Suboshi 3 Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Jak wyłączyć symulacje paliwa i opon? Do tej pory jeździłem cały czas TT tylko ale wczoraj odpaliłem karierę. Bahrain - Lotus z ABS i TC , poziom medium i w wyścigu po tym jak zrobiłem spina zacząłem bawić się w rozbijanie bolidu, kilka razy nawet dachowałem i jedyne co się stało to przedni spojler odpadł, a bolid prowadził się cały czas tak samo. Jak to w końcu jest z tymi zniszczeniami? Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Przed wyścigiem, podczas wyboru stopnia trudności wchodzisz w opcję Custom i tam dajesz Tire i Fuel Sim na off. Cytuj Odnośnik do komentarza
Suboshi 3 Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Przed wyścigiem, podczas wyboru stopnia trudności wchodzisz w opcję Custom i tam dajesz Tire i Fuel Sim na off. W garażu czy po wyjeździe na tor? Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 W padoku. Jeśli grasz karierę, to będzie to jeszcze w przyczepie. Cytuj Odnośnik do komentarza
szafajego 0 Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Nie wiecie czy sklepy rozpoczely juz wysylke PL wersji jezykowej? Cytuj Odnośnik do komentarza
Andrew21 856 Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 F1 2010 sprzedało sie lepiej w UK niż Halo Reach i Dead Rising 2 łącznie. Sama wersja na x360 sprzedała sie lepiej od Halo Reach w 2 tygodniu. http://www.gamesindustry.biz/articles/2010-09-27-f1-2010-knocks-halo-reach-from-top-of-uk-chart http://gamrconnect.vgchartz.com/thread.php?id=116857 Cytuj Odnośnik do komentarza
Jędrek 3 Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Nie wiecie czy sklepy rozpoczely juz wysylke PL wersji jezykowej? Te lepsze dziś rozpoczynają. Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 A jak wygląda sprawa z frameratem na PS3 ? Też macie spadki, czy gra chodzi płynnie ? Nie wiem czy mi się tylko wydaje, ale na iksie gra chodzi gorzej po zainstalowaniu na HDD, co jest dziwne, bo jak do tej pory każda gra lepiej śmigała z dysku Zaczynam się zastanawiać, czy aby nie kupić jednak PS3 szybciej niż to do tej pory planowałem. Nie dość, że miałbym konsolę na premierę GT5, to jeszcze w F1 mógłbym śmigać na zdecydowanie lepszej kierownicy. Mętlik w głowie Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 ja gram w pojedyncze wyścigi i spadki są w treningach w części startowej gdy samochody są w garażach choć trochę to dziwne :confused: Cytuj Odnośnik do komentarza
lukaszt_89 141 Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Panowie - a może jakiś offlineowy turniej sobie strzelimy, taki na wzór tego, który do niedawna młóciliśmy w FM3 ? Tutaj cała brać konsolowa mogłaby się zjednoczyć, bo przecież czasy w TT kręci się chyba jednakowe na klocku i PS3. Co myślicie ? Dobry pomysł, w sumie może być takim porządnym treningiem przed ligowymi turniejami. Jestem za. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Oran Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 I na PC też te same czasy, nie dyskryminujcie mnie, gambety. Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 (edytowane) Aj, zapomniałem o PC. Na pokutę zładuję kilka baranków Jak znajdzie się więcej chętnych, to założymy odpowiedni temat. Także pisać kto chce takiego turnieju. Edytowane 27 Września 2010 przez Michał102 Cytuj Odnośnik do komentarza
KamileQ 27 Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Ja byłbym na tak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ofsajd Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Ja również Cytuj Odnośnik do komentarza
z2djtkose 74 Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Jo również hehe Cytuj Odnośnik do komentarza
Sarge 6 Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Też jestem za . Nie wiem jak w przyszłości będzie z moim czasem, ale póki co można pobawić się w Time Triale tym bardziej, że z tymi wszystkimi bugami zabawa w karierę traci sens xD Cytuj Odnośnik do komentarza
z2djtkose 74 Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Zawsze zostaje online z ogarniętą ekipą Cytuj Odnośnik do komentarza
lons 38 Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 No to mam gierkę w swoich łapach. Czas na testy Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Dobra - temat założony http://www.psxextreme.info/topic/91555-forumowy-turniej-w-f1-2010/ Wszystkich chętnych zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza
Mick_MotoGP 0 Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Jest już oficjalne stanowisko w sprawie patcha, który pojawi się, ale kiedy, tego nie wie nawet Codemasters i wygląda na to, że może to dłużej potrwać. http://community.codemasters.com/forum/f1-2010-game-1316/432050-f1-2010-patch-news.html Cytuj Odnośnik do komentarza
Wooyek 1 129 Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Jestem w stanie poczekać, byle nie za długo i pod warunkiem że wszystko elegancko naprawią. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sarge 6 Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Ech, mi to wygląda na długie oczekiwanie, a łudziłem się że jeszcze w tym tygodniu cokolwiek poprawią ... Chyba trzeba będzie zacząć jednak tą nieszczęsną Karierę i pomęczyć się z bugami, bo nie chce mi się ciągle jeździć treningów . Wczoraj odpaliłem sobie dwa wyścigi na 20% w Bahrajnie i Australii - jeśli wyłącza się symulację zużycia paliwa to faktycznie problem z "kosmicznymi" czasami AI już tak bardzo nie dokucza, ale za to na Legend startując Lotusem z 20. miejsca kończyłem wyścig na 6. pozycji :confused: ... Z kolei gdy wyłączyłem też zużywanie się opon to już w ogóle było za łatwo. Jakie ustawienia uważacie w tej chwili za najlepsze żeby jak najbardziej ograniczyć ryzyko frustracji związanej z występującymi bugami ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mastah 103 Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 PO-RA-ŻKA. Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 (edytowane) Niestety bugów wyłazi na wierzch coraz więcej i mam bardzo poważne wątpliwości, czy uda się to wszystko załatać patchem :confused: Zauważyliście, że podawanie przez inżyniera naszej przewagi czasowej nad drugim w stawce, to po prostu zwykły skrypt niemający kompletnie nic wspólnego z tym co naprawdę dzieje się na torze ? Nie ważne, czy bolid za nami jest 5, 10, 15 czy 40 sekund, nasz inżynier zawsze powie, że jest to 5 sek. :confused: Do tego wszystkiego - dlaczego nie ma podawanych między czasów na HUD'zie ? Bo czasy kręcone przez SI nie mają kompletnie pokrycia z tym, co ich bolidy rzeczywiście wykonują na torze - przykład jaki udało mi się wczoraj wyłapać: jadę sobie za jakimś bolidem, zbliżam się do niego coraz bardziej, czyli na danym okrążeniu jestem od niego sporo szybszy. I co ? Bolid przede mną wykręcił jednak czas o 3 sekundy lepszy!!! Co jeszcze śmieszniejsze - był to czas o ok. 2 sekundy lepszy niż ten dający PP w kwalifikacjach (specjalnie patrzyłem na tabelę z czasami gdy mijaliśmy linię start-meta). Póki co ta gra nadaje się tylko na Time Triala, a co za tym idzie, nie jest warta wydania nań choćby połowy ceny. Wiem, zaraz ktoś mnie zmiesza z błotem i powie, że mimo wszystkich błędów gra jest genialna itd.(sam tak do niedawna twierdziłem ), ale drodzy Panowie - nie tędy droga Edit: ustawienia bolidu na poszczególne tory - może komuś się przyda http://www.racedepartment.com/f1-2010-setups/ Edytowane 28 Września 2010 przez Michał102 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mick_MotoGP 0 Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Cześć, Potrzebujem pomocy i to pilnie! Kupiłem grę w polskiej wersji w Saturnie w Bydgoszczy i gra jest... po rosyjsku! Wszystkie menusy od A do Z po rusku. Nie rozumiem zupełnie nic! Jeśli można zmienić chociażby na wersję angielską, to nie ma problemu, a w tej chwili nie potrafię się nawet ruszyć, nie mówiąc już o jakimkolwiek graniu. Da się to zmienić, czy mam reklamować? Miał ktoś podobny problem??? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi