Szymek 1 056 Opublikowano 7 czerwca 2010 Opublikowano 7 czerwca 2010 bardziej kolorowy ten kz3 i chyba ostrzejszy Cytuj
Square 8 711 Opublikowano 8 czerwca 2010 Opublikowano 8 czerwca 2010 2 dni temu byłem we Wroclawiu w Saturnie gdzie byl wystawiony Samsung 3D za... 19 999,- i po tym co zobaczylem jak na razie stwierdzam, ze absolutnie nie warto inwestowac w takie 3D. Nie ma co nastawiac sie na efekt z Avatara. Lipne takie 3D. Ja osobiscie poczekam, az ta technologia sie rozwinie. Teraz to jest w powijakach. Ja też byłem w Saturnie (u siebie ) i widziałem dwie rzeczy w 3D. Transformers 2 i jakąś bajke. Bajka była w 3D i efekt był fajny jak na obecną technologie, natomiast T2 było tylko 'troche wypukłe'. Za tv wołali sobie 9k i 12k zł, za okularki 5-6 stów. Przypuszczając że K3 wyjdzie w okolicach wiosny to będzie można powoli myśleć o zakupie takiego sprzętu (w sensie: chyba kupie sobie tv 3D, zbieram kase). Mam nadzieje że za jakieś dwa lata już nie będzie potrzeba kupować okularów (kilka godzin dziennie będzie strasznie męczące w brylach), a i cena troche spadnie. Mimo wszystko nie ma co się oszukiwać, bo dopiero w następnej generacji sprzetu będzie można mówić o wykorystaniu 3D w grach (wszystkich). Narazie martwmy się tym, aby do trójki dodali jakiś system zniszczeń, ulepszyli troche grafe, dali mocarnego singla z sensowną fabułą i multi conajmniej na poziomie dwójki, a chyba wszyscy będą zadowoleni Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 9 czerwca 2010 Opublikowano 9 czerwca 2010 Mam nadzieje że za jakieś dwa lata już nie będzie potrzeba kupować okularów (kilka godzin dziennie będzie strasznie męczące w brylach), a i cena troche spadnie. Na razie nie wyobrażam sobie 3D bez okularów. Ludzkie oko nie jest w stanie połączyć 2-óch sygnałów w jeden, jak to ma miejsce w 3D. Narazie martwmy się tym, aby do trójki dodali jakiś system zniszczeń, ulepszyli troche grafe, dali mocarnego singla z sensowną fabułą i multi conajmniej na poziomie dwójki, a chyba wszyscy będą zadowoleni Dobry system zniszczeń faktycznie by się przydał, trochę ulepszona grafika też, choć gdyby z K2 i K3 było tak jak w przypadku MW i MW2 to i tak bym się nie gniewał. K2 to dalej najlepiej wyglądający FPS na rynku i moim zdaniem tylko trójka to zmieni. No ale co tam, MW2 za grafike z biera laury... . Co do fabuły to jestem ciekaw jak to rozwiążą. Zważywszy na fakt, że K2 kończy się w momencie gdy przy życiu w pałacu zostaje Rico i Sev, a w wypuszczonych przez GG screenach z ISA są na razie tylko oni to obawiam się napieprzania "na Jana" ich dwóch przeciwko Helghastom przez spory kawał gry. A few stood against many Cytuj
Snake_Plissken 943 Opublikowano 9 czerwca 2010 Opublikowano 9 czerwca 2010 (edytowane) Co do fabuły to jestem ciekaw jak to rozwiążą. Zważywszy na fakt, że K2 kończy się w momencie gdy przy życiu w pałacu zostaje Rico i Sev, a w wypuszczonych przez GG screenach z ISA są na razie tylko oni to obawiam się napieprzania "na Jana" ich dwóch przeciwko Helghastom przez spory kawał gry. A few stood against many Ale przecież na końcu gry widać żołnierzy ISA pod pałacem. Na tym filmiku, który był w jednym z wywiadów, także widać, że nie będziemy sami. No i jeszcze choćby ten screen to udowadnia: http://image.gamespotcdn.net/gamespot/images/2010/146/reviews/981370_20100527_790screen014.jpg Owszem, będą pewnie etapy, że będziemy za towarzysza mieć tylko Rico. Edytowane 9 czerwca 2010 przez Snake_Plissken Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 9 czerwca 2010 Opublikowano 9 czerwca 2010 Co do fabuły to jestem ciekaw jak to rozwiążą. Zważywszy na fakt, że K2 kończy się w momencie gdy przy życiu w pałacu zostaje Rico i Sev, a w wypuszczonych przez GG screenach z ISA są na razie tylko oni to obawiam się napieprzania "na Jana" ich dwóch przeciwko Helghastom przez spory kawał gry. A few stood against many Ale przecież na końcu gry widać żołnierzy ISA pod pałacem. Na tym filmiku, który był w jednym z wywiadów, także widać, że nie będziemy sami. No i jeszcze choćby ten screen to udowadnia: http://image.gamespotcdn.net/gamespot/images/2010/146/reviews/981370_20100527_790screen014.jpg Owszem, będą pewnie etapy, że będziemy za towarzysza mieć tylko Rico. Masz rację. Nie spamiętałem do końca ISA w końcówce i tego screena nie widziałem Tak czy siak w Killzone 3 chciałbym by wojna była pokazana jeszcze brutalniej i byśmy byli jednym z wielu a nie jednym na wielu W K2 udało im się to bardzo dobrze, ale może być jeszcze lepiej Cytuj
PRQc 705 Opublikowano 9 czerwca 2010 Opublikowano 9 czerwca 2010 Mam pytanie do tych co czytali na oficjalnej stronie o całej serii Killzone i o uniwersum tej gry. Dlaczego Helgi noszą maski gazowe?? PS.W ostatnim PE był artykuł "zerojedynkowe światy" i pisało coś o tym wiec pytam z ciekawości jeżeli ktoś wie ? Cytuj
Litwin81 1 161 Opublikowano 9 czerwca 2010 Opublikowano 9 czerwca 2010 Bardziej z tradycji,bo ta generacja higów już nie musi się obawiać swej planety,pierwsze pokolenia nosiły gdyż atmosfera była toksyczna. Cytuj
Szymek 1 056 Opublikowano 10 czerwca 2010 Opublikowano 10 czerwca 2010 czytal ktos relacje z N+?? dziwne ze nikt z PE nie byl w Amsterdamie Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 10 czerwca 2010 Opublikowano 10 czerwca 2010 http://www.killzone.com/kz/news.psml?kz_news_article=Re-designing+The+Jetpack - RE-DESIGNING THE JETPACK "It's a good thing that General Metrac didn't have access to these redesigned jetpacks, or the Helghast might still be on Vekta. If you would like to see the jetpacks in action, tune in to Killzone.com this weekend - we'll have the first official Killzone 3 gameplay trailer up in our new hub section!" Cytuj
Snake_Plissken 943 Opublikowano 11 czerwca 2010 Opublikowano 11 czerwca 2010 Just watched the Killzone 3 gameplay trailer for tomorrow night's Spike E3 special....you guys are going to love it. Lots of action! Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 11 czerwca 2010 Opublikowano 11 czerwca 2010 KillzoneDotCom Remember to check out the brand-new Killzone 3 E3 gameplay trailer, premiering this evening (US) / tomorrow morning (EU)! Cytuj
Gość szpic Opublikowano 12 czerwca 2010 Opublikowano 12 czerwca 2010 jak dla mnie miazga najlepiej wygladaja gra na ps3 Cytuj
Słupek 2 183 Opublikowano 12 czerwca 2010 Opublikowano 12 czerwca 2010 (edytowane) Hehe noo robi wrażenieee. Cholernie podobają mi się te jetpacki. Ale będzie rozpierducha w tym śniegu. http://www.gametrailers.com/video/e3-2010-killzone-3/101187 Edytowane 12 czerwca 2010 przez SłupekPL Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 12 czerwca 2010 Opublikowano 12 czerwca 2010 Nic mnie zaskoczyło po artykule z Neo+ miałem obraz jak to wygląda. Realizacja trailera taka sobie, dobrze, że pokazali gameplay. Teraz pozostaje tylko czekać do wtorku. Cytuj
Słupek 2 183 Opublikowano 12 czerwca 2010 Opublikowano 12 czerwca 2010 No skoro trailer był zapowiadany jako "trailer gameplay" to raczej oczywiste, że musieli pokazać gameplay. Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 12 czerwca 2010 Opublikowano 12 czerwca 2010 Po E3 2005 nic nie jest pewne hehe. To jest dobre, na prawdę kozacko wygląda ta walka wręcz. Cytuj
Daffy 10 630 Opublikowano 12 czerwca 2010 Opublikowano 12 czerwca 2010 jedyne co trochę zawodzi to IMO reżyseria trailera a cała reszta to już orgia dla fanów serii. Co więcej ta gra rok przed premierą w stadium pre-alpha wygląda już lepiej niż Killzone2...nie mam pytań...nie mam pytań. Cytuj
Słupek 2 183 Opublikowano 12 czerwca 2010 Opublikowano 12 czerwca 2010 Po E3 2005 nic nie jest pewne hehe. To jest dobre, na prawdę kozacko wygląda ta walka wręcz. Ohoo już gify ;] Ale racja kozak te akcje. Cytuj
Tomek P. 61 Opublikowano 12 czerwca 2010 Opublikowano 12 czerwca 2010 Podobno ND macza palce w K3 - tak sobie pomyślałem, że ten śnieg to chyba będzie ich robota A trailer rzeczywiście słabo wyreżyserowany ale już bym chętnie zagrał. Z drugiej strony dobrze, że wychodzi dopiero w przyszłym roku, może zdążę uzbierać kasę na TV3D. Cytuj
Lukas_AT 1 209 Opublikowano 12 czerwca 2010 Opublikowano 12 czerwca 2010 Sama gra zapowiada się rewelacyjnie, zaś trailer wrażenia nie robi żadnego. Przypomnijcie sobie drugi "prawdziwy" trailer Killzone 2 zaprezentowany na targach E3 2007 - zwalał z nóg. Cytuj
YETI 11 045 Opublikowano 12 czerwca 2010 Opublikowano 12 czerwca 2010 Nie zdziwię się jeżeli na konferencji Sony pokażą kolejny trailer. Osobiście mam nadzieję na pokaz multiplayera. Cytuj
MaZZeo 14 242 Opublikowano 12 czerwca 2010 Opublikowano 12 czerwca 2010 Trailer nie zrobił na mnie wrażenia. Graficznie wielkiego skoku nie widzę. Sama reżyseria to moim zdaniem porażka - wiem że to gameplay trailer, ale chyba powinni zauważyć, że w ciągu parunastu sekund helghaści padają w ten sam oskryptowany sposób? Czepiam się, ale akurat na tym punkcie mam bzika i jak widzę coś takiego to mnie odrzuca od razu. Cytuj
Szymek 1 056 Opublikowano 12 czerwca 2010 Opublikowano 12 czerwca 2010 (edytowane) Nie zdziwię się jeżeli na konferencji Sony pokażą kolejny trailer. Osobiście mam nadzieję na pokaz multiplayera. osobiescie obstawiam ze pokaza trailer multiplayera w Niemczech... a sam trailer na poczatku rewelacja...pozniej jest gorzej...podoba mi sie nowy image Seve widac ze skupili sie na pokazaniu nowosci...imo czekac na wersje z gamersyde aby zassac na ps3 Edytowane 12 czerwca 2010 przez Szymek_PL_ Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 12 czerwca 2010 Opublikowano 12 czerwca 2010 GTTV narobiło zamieszania. Myślę, że na konfie zobaczymy lepsze zwiastuny KZ3 jak i GT5 bo te na SpikeTV nie są tymi przy których człowiek ma ciary. Cytuj
Słupek 2 183 Opublikowano 12 czerwca 2010 Opublikowano 12 czerwca 2010 (edytowane) Nie wiem czemu się tak doczepiliście tej reżyserki. W końcu to trailer gameplay. Poza tym lepsze takie ukazanie niż efektowne półsekundowe urywki w trailerach Call of Duty. W którym nie wiadomo o co chodzi. Edytowane 12 czerwca 2010 przez SłupekPL Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi