Opublikowano 23 lipca 201014 l Komentatorów raczej podczas wyścigu nie będzie. Za to Maurycy jako inżynier wyścigowy byłby ok Ten, którego możemy posłuchać w gameplayach wypada strasznie sztucznie Rob Smedley byłby moim zdaniem idealny, ale raczej nikogo z F1 do tej roli nie ściągali.
Opublikowano 23 lipca 201014 l W Gridzie inzynier wyscigowy byl jak dla mnie jedna z bardziej z(pipi)anych rzeczy. Na poczatku, majac z nim styczniosc po raz pierwszy, uznalalem to za fajny bajer. Niestety im dalej zaglebialem sie w kariere, tym kolo coraz bardziej w(pipi)ial. Duza czesc winy mozna bylo zrzucic na male urozmaicenie jego gadaniny. Co ja mowie male, ZEROWE. W kazdym wyscigu rzucal kilka tych samych, oklepanych tekstow. Licze, ze tym razem Codies troche bardziej sie popisza.
Opublikowano 25 lipca 201014 l Moim zdaniem fajnie jakby był Tiff Needell z piatego biegu on chyba użyczył głosu do toca 2.
Opublikowano 28 lipca 201014 l http://www.youtube.com/watch?v=FV2M4bVJjV8 Nowe wideo. Na Monako z bolidu nie mam słów. Edytowane 28 lipca 201014 l przez maciucha
Opublikowano 30 lipca 201014 l Dev Diary No. 5 http://uk.gamespot.com/ps3/driving/f12010/video/6271513/f1-2010-exclusive-developer-diary-5 Wreszcie widać tegoroczne bolidy
Opublikowano 30 lipca 201014 l pare pytan 1) Kiedy premiera? 2) Po premierze zorganizowana bedzie znow jakas forumowa liga ? ( tylko czy wspolna czy osobna na X i ps)
Opublikowano 2 sierpnia 201014 l pare pytan 1) Kiedy premiera? 2) Po premierze zorganizowana bedzie znow jakas forumowa liga ? ( tylko czy wspolna czy osobna na X i ps) Premiera 24 września. Ja już złożyłem preordera na ultimie (179zł - ps3) i żałuję że zobaczyłem ostatnie 2 filmiki, bo ciśnienie mi skoczyło konkretnie. Mam nadzieje, że będzie jakiś wyciek wersji na PC przed premierą - nie uśmiecha mi się czekac jeszcze 1,5 miesiąca.
Opublikowano 2 sierpnia 201014 l Wreszcie ktoś zrozumiał że otoczka wokół wyścigu jest równie ważna. Gratuluję producentom, naprawdę chyba będziemy mogli poczuć się jak kierowca formuły . Mam nadzieję że tylko Hamilton i Alonso nie będą tak wku...ać w grze jak w rzeczywistości Żart Na jednym ze sklepów internetowych pojawiła się wersja Polska gry na PS3 czy ma ktoś jakieś info czy może to zwykła pomyłka Edytowane 2 sierpnia 201014 l przez marekjw2523
Opublikowano 3 sierpnia 201014 l Będzie wersja z napisami, menu i interfejsem po Polsku. Tak wynika z zapowiedzi wydawcy
Opublikowano 3 sierpnia 201014 l Heh no nie tylko ty :confused: tez bym pogral sobie w demnko i nie tylko ja zapewne ^_^ , ale niestety trzeba czekac do 24 wrzesnia :confused: miejmy nadzieje ze beda chociarz jakies wycieki z gameplayu to bedzie chociarz co ogladac
Opublikowano 3 sierpnia 201014 l na razie widzieliśmy filmiki z bardzo wcześniejszego kodu a już one wydawały się świetne "nie licząc jednego filmu z wycieczką na mokry trawnik" oby tylko nie zawalili przyczepności toru w różnych warunkach ale skoro tak się chwalą że jazda będzie zależała od nagumowania toru i innych aspektach wyścigów w F1 to chyba można spać spokojnie.
Opublikowano 3 sierpnia 201014 l Jesli Codies brak dema maja nadrobic jeszcze lapsza gra no to juz przeczekam do tego 24 , bo z tego co slyszalem wlasnie dlatego niema byc dema
Opublikowano 4 sierpnia 201014 l no i mamy listę osiągnięć - klik lista typowa dla Codies, taka mieszanka Dirta i Grida. paru ciekawostek się można dowiedzieć. Edytowane 4 sierpnia 201014 l przez Colin84
Opublikowano 4 sierpnia 201014 l Ja w dalszym ciągu po cichu liczę na demo. Do tej pory każda z gier Codies je miała vide (GRID, DIRT, DIRT2) mam nadzieję, że info o braku dema to zasłona dymna. jaram się jak dawno się żadnym szpilem nie jarałem. Wciągam to jak świnia trufle i z niecierpliwością czekam na kolejne gameplay'e najlepiej z innych bolidów i tras
Opublikowano 5 sierpnia 201014 l A rzucił ktoś pomysł forumowego turnieju F1 ? O ile się nie mylę w grze jest multi , więc można by strzelić turniej ,zebrać kilkadziesiąt chętnych forumowiczów i zrobić taki sezon w multi . Zrobić do tego tabelkę i po każdym GP zliczać kto ile ma punktów i zobaczymy na koniec kto jest mistrz świata Albo dobrać do tego się w dwójki i jeżdzić w jednym teamie , tak samo zrobić tabelkę mistrzostw konstruktorów
Opublikowano 5 sierpnia 201014 l Ta, tylko po pierwszej rundzie zostanie góra 3-5 ścigantów. Reszta grać nie będzie, bo jak nie da się wygrać, to po kiego startować Edytowane 5 sierpnia 201014 l przez Michał102
Opublikowano 5 sierpnia 201014 l Ja wchodzę Tylko wątpie, że znalazło by się więcej niż 10 osób chociaż to i tak chyba zbyt optymistyczne założenie
Opublikowano 5 sierpnia 201014 l zebrać kilkadziesiąt chętnych forumowiczów sam chyba nie wierzysz w to co piszesz
Opublikowano 5 sierpnia 201014 l No nie wiem ile by było chętnych ,ot taki pomysł mi zaświtał w głowie.. ale gdyby się zebrało chociaż 10 osób to byłby sukces Generalnie IMO skoro wychodzi w końcu wyczekiwana F1 na konsole obecne i jest taka możliwość to wydaje mi się to oczywiste.Pozbierać ekipe konkretnych ludzi i grać bo nie widzi mi się opcja cykać z jakimiś niedorozwojami z zagranicy. Czy Forza nie ma takich turniejów , FIFA ? No więc czemu F1 ma nie mieć ? Edytowane 5 sierpnia 201014 l przez z2djtkose
Opublikowano 5 sierpnia 201014 l W Forzy młócimy taki turniej już od dawna tyle, że tam ciśniemy time triala, bo nie każdy z nas posiada LIVE. Jak chcesz, to do nas dołącz... zobaczysz jak "wielu" uczestników pozostało, hehe Edit: Maciek mnie ubiegł z odpowiedzią Edytowane 5 sierpnia 201014 l przez Michał102
Opublikowano 5 sierpnia 201014 l Dobra , nieważne A wracając do głównego tematu powiedzcie mi panowie czy wiadome jest jak rozwiązana jest sprawa z Safety Car'em ? W grze jest czy nie ma ?