orion50 632 Opublikowano 1 września 2010 Opublikowano 1 września 2010 (edytowane) Spokojnie, po tym co twórcy pokazali wg. mnie gra spokojnie może zasłużyć na 9, a od 8 w górę już będzie dobrze. Pieprzyć oceny, mafia II ma średnią na poziomie 75% a jest to jedna z lepszych gier ostatnich miesięcy. Mnie jak na razie najbardziej martwi brak animacji zmiany biegów i inne lusterka w bolidzie Ferrari niż na prawdę. Co prawda te w grze są fajniejsze, ale zawsze ;P dobrze, że martwią mnie takie bzdety. O model jazdy jestem dziwnie spokojny. Codies wiedzą ile kaasy mogą zbić i nie pokpią kluczowej kwestii. Edytowane 1 września 2010 przez orion50 Cytuj
z2djtkose 74 Opublikowano 1 września 2010 Opublikowano 1 września 2010 (edytowane) Może poruszę temacik tych mistrzostw bo gra się zbliża a jaram się tym Mistrzostwa zrobimy na X360 I PS3. Ja widzę to tak : robimy powiedzmy raz na 2 tygodnie GP , umawiamy się na konkretną godzinę i jedziemy dystans powiedzmy na 60 % maksymalnego wyścigu.Chyba, że chcecie zrobić 100 % czyli maksymalną ilość okrążeń Mamy 19 GP a więc do przejechania mamy 19 wyścigów. Zrobię tabelę i po każdym wyścigu będę spisywał zdobycze punktowe poszczególnych graczy. Do tego mistrzostwa teamów , połączymy się w dwójki i na koniec sezonu ogłosimy mistrzów Nagrody ? Satysfakcja z bycia mistrzem na forum , seks , kasa , narkotyki i rozpusta. Pytanie czy chcecie jechać na ustawieniach realnych czyli maks zniszczeń , zero wspomagaczy do tego zmienna pogoda czy na ustawieniach bardziej przyjaznych ? Pozostaje też kwestia ustawień na starcie , czyli kto z jakiego pola startuje i nie bardzo wiem jak to rozwiązać Tak samo co zrobić gdy kogoś by przykładowo rozłączyło w trakcie jazdy ? Ja zajął bym się tabelką i organizacją co do x360 ale przydałaby się osoba do PS3 która by również to poprowadziła. Maksymalna liczba graczy na torze to 12 no i łączenie się w teamy. Co o tym myślicie ? Edytowane 1 września 2010 przez z2djtkose Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 1 września 2010 Opublikowano 1 września 2010 Jak coś to ja na ps3 bardzo chętnie. Tyle, że duzo chętnych na zero wspomagaczy nie znajdziesz . Trzeba najpierw gre ograc i potem się zobaczy co i jak. Cytuj
kiender 25 Opublikowano 1 września 2010 Opublikowano 1 września 2010 Ja bardzo chętnie pisze się na turniej na PS3 ( dostępny z headsetem ). Też jestem zdania że najpierw trzeba ogarnąć grę i wtedy okaże się w jaki sposób będziemy jeździć. Podejrzeeam że pełny realizm będzie zabyt hardkorowy i niewielu to ogarnie. Długość wyścigu na około 50% prawdziwego bo z doświadczenia wiem że im dłużej tym większa szansa że komuś net wywali podczas jazdy albo go żona pogoni sprzed TV Cytuj
lukaszt_89 141 Opublikowano 1 września 2010 Opublikowano 1 września 2010 Ja też z miłą chęcią dołączę do turnieju na Ps3. Co do wspomagaczy to tak jak koledzy przede mną uważam, że należy trochę grę ograć, chyba, że większość będzie za łagodniejszymi ustawieniami. Długość wyścigu jest dla mnie obojętny Cytuj
orion50 632 Opublikowano 1 września 2010 Opublikowano 1 września 2010 Również w to wchodzę Dajcie znać jak coś ruszy i możemy śmigać. Nie mogę się masakrycznie doczekać tego szpila. Cytuj
Magik 1 124 Opublikowano 1 września 2010 Opublikowano 1 września 2010 Pieprzyć oceny, mafia II ma średnią na poziomie 75% a jest to jedna z lepszych gier ostatnich miesięcy. Nic dodac nic ujac....jesli takie gry jak Mafia2, Alan Wake czy Metro 2033 otrzymuja srednie ok 80% to ja chce samych gier "na osiem" ^_^ Mam nadzieje ze z wylaczonymi wspomagaczami ten szpil da rade...nie sodziewam sie symulacji na miare rFactora ale niech sie chociaz zblizy poziomem realizmu do FM,GT czy TOCA a bede pial z zachwytu 8) Cytuj
Sarge 6 Opublikowano 2 września 2010 Opublikowano 2 września 2010 Ja dopiero zobaczyłem ten filmik z Xbox Fun Day no i nie wygląda to dobrze;/... Nadziei upatruje jeszcze w tym, że to podobno wczesna wersja tłumaczenia i wszelkie bugi (zielony pierścień, opony alternatywne - WTF!?) mają być poprawione, ale niepokój jest. Co do głosów nie jestem zbyt wymagający i nie oczekiwałem wiele, więc najwazniejsze dla mnie to poprawić lokalizację tekstową i może jakoś będzie to wyglądać. W chwili obecnej zastanawiam się, czy w ogóle brać PL wersję... Cytuj
orion50 632 Opublikowano 2 września 2010 Opublikowano 2 września 2010 Ja od początku wersję PL skreśliłem, bo jest więcej niż żenująca i wyprana z klimatu. W dodatku jest do dupy. Cytuj
filipppek 17 Opublikowano 2 września 2010 Opublikowano 2 września 2010 The Official Xbox Magazine dał 8/10 http://www.virtualr.net/f1-2010-xbox-magazine-review/ Skany z OPSM http://www.virtualr.net/f1-2010-playstation-magazine-review-steam/ Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 2 września 2010 Opublikowano 2 września 2010 Wielkie dzięki, cały dzien tych skanów szukałem . Cytuj
Andrew21 856 Opublikowano 3 września 2010 Opublikowano 3 września 2010 Ci z OXM nie znają się. Dali crapdown 8/10. Cytuj
Michał102 870 Opublikowano 3 września 2010 Opublikowano 3 września 2010 Te wszystkie oceny to można sobie o kant pupy rozbić. Już od dawna prasa "growa" (łącznie z naszą rodzimą) zeszła na psy i cholera wie skąd oni biorą te oceny. Crapy dostają bardzo wysokie noty, a gry genialne (jak choćby Mafia 2) słabe/średnie na poziomie 75%. Cytuj
kiender 25 Opublikowano 4 września 2010 Opublikowano 4 września 2010 Nowy wywiad http://www.gametrailers.com/video/gc-10-f1-2010/704053 Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 4 września 2010 Opublikowano 4 września 2010 Trochę o on-line ale ogólnie nic nowego ciekawe kiedy zobaczę filmik z już gotowego bulidu z włączonym poziomem hard Cytuj
Biedroon 0 Opublikowano 4 września 2010 Opublikowano 4 września 2010 Słuchajcie jak chcemy zrobić lige to już można by było powoli zrobic jakieś zapisy żeby jak wyjdzie gra było wszystko rozpisane Cytuj
z2djtkose 74 Opublikowano 4 września 2010 Opublikowano 4 września 2010 W zasadzie można zrobić listę osób które zgłaszają się do ligi i jaką wersję biorą ( czy żydboks or ps3 ).Poczekajmy , gra wyjdzie to zobaczymy co multi będzie realnie oferować Cytuj
orion50 632 Opublikowano 5 września 2010 Opublikowano 5 września 2010 Preorder złożony. W ultimie, wersja obowiązkowo jedyna słuszna czyli ANGIELSKA. Kurde aż 19 dni... chętnie zobaczył bym filmiki z Singapuru i Bahrajnu Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 6 września 2010 Opublikowano 6 września 2010 Wrażenia Urala z GS: http://www.ppe.pl/news-2670-F1_2010__Ural_maca_dziecko_Mistrzow_Kodu!.html Cytuj
kiender 25 Opublikowano 6 września 2010 Opublikowano 6 września 2010 Jest grubo, coraz grubiej. Weekend premiery będzie szałem dla każdego fana F1, co wybrać - grać na konsoli czy oglądać kwalifikacje i wyścig w Singapurze ? Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 6 września 2010 Opublikowano 6 września 2010 Boże..." uślizg tylnej osi na tarce " aż nie spodziewałem się że będzie aż tak dobrze (miałem nadzieję i wiarę) GRATULACJĘ DLA CODY OBY GRA SIĘ SPRZEDAŁA JAK ŚWIERZE BUŁECZKI O PORANKU 1 Cytuj
Andrew21 856 Opublikowano 6 września 2010 Opublikowano 6 września 2010 Niestety w USA nie ma F12010 na liście 50 najczęściej składanych preorderów. Mam nadzieje że Europa pokaże klasę. Cytuj
Faranell 269 Opublikowano 6 września 2010 Opublikowano 6 września 2010 Bo to USA, gdyby to byl NASCAR to na pewno by byl w pierwszej 50 a pewnie i 10;) Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 6 września 2010 Opublikowano 6 września 2010 co się dziwić. w końcu w America F1 nie jest aż tak popularna. to konty tfu kraj Indy i Nascar'a. o EU się nie martw. sam coraz bardziej zastanawiam się nad zakupem na premierę. nie ma za bardzo w co grać, do nowego NFS'a jeszcze 2 miechy więc się chyba na formułkę skuszę. Cytuj
Gość szpic Opublikowano 6 września 2010 Opublikowano 6 września 2010 Ok to co z ta Ligą? Do kogo sie zglaszac na zapisy Specjalnie zalatwilem sobie tv 19 cali aby moc grac w kuchni aby nie marudzili ze zajmuje tv na czas wyscigu ;D Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi