Skocz do zawartości

Killzone 3

Jakim

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Krótki filmik z MP:

http://www.killzone.com/kz/news.psml?kz_news_article=Behind+the+Scenes+at+Gamescom&kz_news_page=0

Widać już, na czym polega umiejętność medyka - jeśli nie zostanie dobity, to może się "odrodzić" tam gdzie oberwał.

HP szybciej się odnawia bo otrzymywaniu obrażeń, a przy okazji widać, że mniej dmg trzeba zadać by kogoś zabić. Respawn chyba skrócony został do 5 sekund.

Fajnie wygląda skręcanie karku snajperowi w kamuflażu. :P

Natomiast mapka zapowiada się świetnie.

Czekam na więcej szczegółów. :D

Opublikowano

Krótki filmik z MP:

http://www.killzone....&kz_news_page=0

Widać już, na czym polega umiejętność medyka - jeśli nie zostanie dobity, to może się "odrodzić" tam gdzie oberwał.

HP szybciej się odnawia bo otrzymywaniu obrażeń, a przy okazji widać, że mniej dmg trzeba zadać by kogoś zabić. Respawn chyba skrócony został do 5 sekund.

Fajnie wygląda skręcanie karku snajperowi w kamuflażu. tongue.gif

Natomiast mapka zapowiada się świetnie.

Czekam na więcej szczegółów. biggrin.gif

No i to właśnie mnie strasznie martwi. Ja się cały czas modlę, aby nie za bardzo spłycili rozgrywkę względem KZ2, bo będzie kicha :/

Opublikowano

Bardzo ladnie sie prezentuja. Akurat GG przy publikowaniu nowych screenow jak juz musza, to nie za bardzo sie trudza w retuszowaniu, bo nie ma za bardzo co poprawiac ;)

Swoja droga ciekaw jestem czy doczekamy sie trailera K3 w stylu "Anatomy of a Nuke". Oczywiscie, dotyczylby czego innego, ale wykonany w podobnej konwencji. ;)

Opublikowano
We?re at PAX today so if you?re at the show, please stop by the Killzone booth and check out multiplayer for yourself.

Chyba niedlugo mozemy spodziewac sie zapowiedzenia jakiejs bety :) Tylko, ze listopad jest juz mocno oblozony dla Sony, wiec typowalbym raczej grudzien.

Opublikowano (edytowane)

Ja jestem absolutnie zachwycony dynamika multi. Widac znacznie szybsze przejscie do namierzania z perspektywy "red dot" oraz ogolnie poruszania sie. W to bedzie mozna grac! :turned:... Juz widze te pomruki niezadowolenia fanow "mulowatego" sterowania. Na szczescie jest ich tak samo malo, jak malo jest serwerow KZ2.

Nie moge doczekac sie tych meel attacks. Noz w Bfbc2 daje duzo frajdy, ale te meel'e w kz3 sa genialne. Gdyby byly one zaimplementowane w Kz2 to 3/4 kills na Radec Academy mialbym wlasnie z meel'ow.

Edytowane przez walek
Opublikowano

oddział może liczyć więcej niż 4 osoby - miło. Do tego widzę punkty za asysty a w jednym z wywiadów potwierdzili że move'y będą grać na osobnych serwerach . Jest lodzio miodzio panowie

Gość donsterydo
Opublikowano

Pierwsze co mi się rzuciło w oczy to celownik przyklejający się do przeciwnika. Widać jak na dłoni, że opóźnienia są i dlatego taki mocny auto-aim.

Co do KZ3. Kiedyś słyszałem, że będzie dżungla prawda to ? :) Tereny pustynne chyba też będą skoro są takie mapy w multi, hm ?

Opublikowano

Nic dziwnego, ze GG zmieniajac troche dynamike, robi uklon do wiekszosci graczy i fanow bardziej arcadowego stylu rozgrywki. Jednak zmiany nie sa az tak duze, jak mozna bylo sie tego spodziewac. Ja przynajmniej przypuszczalem, ze bedzie gorzej. Co prawda, ocena zapadnie po konakcie z fullem, ale po tym filmiku to mozna wywnioskowac

201009041923112.jpg

Wlasnie. Tego z ISA po prawej, ktos widzial w dwojce? Na artach byl juz w K2, a w grze nie widzialem go ani razu. :P

Opublikowano (edytowane)

tocz to snajper :) chyba ze to ironia

ja po tych filmikach widze starego dobrego Killzona :) niech dadza ta bete

konkretny filmik

swietnie sie prezentuje na tym etapie killzone pod wzgledem grafiki

a tu troszke lobby po respawnie

tak bedzie dzungla...te fotki to w hd by sie przydaly, fajna tapetka byla :)

Edytowane przez Szymek_PL_
Opublikowano

Mozliwe ze snajper (choc nie ma w reku snajperki ;p) ale gdzie on byl w ISA? Pojawiali sie wsrod Helghastow, ale w ISA? Kurde, nie wierze ze bym to przeoczyl :P

No tak, na wiesci o becie czekam z wywieszonym jezykiem, podobnie jak bete LBP2. Termin juz w zasadzie nie gra pierwszej roli, tylko ich oficjalne zapowiedzi ;P