Skocz do zawartości

F1 2010

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Spokojnie, po tym co twórcy pokazali wg. mnie gra spokojnie może zasłużyć na 9, a od 8 w górę już będzie dobrze. Pieprzyć oceny, mafia II ma średnią na poziomie 75% a jest to jedna z lepszych gier ostatnich miesięcy. Mnie jak na razie najbardziej martwi brak animacji zmiany biegów i inne lusterka w bolidzie Ferrari niż na prawdę. Co prawda te w grze są fajniejsze, ale zawsze ;P dobrze, że martwią mnie takie bzdety. O model jazdy jestem dziwnie spokojny. Codies wiedzą ile kaasy mogą zbić i nie pokpią kluczowej kwestii.

Edytowane przez orion50
Opublikowano (edytowane)

Może poruszę temacik tych mistrzostw bo gra się zbliża a jaram się tym :P

Mistrzostwa zrobimy na X360 I PS3.

Ja widzę to tak : robimy powiedzmy raz na 2 tygodnie GP , umawiamy się na konkretną godzinę i jedziemy dystans powiedzmy na 60 % maksymalnego wyścigu.Chyba, że chcecie zrobić 100 % czyli maksymalną ilość okrążeń ;)

Mamy 19 GP a więc do przejechania mamy 19 wyścigów. Zrobię tabelę i po każdym wyścigu będę spisywał zdobycze punktowe poszczególnych graczy. Do tego mistrzostwa teamów , połączymy się w dwójki i na koniec sezonu ogłosimy mistrzów :P Nagrody ? Satysfakcja z bycia mistrzem na forum , seks , kasa , narkotyki i rozpusta.

Pytanie czy chcecie jechać na ustawieniach realnych czyli maks zniszczeń , zero wspomagaczy do tego zmienna pogoda czy na ustawieniach bardziej przyjaznych ?:P

Pozostaje też kwestia ustawień na starcie , czyli kto z jakiego pola startuje i nie bardzo wiem jak to rozwiązać :P Tak samo co zrobić gdy kogoś by przykładowo rozłączyło w trakcie jazdy ?

Ja zajął bym się tabelką i organizacją co do x360 ale przydałaby się osoba do PS3 która by również to poprowadziła.

Maksymalna liczba graczy na torze to 12 no i łączenie się w teamy.

Co o tym myślicie ?

Edytowane przez z2djtkose
Opublikowano

Ja bardzo chętnie pisze się na turniej na PS3 ( dostępny z headsetem ). Też jestem zdania że najpierw trzeba ogarnąć grę i wtedy okaże się w jaki sposób będziemy jeździć. Podejrzeeam że pełny realizm będzie zabyt hardkorowy i niewielu to ogarnie. Długość wyścigu na około 50% prawdziwego bo z doświadczenia wiem że im dłużej tym większa szansa że komuś net wywali podczas jazdy albo go żona pogoni sprzed TV :thumbsup:

Opublikowano

Ja też z miłą chęcią dołączę do turnieju na Ps3. Co do wspomagaczy to tak jak koledzy przede mną uważam, że należy trochę grę ograć, chyba, że większość będzie za łagodniejszymi ustawieniami. Długość wyścigu jest dla mnie obojętny :thumbsup:

Opublikowano

Pieprzyć oceny, mafia II ma średnią na poziomie 75% a jest to jedna z lepszych gier ostatnich miesięcy.

Nic dodac nic ujac....jesli takie gry jak Mafia2, Alan Wake czy Metro 2033 otrzymuja srednie ok 80% to ja chce samych gier "na osiem" ^_^

Mam nadzieje ze z wylaczonymi wspomagaczami ten szpil da rade...nie sodziewam sie symulacji na miare rFactora ale niech sie chociaz zblizy poziomem realizmu do FM,GT czy TOCA a bede pial z zachwytu 8)

Opublikowano

Ja dopiero zobaczyłem ten filmik z Xbox Fun Day no i nie wygląda to dobrze;/... Nadziei upatruje jeszcze w tym, że to podobno wczesna wersja tłumaczenia i wszelkie bugi (zielony pierścień, opony alternatywne - WTF!?) mają być poprawione, ale niepokój jest. Co do głosów nie jestem zbyt wymagający i nie oczekiwałem wiele, więc najwazniejsze dla mnie to poprawić lokalizację tekstową i może jakoś będzie to wyglądać. W chwili obecnej zastanawiam się, czy w ogóle brać PL wersję...

Opublikowano

W zasadzie można zrobić listę osób które zgłaszają się do ligi i jaką wersję biorą ( czy żydboks or ps3 ).Poczekajmy , gra wyjdzie to zobaczymy co multi będzie realnie oferować :thumbsup:

Opublikowano

co się dziwić. w końcu w America F1 nie jest aż tak popularna. to konty tfu kraj Indy i Nascar'a. o EU się nie martw. sam coraz bardziej zastanawiam się nad zakupem na premierę. nie ma za bardzo w co grać, do nowego NFS'a jeszcze 2 miechy więc się chyba na formułkę skuszę.

Opublikowano

Ok to co z ta Ligą? Do kogo sie zglaszac na zapisy

Specjalnie zalatwilem sobie tv 19 cali aby moc grac w kuchni aby nie marudzili ze zajmuje tv na czas wyscigu ;D