Słupek 2 155 Opublikowano 6 stycznia 2011 Opublikowano 6 stycznia 2011 http://www.ppe.pl/news-4947-Killzone_3__story_trailer.html Story Trailer Cytuj
Nemesis 1 269 Opublikowano 6 stycznia 2011 Opublikowano 6 stycznia 2011 (edytowane) Świetny ten zwiastun. Fabularnie na pewno będzie lepiej niż poprzednio, no i coś mi mówi, że bohaterowie zostaną zostawieni sami sobie, więc zapowiada się konkretna walka o przetrwanie. Zaciekawiła mnie końcówka materiału, na której pojawił się nowy rodzaj Helghastów. Czy zostaną wyposażenie w stealth camo? W dżungli z takimi przeciwnikami byłoby tak samo gorąco jak w "Predatorze". Edytowane 6 stycznia 2011 przez NEMESIS US Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 6 stycznia 2011 Opublikowano 6 stycznia 2011 Kuzwa, czegos takiego sie nie spodziewalem. Trailery Killzone'a nigdy nie byly tak patetyczne. Jestem pod wrazeniem, do premiery bede ogladal ten trailer i ogladal. I znowu ogladal i ogladal. Miazga, fantastyczny. Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 6 stycznia 2011 Opublikowano 6 stycznia 2011 Oby zmienili postacie, bo w dwójce to była tragedia. Po śmierci niby ważnych postaci, nawet mi przez sekundę nie było ich żal. Cytuj
Gość szpic Opublikowano 6 stycznia 2011 Opublikowano 6 stycznia 2011 (edytowane) kto kogo bije na tym gifie? chyba przechodzac tylko 2 stracilem troche watek Edytowane 6 stycznia 2011 przez szpic Cytuj
kAos 1 Opublikowano 6 stycznia 2011 Opublikowano 6 stycznia 2011 a tu link do całego filmiku http://www.ppe.pl/news-4947-Killzone_3__story_trailer.html Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 6 stycznia 2011 Opublikowano 6 stycznia 2011 TRAILER tylko jedno słowo R O Z P I E R D O L Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 6 stycznia 2011 Opublikowano 6 stycznia 2011 (edytowane) szpic: 2 gosci bijacych sie o wladze to tak w skrocie trailer KOSA...ciary normalnie trailer ogladam od 20 min...chore Edytowane 6 stycznia 2011 przez Szymek_PL_ Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 6 stycznia 2011 Opublikowano 6 stycznia 2011 Szymek ja już go chyba z 20 razy widziałem - jest niewiarygodny !!! Ojj jeszcze 1,5 miesiąca i się zacznie D_PL will rise again Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 6 stycznia 2011 Opublikowano 6 stycznia 2011 ale luz...nie hajpuje sie bo nigdy to dobrze nie wychodzi ma ktos linka do downloadu w hd? Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 6 stycznia 2011 Autor Opublikowano 6 stycznia 2011 No trailer rewelacja. Widać, że postaci będą lepiej przedstawione niż w dwójeczce. Dojdzie jak widać wątek polityczny- walka o to kto przejmie władze po Visarim. Fabuła więc może tym razem nie zawiedzie. Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 6 stycznia 2011 Opublikowano 6 stycznia 2011 Kozak, wkoncy ktos w Sony dostał dobra wypłate i zechciało mu sie zrobic trailer na jaki zasługuja ich najlepsze tytuły Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 6 stycznia 2011 Opublikowano 6 stycznia 2011 Moim zdaniem GG maksymalnie (pipi)la fabule w tej grze po czesci pierwszej i namieszala tak, ze az nie chce sie w ta gre grac. Jezeli ktos zerknie na konflikt ludzie vs helghasci to zobaczy, ze tak naprawde prawdziwymi ofiarmi sa higi, ktorzy byli gnebieni od poczatku. Stad atak na vekte, stad przede wszystkim walka o zachowanie tozsamosci. Nam jednak przychodzi sterowac zolnierzem ISA ktory jest kmiotem bez wyrazu, bo powiedzmy sobie szczerze ale sev w drugiej czesci to osobowosci nie mial za grosz. Rico natomiast jest debilem z problemem z anger management. Mnie sie zakonczenie dwojeczki podobalo, bo przedstawialo tak naprawde happy end, a teraz gg chce mi wcisnac, ze mam dalej walczyc i gnebic helghastow na ich rodzimej planecie. Do tego tworza stereotypowych antagonistow ktorzy kojarza sie z rosja sowiecka i nazistowskimi niemcami. Moim zdaniem slabe... mam nadzieje, ze ISA dostanie lomot na helghanie i wszyscy zolnierze ISA zgina. Przez to caly ten trailer pomimo swietnego montazu nie podoba mi sie. 2 Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 6 stycznia 2011 Opublikowano 6 stycznia 2011 Moim zdaniem GG maksymalnie (pipi)la fabule w tej grze po czesci pierwszej i namieszala tak, ze az nie chce sie w ta gre grac. Jezeli ktos zerknie na konflikt ludzie vs helghasci to zobaczy, ze tak naprawde prawdziwymi ofiarmi sa higi, ktorzy byli gnebieni od poczatku. Stad atak na vekte, stad przede wszystkim walka o zachowanie tozsamosci. Nam jednak przychodzi sterowac zolnierzem ISA ktory jest kmiotem bez wyrazu, bo powiedzmy sobie szczerze ale sev w drugiej czesci to osobowosci nie mial za grosz. Rico natomiast jest debilem z problemem z anger management. Mnie sie zakonczenie dwojeczki podobalo, bo przedstawialo tak naprawde happy end, a teraz gg chce mi wcisnac, ze mam dalej walczyc i gnebic helghastow na ich rodzimej planecie. Do tego tworza stereotypowych antagonistow ktorzy kojarza sie z rosja sowiecka i nazistowskimi niemcami. Moim zdaniem slabe... mam nadzieje, ze ISA dostanie lomot na helghanie i wszyscy zolnierze ISA zgina. Przez to caly ten trailer pomimo swietnego montazu nie podoba mi sie. Dobra muke by zrobili gdybysmy w kz3 sterowali higami Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 6 stycznia 2011 Opublikowano 6 stycznia 2011 Trailer po prostu bomba. Zaczęła się OSTRA podjarka Cytuj
YETI 10 998 Opublikowano 6 stycznia 2011 Opublikowano 6 stycznia 2011 Wysoka jakość http://www.multiupload.com/1WWBB6FEVG 1 Cytuj
Crying_Wolf 56 Opublikowano 6 stycznia 2011 Opublikowano 6 stycznia 2011 kto kogo bije na tym gifie? Jeden z nich(ten co dostaje w jape) to szef Stahl Arms - fabryki, która jest odpowiedzialna za tworzenie broni dla Helghastów. On prawdopodobnie obejmie stołek po Visarim. Drugi nie wiem/nie pamiętam (?) kim jest. Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 6 stycznia 2011 Opublikowano 6 stycznia 2011 (edytowane) Wysoka jakość http://www.multiupload.com/1WWBB6FEVG dzieki Ci dobry czlowieku..lap + Zeratul: w pelni sie zgadzam..powinno nam zostac to przedstawione w inny sposob..to ISA sa najezdzcami i tymi zlymi... szkoda ze tak niewiele mozna sie dowiedziec o tym uniwersum posposredni z gier..kiedys byl fajny artykul gdzies przetlumaczony na jezyk polski Edytowane 6 stycznia 2011 przez Szymek_PL_ Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 6 stycznia 2011 Opublikowano 6 stycznia 2011 ta gra ma rewelacyjne uniwersum,kiedyś była cała historia konfliktu z oficjalnej strony przetłumaczona na nasz język i na serio byłem pod olbrzymim wrażeniem. Ewidentnie to ISA sama sobie stworzyła wroga i wielka szkoda,że jak dotychczas tak mało w grach tej serii były pokazywane te odcienie szarości bo ewidentnie w tej serii nie ma tych dobrych i tych złych Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 6 stycznia 2011 Opublikowano 6 stycznia 2011 (edytowane) ta gra ma rewelacyjne uniwersum,kiedyś była cała historia konfliktu z oficjalnej strony przetłumaczona na nasz język i na serio byłem pod olbrzymim wrażeniem. Ewidentnie to ISA sama sobie stworzyła wroga i wielka szkoda,że jak dotychczas tak mało w grach tej serii były pokazywane te odcienie szarości bo ewidentnie w tej serii nie ma tych dobrych i tych złych milo bym sie zaskoczyl gdyby panowie z GG w jakis sposob przedstawili nam owe wydarzenia...po cihu licze na to wieksza liczba graczy moglaby poznac fundament tego konfliktu p.s fuck...trailer ladniej prezentuje sie na moim phonie niz na tv..czas chyba rozejrzec sie na nowym Edytowane 6 stycznia 2011 przez Szymek_PL_ Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 6 stycznia 2011 Opublikowano 6 stycznia 2011 Wysoka jakość http://www.multiupload.com/1WWBB6FEVG dzieki Ci dobry czlowieku..lap + Zeratul: w pelni sie zgadzam..powinno nam zostac to przedstawione w inny sposob..to ISA sa najezdzcami i tymi zlymi... szkoda ze tak niewiele mozna sie dowiedziec o tym uniwersum posposredni z gier..kiedys byl fajny artykul gdzies przetlumaczony na jezyk polski spoko spoko, pracuje nad nowym artykulem^^ Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 6 stycznia 2011 Opublikowano 6 stycznia 2011 (edytowane) Wysoka jakość http://www.multiupload.com/1WWBB6FEVG dzieki Ci dobry czlowieku..lap + Zeratul: w pelni sie zgadzam..powinno nam zostac to przedstawione w inny sposob..to ISA sa najezdzcami i tymi zlymi... szkoda ze tak niewiele mozna sie dowiedziec o tym uniwersum posposredni z gier..kiedys byl fajny artykul gdzies przetlumaczony na jezyk polski spoko spoko, pracuje nad nowym artykulem^^ nie obiecu...bo nie damy Ci spokoju swoja droga ciekawe co tam chlopaki poprawili po becie...to przeciez glowne danie fpsow obecnie dla wiekszosci graczy Edytowane 6 stycznia 2011 przez Szymek_PL_ Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 6 stycznia 2011 Opublikowano 6 stycznia 2011 a nie był ten artykuł kiedyś na gameonly? Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 6 stycznia 2011 Opublikowano 6 stycznia 2011 na gameonly byl. Zielarz napisal krotki timeline... z tego co szukalem to nie ma go juz w sieci. Ja pisze od nowa, chyba troche wiekszy... to dopiero zaczalem bo robilem retrospekcje mass effect. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi