie DLC nie będzie, jakaś gruba ryba pisała o tym na oficjalnym forum. Cytuj
kiender 25 Opublikowano 28 sierpnia 2010 Opublikowano 28 sierpnia 2010 O polskiej wersji czytałem przynajmniej w dwóch serwisach. Polski ma być tekst w menusach, podpisach itp. Gadki zostaną oryginalne. Ale czy woególe coś z tego będzie to przekonamy się na premierze. IMO też bym wolał wszystko po angielsku Cytuj
PolChicken 6 Opublikowano 28 sierpnia 2010 Opublikowano 28 sierpnia 2010 Była w tej generacji jakaś gra nie od Sony/MS, w której zostały podłożone głosy? FIFA? Jeszcze jedno GP i przed następnym samemu będzie można pośmigać Cytuj
Sarge 6 Opublikowano 29 sierpnia 2010 Opublikowano 29 sierpnia 2010 Jak dadzą tylko polskie napisy to nie ma co narzekać, martwmy się o poziom lokalizacji dopiero wtedy jak będą też polskie głosy . Ale raczej tak nie będzie, bo chyba słyszelibyśmy coś o tym, prawda? Cytuj
Michał102 870 Opublikowano 29 sierpnia 2010 Opublikowano 29 sierpnia 2010 A ja bardzo liczę na polskie napisy. Mam nadzieję, że F1 2010 od Codies nie zawiedzie pod względem bardzo dużych możliwości ustawień bolidów, i tu bardzo przyda się dokładny opis w naszym rodzimym języku co do czego służy Cytuj
BoryzPL 254 Opublikowano 29 sierpnia 2010 Opublikowano 29 sierpnia 2010 Mam nadzieje ze ktos z uczestnikow xbox fun day wypowie sie na temat polskiej wersji. Cytuj
rydziu87 5 Opublikowano 29 sierpnia 2010 Opublikowano 29 sierpnia 2010 Polonizacja obejmuje napisy + głosy oraz głosy dochodzące do nas przez team radio. Ciężko cokolwiek powiedzieć o jakości podłożonych głosów bo straszny hałas był w namiocie. Cytuj
z2djtkose 74 Opublikowano 29 sierpnia 2010 Opublikowano 29 sierpnia 2010 Czyli pełna polonizacja ? Ja pierdo.le No nic , wezmę te PL wersję . Trzeba wspierać rodzime wersje co nie Cytuj
Sarge 6 Opublikowano 29 sierpnia 2010 Opublikowano 29 sierpnia 2010 Polonizacja obejmuje napisy + głosy oraz głosy dochodzące do nas przez team radio. Ciężko cokolwiek powiedzieć o jakości podłożonych głosów bo straszny hałas był w namiocie. Huh, no to czekam na jakieś próbki tych głosów w sieci, bo chciałbym je najpierw usłyszeć przed zakupem pełnej wersji. Szczerze mówiąc nie spodziewałem się, że zdecydują się na pełną lokalizację, bo coś za cicho o tym było... Cytuj
Magik 1 124 Opublikowano 29 sierpnia 2010 Opublikowano 29 sierpnia 2010 Mam nadzieje ze konwersacje przez radio mozna wylaczyc...juz na filmikach to ich pieprzenie denerwowalo, a co dopiero kiedy bedziemy slyszec poraz setny ta sama kwestie.. Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 29 sierpnia 2010 Opublikowano 29 sierpnia 2010 No to ja już sobie odpuszcze polską wersję, zmienię preordera spowrotem na inglisza. Zero klimatu gwarantowane . Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 29 sierpnia 2010 Opublikowano 29 sierpnia 2010 A już całkiem będzie pozamiatane jak w radiu usłyszę któregoś z Szanownych panów komentujących F1 w polsacie lub jeszcze gorzej Pana Zientarskiego to wtedy tylko w łeb sobie strzelić. Cytuj
Gość szpic Opublikowano 29 sierpnia 2010 Opublikowano 29 sierpnia 2010 a czy nasze wydanie nie ebdzie miec tez angielskich glosow? bedziemy skazani na naszych? kurde szkoda bo nie chce preordera i chcialem sobie do sklepu pojsc w premiere Cytuj
marcin_N 61 Opublikowano 29 sierpnia 2010 Opublikowano 29 sierpnia 2010 A już całkiem będzie pozamiatane jak w radiu usłyszę któregoś z Szanownych panów komentujących F1 w polsacie lub jeszcze gorzej Pana Zientarskiego to wtedy tylko w łeb sobie strzelić. Nie zdziwiłbym się. Wszakże podczas wielu studiów F1 na Polsacie można było wygrać xboxa z forzą. Cytuj
PolChicken 6 Opublikowano 29 sierpnia 2010 Opublikowano 29 sierpnia 2010 Teraz można wygrać PS3 z F1 2010 i na dodatek dziś Zientarski powiedział, że zna tą grę... Liczę na wybór wersji językowej. Na PS3 nie powinno być problemu z miejscem na płycie... Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 29 sierpnia 2010 Opublikowano 29 sierpnia 2010 Nie będzie wyboru, bo w Polsce gra w przeliczniku wychodzi taniej czy cuś i jakby zza granicy ściągali od nas to by sie twórcom nie oplacalo. Ktoś na oficjalnym forum już pisał. Cytuj
Michał102 870 Opublikowano 29 sierpnia 2010 Opublikowano 29 sierpnia 2010 To ja już wolałbym jednak wersję full ang. niż słuchać tych głupkowatych głosów przez radio. Cytuj
Magik 1 124 Opublikowano 29 sierpnia 2010 Opublikowano 29 sierpnia 2010 Nom...tym bardziej ze tuning nie bedzie tak rozbudowany jak w FM czy GT wiec szczegolowe wyjasnienia nie beda potrzebne. Z tego co widac na filmikach to ustawienia beda w stylu Colina....czyli stosunkowo proste. Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 29 sierpnia 2010 Opublikowano 29 sierpnia 2010 no dobra - gość grał w f1 na XFD - menu, model jazdy - kopia z grida. Cytuj
orion50 632 Opublikowano 29 sierpnia 2010 Opublikowano 29 sierpnia 2010 widać, ma pojęcie. czekam aż sam sprawdze. Cytuj
rafal_roma 1 Opublikowano 29 sierpnia 2010 Opublikowano 29 sierpnia 2010 (edytowane) A już całkiem będzie pozamiatane jak w radiu usłyszę któregoś z Szanownych panów komentujących F1 w polsacie lub jeszcze gorzej Pana Zientarskiego to wtedy tylko w łeb sobie strzelić. Zientarski albo Borowczyk będzie jednym z reporterów podczas wywiadów. Edytowane 29 sierpnia 2010 przez rafal_roma Cytuj
orion50 632 Opublikowano 29 sierpnia 2010 Opublikowano 29 sierpnia 2010 Cóż za fail. Będę się wystrzegał polskiej wersji jak ognia Cytuj
Mastah 103 Opublikowano 30 sierpnia 2010 Opublikowano 30 sierpnia 2010 Mam nadzieję, że do premiery dowiemy się, czy w polskiej wersji można zmienić język na angielski, bo nie ma takiej opcji, żebym grał w F1 2010 z polskimi głosami, o nie. Tylko PL = zamawiam w UK. Polonizacja dosyć zabawna (opony mają jakieś dziwny nawy, zamiast slicki itd., z tego co kojarzę). A to już w ogóle żenada, nie ma to jak tłumaczenie przez kogoś, kto o F1 nie ma zielonego pojęcia . Cytuj
maciekk 165 Opublikowano 30 sierpnia 2010 Opublikowano 30 sierpnia 2010 Ja wczoraj grałem więc się wypowiem. Graficznie jest ok. Przy bliskiej odległości na dużym TV widać było ząbki, ale może to poprawią. Fajny efekt deszczu. Oponki też ładne, ale nie wiem czy będzie widać jak się zużywają, bo tylko 3 okrążenia przejechałem. Do tego wszystko po Polsku. I to koniec plusów. Model jazdy niestety nie zachwyca. Bolid prowadzi się nijak. Praktycznie zero skrętu przy mniejszych prędkościach. Sterowanie gazem to też jakaś pomyłka. Miałem wrażenie że nie naciskam trigera, tylko przycik. Tak jak by był gaz na fula albo nic. Może jeszcze coś zmienią, ale z tym modelem jazdy na pewno nie kupię tej gry. Cytuj
Mefi23 15 Opublikowano 30 sierpnia 2010 Opublikowano 30 sierpnia 2010 (edytowane) Ma ktoś informacje, czy na Ultimie będzie wersja PL, czy ANG ? Odpowiem sobie sam, na pewno mają wersję ANG, czy PL tego nie wiem. http://www.ultima.pl/F1_2010_ANG/i9173/ link na dowód. @ maciekk - ostro oceniłeś. Edytowane 30 sierpnia 2010 przez Mefi23 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi